I Wanna Have Your McWeekend

michalie XD

New member
XDDDDDDDDDDDDD

איך את זוכרת את כל הציטוטים האלה?!#@#@!$ ואני רציתי לכתובבב את זה עם בובספוגגגגגגגגג גנבת לי עכשיו בגללך לא יהיה לי ציטוט |כועס| טוב שחזרת לפה
ססססססססססססססססססססס''''''' ><"

OneStepCloser

New member
../images/Emo107.gifUh said the man to the lady

Uh said the lady to the man she adored
שיר השבוע של מקפליי
McFly – Don’t Know Why
שיר השבוע לא של מקפליי
Pixies – Hey Plain White T's - A Lonely September
להקת/אלבום השבוע
Plain White T's, פונדק הרוחות
, Pixies.
קליפ השבוע
אין...
שימח השבוע
היה ממש כיף ביום העמצאות D:
ציטוט השבוע
1. אנשים! ב-10/5, יום שבת, יגיעו חייזרים ורודים לכדור הארץ! הדבר יקרה בשעת לילה מאוחרת איננו יודעים מתי בדיוק! לחייזרים יכולת מדהימה להכנס לתוך גוף האדם, לכן החל מיום ראשון בבוקר אם תבחינו שחל שינוי בהתנהגותם של אנשים שונים מכתתכם/עבודתכם/ביתכם יש להודיע מיד למבוגר אחראי!! זכרו - ניתן להוציא את החייזר מגופו של האדם רק בעזרת ריקוד דחלילים עתיק שתצטרכו לרקוד מול החייזר!! ההוראות לריקוד : קפצו במקום גבוה ככל שאתם יכולים וכל שתי קפיצות מחאו כף. בו הזמן צעקו : aliens raped your mother! כאשר האובייקט החשוד מתחיל לבכות, סימן שהחייזר ברח ממנו, ברכותיי!!! מדוע יש להציל את האנשים מנוכחותם של החייזרים? מסיבה פשוטה - כל אדם אשר בגופו נמצא החייזר יותר מ-6 ימים, הופך אוטומאטית למעריץ טוקיו הוטל מושבע. החייזרים אוהבים במיוחד בני עמים אוקראינים, בריטים, פיליפינים ותאילנדים. העבירו הודעה זו ל-3 אנשים נוספים ותבורכו!! (הודעה זו אינה גזענית בשום אופן, אנחנו אוהבים את כולם ולא משנה מאיפה באו! *נשיקה חיבוק*) אם לא תעביר הודעה זאת הלאה, יבוא אליך פריק משוגע ויחבוט בראשך עם קלח תירס. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2. When I see him; his smile, those eyes, just everything about him, I end up loving him just as much as I did before I stopped. I guess once you love someone, and admit it, there’s no crossing back. It's a line that will forever stay embedded deep within your heart, because once you have loved someone, it doesn't go away... 3. I’m not over you because I don’t like you anymore. I’m over you because I’ve realized you’re never going to want me like I want you​
4. חברה: "יש לו בר מצווה עוד מעט". אני: "בן כמה הוא?". XDDDDDDD 5. ליאן: "לצירית יש ג'קט ורוד".
תמונת השבוע
דני, האייפוד שלי D:

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה כזה קורעXDDDDDDDDDD

אוייייייייייייייי שכחתי לשים את הציטוטים של אח שלי XDDDDDDD טוב אני אוסיף.
~זה לא קשור אליך סתם נזכרתי כי זה היה באותו היוםXD~

yael0000

New member
ביטץ'../images/Emo211.gif

אני גם רוצה, למה אף אחד לא טס לאמריקה?????????

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif XDDDDDD הציטוטים ../images/Emo6.gif

האייפוד שלךךך |מקנא| תתחדשי[?] DD:

sweet shir

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo181.gifאחלה שבועD:

