פינת ההמלצות!

Legacy of Honor

New member
the star of the country down

שיר כול כך מגניב, מיום שישי אני פשוט לא מפסיק לזממזם אותו בכול הגרסאות שאני מכיר. חוץ מזה כרגע אני שומע DANU ולחובבי המטאל תמיד אפשר לשמוע Manilla road שהם פשוט נהדרים. וגם Magnum - מומלץ מאוד.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifמקפליי../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

מן הסתםXD גם בלינק ופראמור

../images/Emo79.gif../images/Emo168.gif../images/Emo60.gif

כרגע, השירים הכי מומלצים שלי: ואולי / עברי לידר
לראות את האור / אפרת גוש אוטו זבל / הבילויים בלוז כנעני / אהוד בנאי Wishmaster / Nightwish Flavor Of The Weak / American Hi-Fi Bohemian Rhapsody / Queen Love Of My Life / Queen High School Never Ends / Bowling For Soup The Great Escape / Boys Like Girls ויש עוד מלא, אבל זה לבינתיים

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifפלייבור אוף דה וויק../images/Emo47.gif

חשבתי שאני היחידה שמכירה אותו >< זה שיר כזה טוב

Billy Shirs

New member
התפוחים

עושים Fאנק מגניב בטירוף. הכי אהבתי את WOO! ואת Benderzine. רק למי שיש לו סיבולת לשירים ארוכים

gorck

New member
מסעדה- מוזס...

זה לא המבורגר, זה ארטבורגר הארטבורגר של מוזס הווולי מוזס!

hadarinke

New member
מסעדות..

אגאדיר-בנמל תל אביב וגם בנחלת בנימין...מסעדה ממש טעימה של המבורגרים!(קצת יקרה) מקס ברנר
-בנמל-הכי הכי הכי טעים! ספגטים-יש בתל אביב ממול הסנטר לכיוון בוגרשוב...מסעדת פסטות וכו, לבוא עם המשפחה זה זה יקר!

Over My Head

New member
מסעדות../images/Emo42.gif

"אמורה מיו" בתל-אביב. מסעדה איטלקית.אמנם לא כשרה אבל הפסטות והפיצות שלהם ממש טובות. וגם הקינוחים
. יחסית יקרה... מסעדות בשרים- טורוס ומיתוס, יש גם בתל אביב וגם בראשון אם אני לא טועה...

ברק753

New member
אייסברג

גלידריה על בן יהודה ליד גורדון. יקרה אבל יש להם את הגלידות הכי טעימות שטעמתי בחייייים!!!

מקס ברנר../images/Emo99.gif../images/Emo211.gif../images/Emo60.gif

למי אכפת מהשירות, למי אכפת מהמחיר, למי אכפת מכל דבר. יש שם שוקולד

Cindy Campbell

New member
ספרים ומוסיקה../images/Emo63.gif../images/Emo168.gif

"השטן לובשת פראדה" ו"האלכימאי"- אהבתי מאוד!
אה, וגם "זה" של סטיבן קינג מדהים
. מוסיקה- יש כמה שירים שאני די אוהבת: "oh, it is love" "Swallowed in the sea" "Makes me happy" "Dream a little dream of me" "Who said?" "Heart of mine" "Crawling towards the sun" אה, ומסעדות- הקפיטריה של הבי"ס נחשבת?

למעלה