אמבטיות מים חמים בהריון

mise

New member
את צריכה לאכול אחרת.

כי אם את סובלת מקור, או שאת לא ישנה כמעט בכלל, או שאת סובלת מחוסר תזונתי כלשהו. מיצי ירקות יחזירו לך אנרגיה וחום בקלות, כל יום כוס מיץ ירקות טריים, עם הרבה עלים ירוקים. הגוף לא צריך להתעסק בעיכול התאית (התאית גם חשובה, צריך לאכול פירות וירקות טריים בלי קשר) והוא מקבל את הכל ישירות לדם. קוקטייל: סלרי, פטרוזיליה, כוסברה, גזר, מלפפונים, נבטים טריים ובשביל המתיקות - תפוח. תאכלי סלטי ירקות טובים, עם שמן זית איכותי, תרפדי את עצמך בשומן טוב, תאכלי אבוקדו, שקדים קלופים, תמרים, תשתי מיץ רימונים, תשתי תה פירות חם, מים עם דבש ולימון, תאכלי לחם מחיטה מלאה אורגנית, טחינה מלאה אורגנית, אורז מלא עם עדשים/אפונה/שעועית, קינואה, דוחן, תירס ועוד ועוד..
 

mise

New member
ועכשיו את עשית לי תאבון

עם ה"עשית לי תאבון עם הלחם המלא והטחינה". אני ניגשת לאכול לחם מלא וטחינה (וגם חצילים מטוגנים, אבל אל תגלו לאף אחד..)
 

בלינקה

New member
תחליפי את החצילים בעגבניות

ופטרוזיליה, ותקבלי את ארוחת הצהריים אותה אני אוכלת ברגע זה ממש
 
../images/Emo6.gif|בתאבון|לכולכן.....

אמא שלי הגיע אלי היום, ובין היתר, הכינה לי ממרח שמורכב מתמרים, הל, ושמן-זית. נהוג לתת זאת ליולדת אחרי הלידה לשם חיזוק הגוף, ואמא שלי רוצה לחזק אותי כבר עכשיו.....
מממ....אולי יש עוד מרכיבים בממרח הזה..... אם תהיה דרישה- אברר. מה שבטוח- זה טעים......
 

צימעס

New member
אולי אפשר להחליף את ההל

בחואיג'. לא פחות טעים, ומכיל עוד תבלינים מחממים. (מישו מכיר חרוסת תימנית? מדהים.)
 

צימעס

New member
אין לי מתכון

אבל הטריק - מוסיפים לחרוסת (נדמה לי שעשויה בעיקר מתמרים) חואייג', וזה יוצא משהו חריף, טעים, ומרוכז לאללה - אי אפשר לאכול בכפית, אלא רק למרוח דק (לכרוך). טעים כל כך, שונה כל כך מהחרוסת אליה אני רגילה (סוג של אוכל תינוקות מתובל ביין אדומתוק
). אני לא בטוחה שחרוסת כזו משכנעה כ"כ שלשחק בטיט זה מבאס
 

אלמה1

New member
קצת סבלנות ../images/Emo13.gif

אחה"צ אני אתקשר לסבתא ואבקש מתכון. גם אני מתה על החרוסת הזאת ועכשיו גם עשיתן לי חשק... אה, וכשזה חם (מבשלים את זה) אני כן אוכלת בכפית, מה זה אומר עלי?
 

אלמה1

New member
אז הנה: מתכון לדוקה - חרוסת תימנית

היה קשה להמיר את כל ה"קצת" ו"כמה שתופס" לכמויות מדידות אבל נראה לי שהצלחתי. ליותר אנשים ניתן להכפיל כמויות. מתכון לדוקה - חרוסת תימנית ------------------------------ 1/2 חב' תמרים מגולענים (החבילות שמגיעות בואקום) קצת צימוקים מושרים במעט מים חמים (אפשר לשים יין במקום מים - אבל אז החרוסת מתקלקלת מהר יותר) להוסיף מים חמים לפי העין (זה לא ממש ממרח - צריך להיות מעט דליל) לטחון הכל עם בלנדר יד להוסיף לתערובת: 50 גר' שקדים טחונים 50 גר' אגוזים טחונים 50 גר' שומשום קלוי (עדיף לטחון- עם מכונת קפה או מכתש ועלי) כפית קינמון קצת חוויאג' לקפה (פחות מרבע כפית) לבשל על אש קטנה תוך כדי ערבוב - 10 דק' ניתן למרוח על לחם/מצה או להשתמש כמילוי לעוגיות בתיאבון
 
הנה עוד מתכון מחמם פיצוץ ../images/Emo13.gif

פרוסת לחם מלא על זה למרוח דבש על זה שכבה של טחינה (עדיף גם מלאה) ועל זה פרוסות צפופות צפופות של בננה. אחר כך כבר לא תרגישי שום קור, באחריות. הייתי עושה לי את זה בילדותי, כל פעם שהייתי חוזרת בחורף עם מעיל ספוג וכפות רגליים רטובות, לבית קר ובלתי מוסק. (נ.ב. האחים שלי המציאו את זה בתור תחליף לחמאת בוטנים. וזה כמובן יצא הרבה יותר טוב מהמקור...)
 
טוב עכשיו אני לא יכולה להתאפק

המתכון כשמך כן הוא...
גם כל המתכונים האלה, וגם התמונה החורפית של מורן... אז אני אתאר לכם איך אני נראית בזמן האחרון... כמו פליטה
בחוץ 38 מעלות. אין לי מושג ממה עשוי הגג שלנו, אבל כנראה שזה מפח
אני |אישה הריונית| יושבת ערומה כשעלי חיתול טטרה רטוב ומולי מאוורר. יש לכן אוכל מקרר שהוא לא קרטיבים ומים קרים???? ודרך אגב, גם אני לא
עם אבקת מרק
 
ככה זה עם אנגלואידים

נדדו לחצי השני של העולם, אבל סחבו אתם שיטות בנייה שמתאימות לצפון אירופה. גם פה יש בתים שמתבשלים בקיץ, אבל מצוינים למניעת חדירת גשמים ורוחות מסוערות בכל זמן ובכל מצב. שולחת לך פווווו בידיעה המלאה שזה לא יעזור
תחזיקי מעמד! מה שכן - תעשי לעצמך קרטיבים ממיץ תפוזים טבעי, וקרטיבים של פלחי אבטיח מוקפאים עם הקליפה. יוצא שווה מאוד. מאכלים מקררים: הכי טוב בעיני זה צזיקי - מלפפונים קצוצים / מגורדים בפומפיה עם יוגורט, מלח, פלפל וחצי טון שום (שן שום אחת או שתיים). אוכלים לבד או עם לחם טרי. תוסיפי לזה בקבוק של Ginger beer (חברת בונדברג בלבד, האחרות טעימות פחות), ונראה אם תתעלפי מזה כמוני. גם סלט גזר הולך. מתוק עם מיץ תפוזים, או פיקנטי עם פטרוזיליה. וגם לחם מרוח ביוגורט (כתחליף לגבינה לבנה) ועליו חמוצי ג'ינג'ר סיניים מחנות סינית: צנצנת עם מכסה אדום ותמונה של רצועות גזר, ג'ינג'ר ופלפל ירוק. השם הוא TUNG CHUN. הם משומרים בסוכר (די הרבה, אבל לא קטלני), חומץ ומים, ושום מרכיב מלאכותי. טעים להפליא, בעיני. לביבות וקציצות קרות מאוד טעימות בעיני, הצרה היא שצריך לבשל אותם קודם.
 
למעלה