אני אחסוך מכם את השילוב מקוויקנד עם שיריםXD מצעד הלהיטים של מקפליי: מממ טרנסי אקוסטי. D: כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: נפוליאון - יוני בלוך. מכיר אותו - יוני בלוך. אחראיות - יוני בלוך. הפיג'מות - יוני בלוך. זכיתי לאהוב - עברי לידר. Crawling - Linkin Park In The End - Linkin Park Bohemian Rhapsody - Queen Can't Break Thru - Busted All The Way - Busted הלהקה המגניבה של השבוע: באסטד, מקפליי, קווין, לינקין פארק. אלבום שחרשתן עליו: -- קליפ שעשה לכן את זה: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוקי, אז יש אופרת סבון אמריקאית גרועה שיש שם זוג הומואים ומצאתי סרטון שלהם עם השיר הזה ונקרעתיXDDD AllTheWay[Luke&Noah]: http://www.youtube.com/watch?v=sJHKRtveex0 תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: תוכנית- גיא פינס, דבר עם הסוכן שלי ובטייייי
חחחחח התמכרתיXD סרט- דד פואטס סוסייטי. משהו שהכעיס אתכם השבוע: להתכונן למתמטיקה, די השמנתי, מחזור>< וזה שלא נסעתי לרוקצ
משהו ששימח: ערב יום העצמאותD: במיוחד ההופעה של יוני בלוך
וגם יום העצמאות עצמו<<: עשינו על האש P: משהו שהעציב: ילדה בשכבה שלי בטקס יום הזיכרון סיפרה על דוד ובני דודים שלה שנרצחו בפיגוע ושהאמא היחידה שנשארה בחיים.
ציטוטיה: ציטוטים שטוטניקים. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מי שתבין תביןXDDD *nafשירD: says: יובי מחוברת? ArielYona says: כן אבל היא במקלחת *nafשירD: says: פפפפפפפפ כל היום מאוננת זאתי *nafשירD: says: אמרתי לה כבר שהיא לא יכולה כל היום *nafשירD: says: כאילו היא יכולה מדי פעם, אבל לא 24\7! ArielYona says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח *nafשירD: says: יהיה לה שם נמק!! ~על רוקצ~ (21:35) ‎Nameless: חחחחח אני לא יכולה ללכת ואין לי בדיוק עם מי (21:35) ‎Shir.: זהו לי יש רק חברה אחת וזה באסה ללכת רק 2 בנות ביום העצמאות (21:36) ‎Nameless: זה קצת עצוב שיש לך חברה אחת.. (21:36) ‎Shir.: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ***רק חברה אחת שרוצה ללכת XDDDDDDDDDDDDDDDDD ~על סדרת בת של האנטומיה של גריי~ בוּץ says: ואני בהתחלה בכלל לא אהבתי את הסידרה כי זה לגמרי מחקה את האנטומיהXDD בוּץ says: אבל אז הבנתי שזה סידרת בית שלהם או משהו...כאילו אמור להיות ככה..אז זה בסדר:p *nafשירD: says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כן בדיוק באתי לכתוב לך את זה XD ~שזו סדרת בת~ *nafשירD: says: בוּץ says: ~חשבתי שהם טעו כשהם כתבו "בת" ושזה צריך להיות בית.OO~ *nafשירD: says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סדרת בית?! *nafשירD: says: מטומטמתXDDDDDDDDDDDDDDDDD ~צוחקת עליך הרבהXDDDDDDDDDDDDDDDDD~ בוּץ says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כאילו כולם בבית נווווווווווו ידעתי שתגידי לי מטומטמת!!!!!!!!!!XDDDDDDDDDD בוּץ says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחXDD *nafשירD: says: כולם בבית?!?!
*nafשירD: says: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD בוּץ says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כי זה בית של כולם!!!!!!!!!XDDDDDDDDDDDDD ~יובל שלחה לנו קטע שהיא מנגנת על הגיטרהXDDD~ (R) U.V שולח צליל. פעולה: הפעל "STAR GIRL YUVAL" (R) U.V says: |=]||=]| *nafשירD: says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יא מושפלתXDDDDDDD (R) U.V says: עבדתי על החרא הזה ימים ולילות (R) U.V says: על הירידה הזאת ArielYona says: גועל נפש של נגינה. ArielYona says: פשוט דוחה. (R) U.V says: ימים ולילות (R) U.V says: לא נמתי ArielYona says: מי לימד אותך לנגן ככה? (R) U.V says: ולא נימנמתי ~אני תולה את דגל ישראל~ אח שלי: "אל תתלי את זה בחוץ! יגנבו את זה!" אני: "למה שמישהו יגנוב את זה?!" אחשלי: "גנבים ציוניים!" XDDDD יש עוד ציטוט בהודעה הבאה חח אין מקום
מתנגן בראש / בפלייליסט: הסוד הקטן - יוני בלוך. אלוהים נחמדה - יוני בלוך. לוט - יוני בלוך. הצגה יומית - יוני בלוך. קיצור שאפל יוניXD המלצת השבוע: לשמוע יוני בלוך? <: התמונה הכי חמה: חעמוד3>

