פינת ההמלצות!

MispIaced

New member
נמ

המופע של טרומן מת לחיות- כולם *_* המסור- גם, כולם המופע של טרומן (בכלל, כל סרט של ג'ים קרי.) וכל סרט של בן סטילר D: (כולל אלה שהוא רק ביים, AKA כייבל גאי.)

hadarinke

New member
שעות מתות\אורי אדלמן

הספר היחיד שקראתי 5 פעמים(ויש בו 500 עמודים!), זה כמו רומן ומתח ביחד... קיצר יפה

Over My Head

New member
../images/Emo58.gif בתגובה מעלי לסוף הספר../images/Emo42.gif

למה להרוס?
יש אנשים שרוצים לקרוא את הספר בלי לדעת את הסוף מראש....

dragonit12

New member
זה אחלה ספר!

כל הספרים שלו ממולצים בכלל
ויש לי 2 ספרים שלו בבית.. חסר לי עוד אחד ויש לי את כולם

Over My Head

New member
נמחקה לי התגובה../images/Emo12.gif../images/Emo42.gif

שיהיה... זה על ילדה שנולדה כדי לתרום לאחותה חולת הסרטן דם טבורי ומח עצם ודברים כאלה.היא החליטה שנמאס לה מזה והלכה לעורך דין כדי שייצג אותה כשהיא תובעת מההורים שלה את הזכויות על הגוף שלה. ומשם מתגלגל כל הסיפור. ו-זה פשוט ספר כלכך מרגש. אני לא יודעת מה עוד לספר אבל הוא ממש טוב.

m i c k e y 15

New member
וואי נשמע מעניין

מה זה נולדה?? יעני ההורים שלה עשו אותה רק בשביל זה?? אם כן..איזה חארות XDD ניצולXD וואי בא לי לקרוא....איפה אני אמצא XD

Over My Head

New member
ההורים שלה הולידו אותה../images/Emo42.gif

בעיקרון כדי שתיתן תרומה של דם טבורי לאחותה הגדולה, ואחר כך הם פשוט לקחו ממנה עוד ועוד-מח עצם, לימפוציטים(או משהו כזה
) .... ודי קשה לשפוט אותם, כי מצד אחד-הם פשוט רצו להציל את הבת הגדולה שלהם, אבל מצד שני זו סוג של התעללות בבת הקטנה...
את יכולה למצוא את זה בספריה.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifמממ

תקראו את "יש אלוהים"-קארין ארד ספר כלכך טוב

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifאוקיי יש לי כמה

מישהו לרוץ איתו. וכל מילה נוספת מיותרת. פסיעות על רצפת הזמיר זה ספר שמשלב בתוכו ממנהגי יפן היותר קדומה. כמו מנהגי שבטים, מלחמות וסגירת חשבונות. אני אהבתי. סיפור כתוב במניפה שוב, סוג של תרבות יפן הקדומה אך הפעם מההבט של איך החברה הגברית מתייחסת לחברה הנשית. סוג של השוואה. באמת שמומלץ.

ברק753

New member
חומריו האפלים

טרילוגיה : 1. המצפן הזהוב(יוצא סרט בדצמבר) 2.הסכין המעודן 3.משקפת הענבר פשוט טרילוגיה מדהימה!!!!

למעלה