ח ד ש ו ת

../images/Emo19.gif../images/Emo45.gifבאמת צריכים לעשות משו ..

בתכלס אנחנו בכלל לא עושות כלום כדי להביא אותם .. \= העצומות שעשו .. אפחד לא שלח להם.. אז בטח שהם לא יעזרו .. כי הם בכלל לא מודיעים לעצומות האלה .. ודווקא להגיב להם במייספיס ולהציף אותם כן -אולי- יכול לעזור.. עובדה ברזיל ככה הביאו את מקפליי.. ולפי דעתי אין מספיק מעריצים בארץ כדי שנוכל להביא אותם... אבל בכל מצב לא יקרה כלום עם ננסה לעשות משו .. לא? חחח מצטערת דורית שהוצאתי עלייך .. פשוט העלת את הנושא 'למה הם לא באים לישראל ' אז הייתי חייבת להגיב על זה..

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif ../images/Emo45.gif../images/Emo11.gif! סוונצ מצטרפת למחאה ../images/Emo11.gif!

../images/Emo80.gifצודקת אני איתך בזה

אבל זה לא ניראה כאילו שאפשר לעשות משהו וזהה מעצבן...אני מתה שהם יבואו כבר לישראל(כמו כולם פה אני מאמינה) העצומות המעצבנות האלה לא עוזרות בכלל!!!!!!

../images/Emo85.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

יאוו איזה מעצבן זה .. אם גרמניה הביאו אותם אז למה שאנחנו לא נביא אותםם ? זה כ"כ מעצבןן ! אולי נעלה רעיונות איך להביא אותםם ? אני ממש כבר חסרת תקווה
בנוותתת חייבים לעשות משההווו
~מעוצבנת~

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאבל זה הקטע, שלא גרמניה

הביאה אותם.. אני לא חושבת שכל המדינות האלה ממש "הביאו אותם" כדי שיופיעו שם.. זה הכל חלק מהסיבוב הופעות שלהם שהם החליטו בדיוק לאיפה לנסוע ואיפה להופיע... אני לא חושבת שזה ממש "הבאה" והצלחה של המעריצים.. אנחנו לא יודעות מה הם עשו או לא עשו.. אולי הם לא עשו כלום ומקפליי פשוט החליטו לשתף את המדינה במסע הזה.... אנחנו לא יכולות לדעת..

Shir Jones

New member
../images/Emo112.gifצריך פשוט כל יום לשלוח מלתלפים הודעות

במייספייס. חברה שלי חולה על סימפל והיא סיפרה לי שכל יום היו שולחים מכתבים לראש אחד עד שעשו איתם ראיון ושכל יום,כל יום אולי איזה מיליון הודעות במייספייס מכל מיני אנשים שונים וגם כאילו הודעות אישיות לסימפל וכאילו מלא אנשים באים עגשיו לארץ! אפילו סליפנוט שאחד מהם הוא שונא ישראל! חייבים לעשות משהו!

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo45.gifאני איתך../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif

אנחנו באמת צריכות לחשוב על משהו להביא אותם...

Lali x3

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo47.gifחחחחחחחחחחחחחחח יואאוXD

נראה כאילו הוא שר פה דיכאוןXDDDDDDDDDDDDDD
תודה מיקי

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifדו יההההה 33333333333333>

ישישישישישיש ביסיידים חדשים *_______________*

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אני קראתי איפשהו שזה דווקא יהיה