sweet shir

New member
תמונה || + ציטוט ^^

הוא כזה כפרע
*nafשירD: says: Anastacia invited you to join the Facebook group "Facebook: Delete the group "Israel is not a country"!". *nafשירD: says: שיואו O: ArielYona says: כן יש כזאת קבוצה ArielYona says: גם אני הייתי בה עד שהזונות מחקו לי ת'פייסבוק *nafשירD: says: פחחחחחחחחחחחח XDDDDD *nafשירD: says: את יודעת מה הרגע אמרת? (R) U.V says: מה??? *nafשירD: says: "כן יש כזאתי קבוצה של למחוק את ישראל מהמפה. גם אני הייתי בה." XDDDD (R) U.V says: ישראל איז נוט א קאונטרי? *nafשירD: says: יס (R) U.V says: Oםםםםםםםםםם *nafשירD: says: אנחנו חיים במעבורתתתתתת *nafשירD: says: ולא שמנו לב!#@$#@$@ (R) U.V says: כן הא!!! *nafשירD: says: שיקרו לנו כל חיינו!!!!!!!!!!!!111111 (R) U.V says: פפפ טוב שפקחו לנו תעיניים!!!! ArielYona says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח *nafשירD: says: זהו!!!!!!1 (R) U.V says: אנלא מאמינה!!!!!!!!!! כל החיים האלה!!!!!!!!!!!! |ררר| (R) U.V says: אימא ואבא שיקרו לי!!!!!!!!! (R) U.V says: |אעאעא| (R) U.V says: הם בעצם חייזרים. (R) U.V says: שהגיעו לכאן מ... משמו זה. ArielYona says: אני מוקפת בבאסטרים ArielYona says: כולם מדברים על חייזרים! (R) U.V says: טום פלטצ'ר הוא בעצם חייזר (R) U.V says: והשיר גודנייט הוא רמז על קיומם של חייזרים בעולם (R) U.V says: כמו טום פלטצ'ר (R) U.V says: שבגללו נוצרה תסמונת פלטצ'ר (R) U.V says: שהיא תסמונת מאוד נפוצה *nafשירD: says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ArielYona says: XDDDDD (R) U.V says: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD *nafשירD: says: אנחנו בעצם חלק מסוריה הגדולה!!!!1! *nafשירD: says: אויש אתן לא לומדות את זה בהיסטוריההההההההה (R) U.V says: |אעאעא| ArielYona says: איזה סוריהה *nafשירD: says: פפפפפפפפפפפפפ עליכןXD ArielYona says: יאללה יאללה ArielYona says: איזה משפט מתנשא (R) U.V says: מפתאום?! אין דבר כזה עולם *nafשירD: says: הערבים רצו להיות חלק מסוריה הגדולה (R) U.V says: זה הכל חללית אחת גדולההההההה (R) U.V says: וכולם חייזרים!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ArielYona says: פפפפפפפפ לכי להתנות אוהבים *nafשירD: says: ואז צרפת קיבלה מנדט על סוריה ובריטניה על ישראל ותקוותייהם נופצוווווווו (R) U.V says: עם טום פלטצ'ר (R) U.V says: יא חייזרה!!!!!!!! ~בלה בלה בלה אריאל שרה בקסטריט בויזXD~ *nafשירD: says: יובי את לא מבינה אנחנו חיים בתוך החללית של יעקב!!!!!!!!!111111111 (R) U.V says: |אעאעא| *nafשירD: says: אנחנו בעצם חייזריות עם לולב על הראש *nafשירD: says: והכל זרתות (R) U.V says: נוווו פאקינג וואוווווווווווווווו *nafשירD: says: וטחול מדמם מדובק לנו (R) U.V says: והפנים בתחתתתתתתתתתת OOOOOOOOOOOOOOOOO: (R) U.V says: עם סקוטצ'?!?!?!?%?$%? (R) U.V says: ;(;( *nafשירD: says: לא, לא עם סקוצ'!!!!!!!!1 (R) U.V says: לאאאאאאאאאאאאאאא (R) U.V says: לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא *nafשירD: says: עם נייר דבק דו צדדי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 (R) U.V says: לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא *nafשירD: says: כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן (R) U.V says: אל תגידי אתזההההההההההההההההההההה;( (R) U.V says: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD *nafשירD: says: אני אומרת את זהההההההההההה

just orr

New member
שנייייייייייים לקח לי להיזכר של מי החיוך הזה!

ואז ראיתי שיש לו גם אזיקים ביד. XDDDD והציטוטים XDDDDDDDDD סדרת בית חחחחחחחחחחחחחחחחח [אגב, היא באמת סדרה לא משהו ><] אוף. סיפורים של יום הזיכרון זה ממש מעציב ומדכא. =/

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחח האזיקים הם בשביל הלאברבוי שלו

סקוטי מאחים ואחיות.
~אם חפרתי לך על זהXD~ והבנתי בפרק האחרון היה ילד גיי בן 10 שקוראים לו מייקל והוא התאהב במישהו שקוראים לו בריאן! XDD

just orr

New member
ס'חמוד D:

לא, לא חפרת לי על זה XD אה חחחחחחח לא זה יהיה בפרק הבא נראלי. כאילו, לא בטוחה.. אין לי מושג מה הפרק האחרון שהיה
ואם זה כבר היה, אז... הפסדתי ><"

just orr

New member
אז הפסדתי ../images/Emo69.gif

אה, היום אמור להיות שידור חוזר
[רק שאני לא אפספס, שוב. XD]

למעלה