ח ד ש ו ת

m o r 1 0 2

New member
DO YA../images/Emo99.gif!@#$%^&../images/Emo168.gif

וואי,זה יהיה ממש מגניבD: אני מתה על השיר הזה

dougie10

New member
ממההה?.... הסבר דחוף!!!

מזה stay with me? אני כ"כ לא מעודכנת!!.. הסבר?

McGirl For Life

New member
../images/Emo41.gifעוד חדשות../images/Emo41.gif

יש על מקפליי כתבה קטנה במעריב לנוער
אל תשאלו איך אני יודעת... טוב אם כבר שאלתם אז כי חברה אמרה לי שיש שם פוסטר של שתי עמודים של האחים ג'ונאס וגם כתבה קטנה עלייהם בדף ליד הכתבה של מקפליי
בכתבה כתוב ככה: לה וידה לוקה חברי להקת מקפליי התראיינו ונשאלו אם הם חיים חיי רוקנרול פרועים או שהם הולכים לישון בתשע בערב, כמו המדור.(
) כמו בחיים, גם הפעם אין שחור ולבן בתשובה שלהם. (מה זה אמור להביע?! עיתון חצוף...) "יש הרבה בלאגן ושתייה בחיים שלנו, אבל אנחנו גם מספיקים לישון הרבה. אנחנו נמצאים הרבה באוטובוס בדרך להופעות ומצליחים לישון בו, ואנחנו ישנים בכל מיני מלונות מגניבים, אז זה מאוד כיף. לפעמים אנחנו הולכים לישון באמצע הלילה וקמים באחת בצהריים לארוחת בוקר ואז יוצאים לבדיקות סאונד ולהופעות." באחת? יו, גם המדור רוצה! הנה התמונה המצורפת לכתבה
בראש1 אין עלייהם שומדבר
אגב מי שרוצה לקנות את העיתון לאון על השער, יש עליו כתבה של 4 עמודים
וכמו שכבר אמרתי יש פוסטר של האחים ג'ונאס על שתי עמודים

../images/Emo29.gifתודה רבה ../images/Emo9.gif

נמאס לי כבר מראש1 שלא מפרסמים עליהם כלווווווווום! מעריב לנוער כותבים כל שבוע משהו על מקפליי! אני מבטלת את ראש1 הזבלים האלה ועוברת למעריב לנוער
קראתי את מה שהם אמרו פה כבר בכתבה באנגלית,ובזכות אני יודעת שכשאני אהיה בהופעה עוד 16 ימים כדאי שאני אבוא לשם ב-1 כדי לראות אותם בסאונד צ'אק יאייייי
תודה

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gifפעם זה היה ההפך../images/Emo6.gif

ראש 1 היו מפרסמים על מקפליי ומעריב לא XD

גרבע

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo105.gif../images/Emo45.gif

עכשיו ראש 1 זה סתם עיתון נחות
פעם עשו עליהם 2 שערים שם X: עכשיו ראש 1 מפרסמים עליהם פעם בחודש,וגם אז רק אחרי שמעריב מפרסמים

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gifראש 1 זה עיתון דבילי../images/Emo6.gif

הם מנסים להצחיק אבל לא מצליח להם ויוצא להם ממש מפגר XDD

גרבע

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo105.gifוהעיצוב שלהם דיי דומה לדיסני

הייתי אומרת >< חח כן אני זוכרת את עומרי הגיי הזה שכל הזמן ירדן על מקפליי
והבחנים הלא מצחיקים שלו

../images/Emo29.gifאוחח אני שונאת את העומרי הזה../images/Emo69.gif

הוא כל הזמן אומר שלטום יש סנטר גדול! יאוווו אני אפוצץ אותוו @#$%^&*#$%^&*@!
היה מת להיות שקסיי כמו טום או מוכשר כמוהו! כי עומרי כותב כמו התחת שלייי! שונאת את ראש1
זהו,פרקתי,מצטערת

גרבע

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo105.gifחחחחח

אוי XD אני זוכרת את זה XDD שהוא אמר שטום יכל להנחית טיסה על הסנטר שלו
מפגר

גרבע

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo105.gifXDDD הוא לא כזה גדול

חוצמיזה הוא נהיה קטן עם הזמן!

גרבע

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo105.gifגליון שעבר היה עם זאק?

אם כן נראה לי שמקפליי היו שם בסינגל השבוע..O.O ורק עכשיו אמרו לי O.O

just orr

New member
תודה מיקי :)

יו אין לי זמן בכלל לראות את הסרטונים. אבל איזה חמודים הם בתמונות מברזיל

OneStepCloser

New member
../images/Emo124.gifמקפליי יופיעו בChildren in Need 2008

http://www.bbc.co.uk/pressoffice/pressreleases/stories/2008/10_october/29/mcfly.shtml
BBC Children in Need is delighted to announce that the 2008 Children in Need single will be performed by McFly, who will be donating all profits from the single to the charity's 2008 appeal. This double-A sided single features the track Do Ya, from their current album Radio:ACTIVE, and a cover version of Rod Stewart and The Faces' Seventies hit Stay With Me. Both songs will be performed for BBC Children in Need viewers on BBC One on Friday 14 November 2008. Tom from McFly says: "We're so honoured to be releasing the official single for Children in Need. "We've performed several times on the live show in the past and it's always been an amazing night with a fantastic atmosphere. "Hopefully our single can help raise more money than ever for what is such a great cause." For fans eager to be amongst the first to get their hands on the new single, it will be available to pre-order on the night of the 14 November as a two-track download from 7Digital. The single will be available to download from Sunday 23 November and commercially available in stores from Monday 24 November. Every single copy sold will help BBC Children in Need in its aim to raise over £30million to help disadvantaged children across the UK. McFly will also be switching on the Regent Street Christmas lights from outside Hamleys in Regent Street, London W1 on Thursday 6 November 2008 from 5.45pm onwards. This is a traffic free event.​

למעלה