I Wanna Have Your McWeekend

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo175.gif מה רע בחלק מהציטוטים? ../images/Emo3.gif

AlmA XP

New member
../images/Emo180.gifHappy McWeekend

יש הרבה שירים עם האפי... XD
מצעד הלהיטים של מקפליי:
כל מיני ><
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
כנ"לוס :]
אלבום שחרשתן עליו:
ROTTOF ודיסקים שצרבתי
קליפ שעשה לכן את זה:
אין לי כח לשים קישור XDD אבל היפנוטיזד לייב
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
טומי ואוסקר my own
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
טל מוסרי
@$^$&*%^^*(%&)&#$^ וההורים שלי :\
משהו ששימח
יום עצמאות
משהו שהעציב
כלום
ציטוטיה
מיום העצמאות: חברות שלי פגשו חבורת "ארגנטינאים" ונדבקו להם לתחת >< בכל מקרה, הם לא התלהבו במיוחד ממני ומשאר החברות.. אבל מה לעשות שכשהחלטנו ללכת הביתה המרשמלו היה אצלן? XD אני: גלי!!!!!!!!!!!!!! המרשמלו!!!!!!!!!!!!1 גלי: הנה הוא, אבל תשמרו לנו אני: כן כן הילד ה"ארגנטינאי": אני לא לרצות את פה אני *במבטא "ארגנטינאי": you wait one minute and then I'll go הוא:אוקיי אוקיי אני הולכת: ביי ביי אמיגוס!! happy יום עצמאות!!!! זה יהיה מצחיק באותו רגע כי הייתי מסוממת XD מהבדיחות במעריב: אישה זקנה אחת נמצאת בבית אבות ויושבת על כסא. לפתע רואות כמה מהעובדות שם שהיא נוטה לצד שמאל אז הן רצות ושמות לה כרית ומעקה בצד שמאל. לאחר מכן היא נוטה לצד ימין אז הן דואגות לשים לה כרית בצד שמאל. לאחר כמה דקות מתקשר אליה בנה ושואל: אז איך בית האבות? אמו עונה: יפה מאד כאן אבל חבל שלא ונתנים פה להפליץ. זה קרע אותי XDDDDDDD וכמובן שהיו עוד אבל... הסניליות
ואפרופו סניליות, הנה עוד משהו שהצחיק אותי: מה הכי טוב בלהיות סנילי? כל יום פוגשים חברים חדשים XDDDDDDDD |
המלצת השבוע
אל תסתכל בקנקן, אלה במה שיש בו ואל תזרוק נעליים של חברים לפח, כי הם יחזירו לך XD
התמונה הכי חמה
אני ויעל ביום העצמאות

AlmA XP

New member
../images/Emo180.gifעוד תמונה ../images/Emo26.gif

חמודיז הכלב אחרי מהפך בסלון היופי (הכושל) שלי

AlmA XP

New member
../images/Emo180.gif תמונה 3 ../images/Emo26.gif

אם הייתי שם הייתי אומרת לו: דאגי אתה צריך מפית? והוא היה שואל: למה? ואז הייתי אומרת: כי הסקסיות נוטפת ממך

AlmA XP

New member
../images/Emo180.gifתמונה 4 ../images/Emo26.gif

זה מצחיק אותי כל פעם מחדש XDDDDDDDDDDDDDDDD

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo175.gif מה שהכעיס אותך השבוע זה...

טל מוסרי? הרשי לי, כן? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כאילו, קבעתם להיפגש בבית קפה והוא הבריז לך או משו?
באמת זה מסקרן אותי

AlmA XP

New member
../images/Emo180.gif לא XDDDDDDDDDDDDDDDDD

פשוט יש לו איזה פרסומת ברדיו ששמעתי מליון פעמים, ולכל ערץ שהעברתי בערך הוא היה שם XD והוא סתם מכוער חח

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifsix feet under the McWeekend../images/Emo15.gif

