סקר חדש!

Fairywitch

New member
אני חולת מרצ'נדייז../images/Emo99.gif

כמה כייף להקיף את עצממי בדברים שקשורים למה שאני אוהבת
כך, למשל, בכל הקשור להארי פוטר, יש לי סימניות, מצעים, ספלים, מדבקות, סטקרים, פוסטרים, מטבע של גרינגוטס, מגבת, אלבום, צלחת, גלויות, גרביים, פסלון, מחזיקי מפתחות... ובטח עוד משהו ששכחתי

../images/Emo110.gif../images/Emo54.gif../images/Emo45.gif

צודק. זה סתם מסחרה כל הקטע הזה. סתם ניסיון להרוויח עוד קצת כסף מהצד. והכי מעצבן,זה שתמיד יש את הפקאצות שלפני רגע לא הסתכלו בכלל על הספר, אבל פתאום,אחרי שיצא הסרט,יש להם כרית,מצעים,מחברות,תיק,יומן,חולצה,מגבת,ואפילו נייר טואלט של הסרט. אררגגג.

Fairywitch

New member
אבל אני אוהבת את זה לפני שיצאו כל

הדברים האלה והתמסחרו. אני באמת לא מבינה איך אפשר לא לרצות להיות מוקף בכל מה שקשור למה שאוהבים. באמת לא מבינה. או לשפוט את אלה שכן אוהבים

../images/Emo110.gif../images/Emo54.gifלא התכוונתי אישית נגדך

פשוט אמרתי שאני שונאת את כל המסחרה הזאת. ואת הפקאצות שחיות בעולמנו.

אני!

אני הרי ידוע כלוחם בחירוף נפש נגד פקאצות ופקאציזם. אני אפילו פועל למען חיקוק חוק נגדן בכנסת ישראל!

Fairywitch

New member
אני יודעת שלא אישית נגדי-

אבל חשוב לזכור שלא כל מי שאוספים/אוספות את כל הדברים האלה הן פקאצות
האמת היא שבאמת קשה לי להבין איך אפשר לא לאהוב את זה

זכותך, מן הסתם

אני, אישית, מעדיף לאוהב את הספרים כפי שחשבתי עליהם ודמיינתי אותם. המסחור רק הופך שוב את האומנות הזו למגרפת כסף שבינה ולבין אומנות פעורה תהום רבתי. בובות ונייר טוואלט לא יגרמו לי להתרגשות מיוחדת, אבל כן יגרמו לילדים של השכנים להחליט שהם חובבי הארי פוטר מבלי שקראו אף אות אחת בספרים ובדרך להכניס ליצרני הסרט עוד כמה דולרים...

JustRain

New member
אז איזה מזל שקניתי את הספר לפני צאת

הסרט :) אני. לא. רוצה. שיצא. הסרט. של. חומריו. לא. רוצה. לא. רוצה. אם הם לא מקלקלים את זה, אני כרוב חמוץ. דשגכחעשיךגכלחעדשיךגכל. לא, ברצינות. תראו איך הם התעללו בהארי פוטר. מגיע להם פליק בטוסיק |evil| או בעצם תלייה. או בעצם ישיבה באסיפת פקאצות, כלומר מסיבת פיג'מות |evil|

המצפן, ללא כל ספק.

אהבתי את זה שהוא מלא כל כולו בציורים. לא בחרתי בשלישי בגלל שלדעתי הציור של ויל וליירה באמצע לא מובנה בעטיפה בצורה טובה. תכלס- הכי אהבתי את העטיפה של הראשון, אבל כל העטיפות יפהיפיות. בואו רק נתפלל שלא יעשו להן כלום לאחר צאת הסרט.

אני הכי אהבתי את משקפת הענבר

הסימטריה של התמונה- ויל וליירה במרכז בתוך העיגול, טיאליס וההרפיה בצדדים והדמויות השחורות (הסמכות ועזריאל? יפה! לא חשבתי על זה), היא מאוד יפה בעיני. אני דווקא מאוד אהבתי את איך שהוא צייר את ויל וליירה- הוא ממש תפס את המהות של הדמויות שלהם בלי הרבה פרטים. אגב, גם הכריכה של המצפן יפה מאוד, ההתלבטות היתה קשה. את הסכין פחות אהבתי.

Fairywitch

New member
המצפן הזהוב - מכל הסיבות שאודי ציין

הוא מעביר מאוד יפה את מה שקורה בספר, והתוצאה פשוט יפהפיה. מה שכן- הייתי רוצה שיחליפו את הכריכות לגמרי- מכל הכריכות שראיתי, הישראליות הן בין הפחות אהובות עליי
תראו למשל את הצבעים של הכריכה הצ'כית
שפעם הבאה יתנו לאודי לעצב

למעלה