ח ד ש ו ת

Lex 1

New member
../images/Emo188.gif תרגום ../images/Emo27.gif

BBC ילדים במצוקה שמחים לבשר שהסינגל של שילווה את התוכנית לשנת 2008 יבוצע ע"י מקפליי, שיתרמו את כל ההכנסות של הסינגל לבקשת החברה שאוספת את הצדקה. הסינגל הזה יכלול 2 שירים בו שהם הרצועה "Do Ya", מהאלבום הנוכחי שלהם Radio:ACTIVE, וגרסאת קאבר של הלהיט משנות ה-70 של Rod Stewart and The Faces (רוד סיוטארט והפרצופים/פנים/הבעות) שנקרא Stay With Me. [קישור לשיר המקורי למי שרוצה http://uk.youtube.com/watch?v=ei-L_AuuaxI]. שני השירים יבוצעו עבור צופי "BBC ילדים במצוקה" ב-BBC1 ביום שישי, ה-14 בנובמבר 2008. טום ממקפליי אומר: "אנחנו מתכבדים לשחרר את הסינגל הרשמי עבור Children in Need. הופענו כמה פעמים בשידור החי של התוכנית בעבר וזה תמיד היה לילה מדהים עם אווירה פנטסטית. אנחנו מקווים שהסינגל שלנו יעזור לגייס יותר כסף מתמיד עבור המטרה הנעלה הזו". עבור מעריצים שמשתוקקים להיות בין הראשונים שיניחו את ידיהם על הסינגל החדש, הוא יהיה זמין להזמנה מוקדמת בלילה של ה-14 לנובמבר כהורדה של סינגל בעל 2 שירים מ-7Digital. הסינגל יהיה זמין להורדה מיום ראשון ה-23 לנובמבר ובאופן מסחרי יהיה זמין בחנויות מיום שני ה-24 לנובמבר. כל עותק שיימכר מהסינגל יעזור ל-BBC Children in Need במטרתו לגייס מעל למליון £30 בכדי לעזור לילדים מקופחים ברחבי UK. מקפליי בנוסף לכך ידליקו את אורות חג המולד ב-Regent Street Christmas מחוץ להמלייס ברחוב ריג'נט, לונדון W1 ביום חמישי ה-6 לנובמבר 2008 החל משעה 17:45. זהו אירוע עם תחבורה חופשית.

m o r 1 0 2

New member
חחחח,אני מתה על החתימה שלךXD../images/Emo168.gif

אחח,BTTF
סגידה... יו,איך אני זוכרת את המשפטים האלה
זה מהסרט השני נכון? כריסטופר לויד הוא כזה מעולה
Jesus, George. It's a wonder I was ever born"
יוו,המשפט הזה ממש הצחיק אותי..אני חייבת לראות ת'סרטים שוב
ראיתי את כולם פעמיים,הגיע הזמן לעוד סיבוביישן

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifחחחחחחחח קרועים כאלה, הציטוטים

הם מהסרט הראשון, שניהם.. הציטוט הראשון הוא מסוף השני.. שדוק לוקח אותם לעתיד... וואי הציטוט השני פשוט קרע אותי בסרט אז הייתי חייבת לשים אותו
,בדיוק אתמול ראיתי את הראשון שוב, יש לי את כל הטריולוגיה בבית
קניתי בטאוור רקורדס.. עלה לי 160 שקל.. היה מבצע וזה היה הכסף הראשון שקיבלתי מהעבודה
היה שווה כל שקל
ראיתי את כולם 10 פעם
או יותר.. מאז שהייתי בת 11 שם אבא שלי גילה לי ולאחי על הסרט ומאז אנחנו מתים עליו!

m o r 1 0 2

New member
כיף לך../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

יוו,גמאני רוצה לקנות תדיוידי
אני אתחיל לחפש בחנויות... כי זו הטרילוגיה הכי אהובה עליי
ובכלל אחד הסרטים שאני הכי אוהבת
סרטים פשוט מעולים..כה המשפט השני ממש קורע
חח,אני הכרתי אותו לפני שנה וחצי או פחות... קיצר לא הרבה זמן.... אבל שראיתי פעם ראשונה בהוט,הייתי בהלם מהסרט
התאהבתי בו בשניות~!@#$%^&* חח,ויצאתי כ"כ כאפה שראיתי בפעם הראשונה... אני כזה: "יו,השם משפחה של השחקן הראשי של מקפליי,אני חייבת לכתוב בפורום" ואחרי זה אני מגלה שטום אהב ת'סרט ובלה בלה בלהXDD חח זה היה כ"כ מצחיק,התלהבתי שראיתי ת'שם מקפליי בסרט
ואז לא ידעתי למה מקפליי באמת נקראים ככהXD יאלה,גם פה אני חופרת לך

m o r 1 0 2

New member
אני מצפה לקליפD:../images/Emo168.gif

וממש מגניב ש-DO YA יהיה הסינגל הבא
תודה רבה על התירגום
איזה מדהימים הם

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif הו סופסוף הודעה רשמית כלשהי על

הסינגל הבא
DY ממש סבבה מבחינתי כסינגל הבא ואני מקווה שהם יוציאו לו קליפ DD: למרות שהייתי מעדיפה ש-DGAO יהיה הסינגל, אבל הוא אולי הוא עוד יהיה. הקאבר יכול להיות ממש טוב למרות שלא אהבתי במיוחד את השיר אבל הוא וול
תודה נסטיה

HappyPoni

New member
../images/Emo109.gif אעאעאעאא אז יהיה לדו יה קליפ?!

זה יהיה כלכך מגניבבבבב DDDDDDD: תודה!

m o r 1 0 2

New member
תודה מיקי../images/Emo23.gifוכן זה גחמה../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

אני טובה בספרדית..אולי אני אוכל קצת לתרגם את הראיונות אם מישהי רוצה... אני אנסה אח"כ
איזה תמונות יפות
והחולצות כ"כ מדהימות

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifהו! ידעתי חח

נו אני טובה בספרדית, לא שזה ספרדית זה פורטוגזית שזה יותר קשה מספרדית בהרבה.. אבל יש מילים דומות.. אני המומה מעצמי לפעמים שאני יודעת ספרדית

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo6.gifחח,זה יותר קשה../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif

ויותר מכוער
אני לא סובלת פורטוגזית,אבל זה נשמע ממש דומה לספרדית... אני כ"כ אוהבת ספרדית
שפה מדהימה!@#$%

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gif גמאני ../images/Emo99.gif

פרטוגזית זו השפה הכי מצחיקה ששמעתי בחיים שלי XDD כשהייתי בפרטוגל אז כלהזמן שהאני ואחשלי היינו יושבים במקומות שיש המון אנשים ושומעים אותם מדברים היינו נישפכים מצחוק ווכלם היו מסתכלים עלינו Xכאילו אחנו יצורים מכוכב אחר.

m o r 1 0 2

New member
XDDDDDD../images/Emo168.gif

חחח,זה ממש מצחיק
אשכרה שפה מצחיקה ומכוערת שהמציאוXDDD אני הייתי מוותרת עליהXDD

למעלה