רמאי ערומומי פלש לשטח משחק ההימורים!

liaush

New member
../images/Emo6.gifלדעתי יש לכם כבר מספיק רמזים בשביל לדעת...

מי שעוד לא שאל או שלא קיבל תשובה על השאלה שהוא שאל , נותר לכם רבע שעה לשאול.. ובקשר לרמז שהיא נתנה על הקשר בין הדמות שמסתתרת. קודם תנסו לגלות איזו דמות מסתתרת מאחורי העיגול השחור ואז תחשבו על הקשר שיכול להיות להיות ביניהם זה יכול להיות קשר לפעילות כלשהי תחשבו:X.. (אני מקווה שלא גיליתי יותר מידי). בכל מקרה תמשיכו לשאול.

yifati XD

New member
אפשר רשימת מהמרים?

ומה שיש שם ניראה לי כמו מיקרופון :-\

liaush

New member
../images/Emo26.gifרשימת המהמרים וביניהם הרמאי!../images/Emo36.gif

1. mai angel המקורית 2. lol280791 3.linnoy 4. אושRת 5.randu 6.yifati XD 7.S c h n i t z e l 8.cmpo 9.itai46 10.tomeriko19 11.lynn המקורית אלה המהמרים... וכל אחד מהם יכול להיות הרמאי! חישבו טוב טוב. אתם חושפים את הרמאי בשעה 21:00 בתום שידורי האלופה. ברגע שאני פותחת הודעה מסודרת שלשם אתם כותבים את הניחוש שלכם!. רצוי גם לציין מדוע אתם חושבים שזה דווקא הוא.
ואני מזכירה שוב הראשון שחושף את הרמאי זוכה ב3000 ש"ח. בהצלחה לכולם!

yifati XD

New member
אוקי... נשארו לי 2 בהפ אני חושדת..

ובאחד אני יותר בטוחה מבשני!... איזה מטח
אני מקווה שאני יהיה כאן

liaush

New member
אתם תוכלו לנתח אפילו קצת לפני 9

ברגע שהאלופה מסתיימת בערך ב20:40 אני אשרשר לפה הודעה להודעה הזו תצטרכו לרשום במי אתם חושדים ולמה.

liaush

New member
בסיום השידור אני פותחת הודעה בשרשור הזה

ואתם עונים במי אתם חושדים. אין סיבה מיוחדת פשוט זה יותר נוח לי כי יש לי סדרה ב9 אז אני צריכה לפתוח הודעה לפני 9.

liaush

New member
אבל כדי מאוד שלפחות אחד מכם יעלה על הרמאית!

כי אם לא היא תחבל במשחק. קחו את זה בחשבון!

liaush

New member
../images/Emo27.gifשימו לב, שימו לב!, לסיכום כל הרמזים../images/Emo41.gif

ידוע לנו שהרמאית היא בת. היא לא אוהבת לענות על שאלונים וטוענת שזה ביזבוז זמן היא בין הוותיקים בפורום. היא בן אדם שחיי ע"פ מצבי הרוח והמצבי רוח שלה תמיד משתנים
מעולם לא קיימה שום הפעלה בפורום בגלל מחסור בזמן. ויש לה קשר לדמות שבלוגו שעשיתי. הקשר יכול להיות הפעלה מסויימת, או אפילו קשר דם, כו'.. (חישבו טוב טוב).
עד כאן סיכום הרמזים. המשחק תלוי בכם עכשיו!. אז בואו נתפוס אותה יחד!

liaush

New member
חחחחחחח למה שישברו??XD

בסה"כ אנשים תמימים שאין להם כל כוונה להתחרות בךXDD

liaush

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח זה בן אדם!

שחקן מ"הבורר" פשוט הראש שלו בצורה כזו קצת יצאתי מהקווים חחחחחחחחחחחח

למעלה