השטן לובשת פראדה הספר לדעתי יותר טוב מהסרט, אבל שניהם מקסימים מומלץ [;
B baril New member 31/10/07 #19 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifהשטן לובשת פראדה../images/Emo47.gif הספר לדעתי יותר טוב מהסרט, אבל שניהם מקסימים מומלץ [;
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifהשטן לובשת פראדה../images/Emo47.gif הספר לדעתי יותר טוב מהסרט, אבל שניהם מקסימים מומלץ [;
S ShirLewis New member 1/11/07 #67 ../images/Emo45.gif באמת ספר טוב. בין הספרים היחידים שקראתי .. הוא הרבה יותר טוב מהסרט .
C Cindy Campbell New member 1/11/07 #73 כן, התכוונתי לספר../images/Emo13.gif האמת שראיתי רק בערך את החצי שעה האחרונה של הסרט . הוא נראה נחמד, אבל ממש שינו את הספר .
כן, התכוונתי לספר../images/Emo13.gif האמת שראיתי רק בערך את החצי שעה האחרונה של הסרט . הוא נראה נחמד, אבל ממש שינו את הספר .
O O0NoNi0O New member 1/11/07 #86 הספר גאוני. הסרט זוועה! ראיתי אותו במטוס, ממש התאכזבתי וכול כך חיכיתי לו, כי ממש אהבתי את הספר. מבאס ממש וגם לא אוהבת את אן הת'וואי הזאת. לא יודעת=\
הספר גאוני. הסרט זוועה! ראיתי אותו במטוס, ממש התאכזבתי וכול כך חיכיתי לו, כי ממש אהבתי את הספר. מבאס ממש וגם לא אוהבת את אן הת'וואי הזאת. לא יודעת=\
B baril New member 2/11/07 #93 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifהסרט נחמד, לא משתווה לספר אבל מריל סטריפ גאונית שם!
O O0NoNi0O New member 2/11/07 #94 חחחח כן../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif אבל רק היא. זה ממש מבאס כי ממש אהבתי את הספר. קראת את הספר השני של אותה סופרת? 'כול מה שנחשב'
חחחח כן../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif אבל רק היא. זה ממש מבאס כי ממש אהבתי את הספר. קראת את הספר השני של אותה סופרת? 'כול מה שנחשב'
ז זוהרה המכשפופה New member 31/10/07 #26 ש ילדים זגזג-דוד גרוסמן משרד החינוך הטיפש שם את זה כחומר לט'.
L Legacy of Honor New member 31/10/07 #30 סיימתי את החטא ועונשו לפני שבוע וחצי. אחד הספרים הכי גאוניים שקראתי איי פעם. עם סופר גדול שגורם לקורא להרגיש כאילו הוא באמת שם, ברוסיה של של המאה ה-19. מאוד ממולץ למי שיש סבלנות ואוהב קלאסיקות.
סיימתי את החטא ועונשו לפני שבוע וחצי. אחד הספרים הכי גאוניים שקראתי איי פעם. עם סופר גדול שגורם לקורא להרגיש כאילו הוא באמת שם, ברוסיה של של המאה ה-19. מאוד ממולץ למי שיש סבלנות ואוהב קלאסיקות.
ג גברת פלפלת XD New member 1/11/07 #39 ../images/Emo205.gif../images/Emo187.gif"יומני הנסיכה"../images/Emo63.gif התמכרתי, נו!
ג גברת פלפלת XD New member 1/11/07 #40 ../images/Emo205.gif../images/Emo187.gifו..גם אני שרשרתי לא נכון. ../images/Emo3.gif תתמודדוD:
C Cindy Campbell New member 1/11/07 #74 אוי, נכון, זה כזה יפה!../images/Emo9.gif גם הסרטים (לדעתי, הראשון יותר טוב), אבל נראה לי שהספרים יותר .
אוי, נכון, זה כזה יפה!../images/Emo9.gif גם הסרטים (לדעתי, הראשון יותר טוב), אבל נראה לי שהספרים יותר .
A A n g e l T e a rs New member 1/11/07 #70 ספר טוב? "אשתו של הנוסע בזמן"- אודרי ניפנגר אמנם זה לא הספר האחרון שקראתי, אבל הוא ספר ממש טוב. אין לי זמן לקרוא ספרים בזמן האחרון, זה כל כך עצוב יום מקסים שיהיה
ספר טוב? "אשתו של הנוסע בזמן"- אודרי ניפנגר אמנם זה לא הספר האחרון שקראתי, אבל הוא ספר ממש טוב. אין לי זמן לקרוא ספרים בזמן האחרון, זה כל כך עצוב יום מקסים שיהיה