six feet under the stars של ATL
מצעד הלהיטים של מקפליי:
Nothing TCFC FCIHH Brocoli IWHY
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
ATL- six feet under the stars ATL- remembering sunday Madina Lake - One Last Kiss
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפליי.
אלבום שחרשתן עליו:
GH
קליפ שעשה לכן את זה:
IWHY
הפיג'מות נראלי והשרדות
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
ילדה אחת. דיברתי עליה עם חברה אחרת וזה היה ממש משחרר XD
משהו ששימח:
יום העצמאות
החברות, היה נורא כיף
משהו שהעציב:
שחברה שלי שתמיד לא אהבתי כי היא כל הזמן קיללה והרביצה וחשבה שהיא הכי טוב חשבתי שהיא השתנתה וכל הזמן אמרתי שהיא הכי חמוגדה בעולם כי חשבתי שהיא השתנתה ואז גיליתי אחרי 20 דקות שהיא בכלל לא השתנתה :\
ציטוטיה:
או יש כמהXD
היינו ביום העצמאות ופגשנו כמה "ספרדים שבקושי יודעים עברית" (אחד מהם היה ממש חתיך
) ושתי חברות שלנו שהיו איתנו התחילו לדבר איתם פול וזה אז הספרדים אמרו לנו חוץ מלשתי החברות האחרות: "אנחנו לרצות תלכו אתם הביתה" ואז חברה שלי: "תלך אתה הביתה!" ואז הוא: "אבל הבית שלי... far far away" (ארגנטינה) אז חברה שלי: "באסה!!!" זה היה ממש מצחיק באותו הרגעXD
למי שיש ידיעות אחרונות יש את המדור בדיחות חוברת כזאת שייצאה לכבוד יום העצמאות עם מלא בדיחות אז יש בדיחה שקרעה אותי כ"כ למרות שהיא טיפשיתXDD "נשר יושב בפאב ושותה בירה ופתאם נכנס פיל. פיל: יו נשר אתה יודע שיש בירה על שמך? הנשר: מה, יש בירה נחום? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
בצופים אז הסבירו לנו איזה פעילות שאנחנו צריכים לעשות בפעולה כאילו תשבץ על המדינה משהו כזה אז המדריכה מתחילה להסביר: "זה מעין 4 משבצות אחת מתחת לשנייה שיש גם בשורות משבצות ומריכיביןם מילים ישרכיבו מילה..." ואז המדריך צועק עליה: "קוראים לזה תשבץ!!!" XDDDDD זה היה ממש מצחיק באותו הרגע ...
מתנגן בראש / בפלייליסט:
נאדה.
המלצת השבוע:
לקרוא את סדרת הספרים של הרלן קובן. היא ממש טובה! אני עכשיו בספר השני מתוך חמישה אני חושבת
התמונה הכי חמה:
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD דני קרע אותי שםXDDDD

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo175.gif ה"היא" מתייחס ל'סדרת ספרים'

