../images/Emo176.gif../images/Emo181.gifאחלה שבועD:
אני אחסוך מכם את השילוב מקוויקנד עם שיריםXD
מצעד הלהיטים של מקפליי: מממ טרנסי אקוסטי. D:
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: נפוליאון - יוני בלוך. מכיר אותו - יוני בלוך. אחראיות - יוני בלוך. הפיג'מות - יוני בלוך. זכיתי לאהוב - עברי לידר. Crawling - Linkin Park In The End - Linkin Park Bohemian Rhapsody - Queen Can't Break Thru - Busted All The Way - Busted
הלהקה המגניבה של השבוע: באסטד, מקפליי, קווין, לינקין פארק.
אלבום שחרשתן עליו: --
קליפ שעשה לכן את זה: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוקי, אז יש אופרת סבון אמריקאית גרועה שיש שם זוג הומואים ומצאתי סרטון שלהם עם השיר הזה ונקרעתיXDDD AllTheWay[Luke&Noah]:
http://www.youtube.com/watch?v=sJHKRtveex0 תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: תוכנית- גיא פינס, דבר עם הסוכן שלי ובטייייי
חחחחח התמכרתיXD סרט- דד פואטס סוסייטי.
משהו שהכעיס אתכם השבוע: להתכונן למתמטיקה, די השמנתי, מחזור>< וזה שלא נסעתי לרוקצ
משהו ששימח: ערב יום העצמאותD: במיוחד ההופעה של יוני בלוך
וגם יום העצמאות עצמו<<: עשינו על האש P:
משהו שהעציב: ילדה בשכבה שלי בטקס יום הזיכרון סיפרה על דוד ובני דודים שלה שנרצחו בפיגוע ושהאמא היחידה שנשארה בחיים.
ציטוטיה: ציטוטים
שטוטניקים. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מי שתבין תביןXDDD *nafשירD: says: יובי מחוברת? ArielYona says: כן אבל היא במקלחת *nafשירD: says: פפפפפפפפ כל היום מאוננת זאתי *nafשירD: says: אמרתי לה כבר שהיא לא יכולה כל היום *nafשירD: says: כאילו היא יכולה מדי פעם, אבל לא 24\7! ArielYona says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח *nafשירD: says: יהיה לה שם נמק!! ~על רוקצ~ (21:35) Nameless: חחחחח אני לא יכולה ללכת ואין לי בדיוק עם מי (21:35) Shir.: זהו לי יש רק חברה אחת וזה באסה ללכת רק 2 בנות ביום העצמאות (21:36) Nameless: זה קצת עצוב שיש לך חברה אחת.. (21:36) Shir.: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ***רק חברה אחת שרוצה ללכת XDDDDDDDDDDDDDDDDD ~על סדרת בת של האנטומיה של גריי~ בוּץ says: ואני בהתחלה בכלל לא אהבתי את הסידרה כי זה לגמרי מחקה את האנטומיהXDD בוּץ says: אבל אז הבנתי שזה סידרת בית שלהם או משהו...כאילו אמור להיות ככה..אז זה בסדר

*nafשירD: says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כן בדיוק באתי לכתוב לך את זה XD ~שזו סדרת בת~ *nafשירD: says: בוּץ says: ~חשבתי שהם טעו כשהם כתבו "בת" ושזה צריך להיות בית.OO~ *nafשירD: says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סדרת בית?! *nafשירD: says: מטומטמתXDDDDDDDDDDDDDDDDD ~צוחקת עליך הרבהXDDDDDDDDDDDDDDDDD~ בוּץ says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כאילו כולם בבית נווווווווווו ידעתי שתגידי לי מטומטמת!!!!!!!!!!XDDDDDDDDDD בוּץ says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחXDD *nafשירD: says: כולם בבית?!?!
*nafשירD: says: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD בוּץ says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כי זה בית של כולם!!!!!!!!!XDDDDDDDDDDDDD ~יובל שלחה לנו קטע שהיא מנגנת על הגיטרהXDDD~ (R) U.V שולח צליל. פעולה: הפעל "STAR GIRL YUVAL" (R) U.V says: |=]||=]| *nafשירD: says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יא מושפלתXDDDDDDD (R) U.V says: עבדתי על החרא הזה ימים ולילות (R) U.V says: על הירידה הזאת ArielYona says: גועל נפש של נגינה. ArielYona says: פשוט דוחה. (R) U.V says: ימים ולילות (R) U.V says: לא נמתי ArielYona says: מי לימד אותך לנגן ככה? (R) U.V says: ולא נימנמתי ~אני תולה את דגל ישראל~ אח שלי: "אל תתלי את זה בחוץ! יגנבו את זה!" אני: "למה שמישהו יגנוב את זה?!" אחשלי: "גנבים ציוניים!" XDDDD יש עוד ציטוט בהודעה הבאה חח אין מקום
מתנגן בראש / בפלייליסט: הסוד הקטן - יוני בלוך. אלוהים נחמדה - יוני בלוך. לוט - יוני בלוך. הצגה יומית - יוני בלוך. קיצור שאפל יוניXD
המלצת השבוע: לשמוע יוני בלוך? <:
התמונה הכי חמה: חעמוד3>