שזה נקבה

shaninosh way

New member
Sick McWeekends

Sick Hearts של דה יוזד
ייאא! זה המקוויקנד הראשון שלי! |מתרגשת| |פוסטמה|
מצעד הלהיטים של מקפליי:
אממ'.. האמת שלא שמעתי אותם כל כך השבוע..
כל שיר אחד שעשה לכן את זה השבוע:
כמעט כל השירים של דה יוזד, כמעט כל השירים של בלאק פלאג, כל השירים של פלייליף Astro Zombies - Misfits Scream - Misfits Hellogoodbye - Jesse Buy Nothing Go To Prom Anyways הרבה שירים של MCR, Biffy Clyro - Glitter And Trauma ואני לא זוכרת מה עוד..
הלהקה המגניבה של השבוע:
אממ'... The Used נראה לי..
אלבום שחרשתן עליו השבוע:
Flyleaf של Flyleaf חח
קליפ שעשה לכן את זה השבוע:
The Ghost Of You - My Chemical Romance אחד הקליפים הכי יפים שיש!
אמממ'.. נראה לי ש "טקסט סמים ורוקנרול"
משהו שהרגיז אתכם השבוע:
שלא היה לי שיעור גיטרה השבועעעע! אוווף!
שקיבלתי עונש
וזהו נראלי..
משהו ששימח:
יום העצמאות
שהבנתי את החומר בגיאומטריה
משהו שהעציב:
יום הזיכרון
ציטוטיה:
אממ'... יש מלא, אני רק צריכה להיזכר..
חוה המורה לג"ג: "משעמם לי בשבת אני רוצה לבדוק לכם את הבחנים" מאור ילד מהכיתה שלי: "וואי! בואו נתפרע עם בחנים!!!" XDD
שיעור היסטוריה: המורה: "יש לי הפתעה בשבילכם בסוף השיעור. ולא. אני לא בהריון. כבר שאלו אותי את זה"
דיברנו על אנטישמיות בשיעור היסטוריה: מאור: "יש אנשים מרוחקים שרואים ערבים פעם ראשונה ונבהלים" המורה: "מה זה מרוחקים? מה הם חיים בתוך בועה?! מה הם בובספוג?!"
עדיין שיעור היסטוריה: המורה שלנו לא הייתה הרבה זמן כי היא הייתה חולה. המורה: "התגעגעתם אליי?" אנחנו: "ברור! מאוד!" המורה: "נו.. אל תשקרו, את האמת. אתם לא באמת התגעגעתם אליי.." ארד: "טוב, נו.. את צודקת"
עדיין שיעור היסטוריה: המורה: "טל, אני לא רוצה שתשב שם. גש הלום" טל: "הלום?" המורה: "כן, כן, גש הלום" טל: "מה זה הלום?" קובי: "הדבר הזה שמרביצים איתו ופורצים לבתים" מאור: "לא! זה לום!" המורה: "הוא בטח חשב, 'אה, לום'" מאור: "הוא חשב. אתם רואים!? זה מה שקורה שחושבים!" ביום העצמאות צביקה פיק הופיע אצלנו: אני: "צביקיי! תעשה לי ילד!"XD אני וחברות שלי רקדנו בשירים שלו כמו משוגעות, וצרחנו אותם כמו גרופיות שלוXD אחר כך הלכנו להביא את חברה שלי לשם: חברה שלי רואה את צביקה פיק אז היא אומרת: "היי! מגניב! זה חי!" אחותי חן:"חי נושם ורוקד"XD
אני חן וחברה שלי מור שמענו יללות של חתולה, ולא ראינו אותה, אז זה היה כזה ככה: מור: "מה את רוצה?!" *מיאו* מור: "להיות חברה שלנו? אנחנו לא רוצות להיות חברות שלך!" *מיאו* מור: "כי ככה!"
אני וחן: "אנחנו הולכות להביא את ליהי [אחותי הקטנה] מהגן" מור: "טוב, אני הולכת לסבתא שלי ואני אהנה מהמזגן והמאוור שאין שם"XD והיא הייתה לבושה ארוך.
הייתה לנו פעילות עם חיילות והן הדביקו לנו בדיחות מתחת לכיסאות, אז כמה ימים אחריי מצאתי מתחת לכיסא שלי בסוף היום בדיחה: שאלה:למה הומואים מאושרים? תשובה:כי אין להם אישה. אז הראיתי את זה לידיד שלי והוא אמר לי "אבל אני לא מאושר" אני התחלתי להתפקע מצחוק. "סתם סתם, בצחוק" אני: "קובי, רוצה לספר לנו משהו?" חברה שלי הייתה לידי ואז שמתי לב שהיא כבר הלכה. קובי: "לנו?" אני: "חחחחח כן" קובי: "לא, עדיין לא" ויום אחרי דיברנו על משהו לא קשור לזה בכלל: קובי: "אבל אני לא באמת הומו" אני: *מתפקעת מצחוק*
מאור: "שמעי, שמעי בדיחה" אני מקשיבה. מאור: "פעם אחת מישהו נסע, ופתאום הוא רואה אישה ממש ממש שמנה מולו. טנק. חבית, אז הוא צועק לה שתזוז ואחרי שהיא זזה היא שואלת אותו 'למה לא עקפת אותי?' אז הוא אומר לה 'כמה דלק את חושבת שיש לי!?' "XDD
ביום הזיכרון עשו לנו מין חדר הלם כזה, אז היה כתוב משהו על מישהו שנהרג, אז אני וידיד שלי רון קראנו, פתאום ידיד אחר שלי בא ורואה מה קראנו. מאור: "הכי באסה זה שיורים עליך בדרך הביתה" רון: "מה אתה מפגר?!" מאור: "לא! אני רציני!" רון: "כן! זה הכי באסה שיש!" מאור: "כן" רון: "כן יורים בך, אתה אומר 'איזה באסה! ירו בי! כוסאמק!' " חחחחחח זה היה ממש מצחיק. ולא. אנחנו לא צוחקים על יום הזיכרון, הם פשוט ילדים מצחיקים.
וזה ציטוט ממש ישן, מתחילת השנה: המורה לתנ"כ רבקה: "הם העבידו את בני ישראל הרבה כדי שלא יוכלו להתרבות" אמיר: "מה זאת אומרת?! מה הקשר לזה בכלל?!" רבקה: "כי אז הם היו תשושים ועייפים ולא היה להם כוח להתרבות" אמיר: "מה פתאום! דווקא ההפך, הם עבדו כל היום ואז בסוף היום הם רצו קצת להינות" XD אני צריכה ללכת אז אני אמשיך אחר כך, או שאני ארשום את מה שאני זוכרת שבוע הבא..
מתנגן בראש / פלייליסט:
~בודקת~ Our Lady Of Sorrow - My Chemical Romance אחחחחחחחחחח! אני אוהבת את השיר הזה כל כך!!
המלצת השבוע:טייפ| אממ'... תיזהרו מאנשים עם מוצץ שלוקחים סמיםXD
התמונה הכי חמה:
סיניייייייי שלייי@!!@##$#@^ שקסעע |מזיל| שבוע טוווווווווב!

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הידיד שלך XD

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בכלליות ציטוטים מצחיקים

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif XDDDDDD הציטוטים

סיניסטררר

michalie XD

New member
XDDDDDDDDDDDDD

איך את זוכרת את כל הציטוטים האלה?!#@#@!$ ואני רציתי לכתובבב את זה עם בובספוגגגגגגגגג גנבת לי עכשיו בגללך לא יהיה לי ציטוט |כועס| טוב שחזרת לפה
ססססססססססססססססססססס''''''' ><"

למעלה