רמאי ערומומי פלש לשטח משחק ההימורים!

liaush

New member
../images/Emo190.gifהגענו לרגע הגדול של המשחק! הרמאי נחשף../images/Emo41.gif

כתבו כאן את ההשארה שלכם מי הוא הרמאי (את כינויו באנגלית). ותכתבו גם מדוע חשבתם כך. [להביא הוכחות!] חח. בהצלחה לכולם. מי שעונה ראשון ונכון זוכה ב3000! ב-ה-צ-ל-ח-ה
תפסו אותה מהמרים!

יששש

lol280791 בגלל שהדמות שמסתתרת בלוגו זה ניקולה והיא הייתה אמורה לשחק את ניקולה במשחק הדמויות שנהרס לאכזבתי

linooy

New member
שחכתי שצריך לרשום למה אבל בגלל שהיא שחקה אותו

במשחק הדמיות שהיה.. וגם מאי עקפה אותי :/

yifati XD

New member
.

אני חושבת שlol280791 היא הרמאית כי היא קשורה לניקולה קובלובה itai 46, schnitzel, randu הם בנים campo חדשה אושרת ערכה מלא משחקים linnoy ערכה שאלונים בעצמה אז ברור שהיא גם עונה עליהם. וmai angel שהייתה ההיתלבטות שלי עותה על מלא שאלונים אז החלטתי על lol....

yifati XD

New member
נתתי הסבר מקיף ככה שאני נחשבת למקום שני

לא מגיע לי איזה שקלון?

liaush

New member
נשמאמי להזכירך יש לך פול כסף! ואם אני לא טועה

את עדיין המובילה אז חדל להתלונן .. אני רוצה לראות מזל טוב מאוד מפרגן ממך וגם מלינוי! זה מגיע לה!

linooy

New member
../images/Emo45.gif \ה לא כזה משנה..

היה לה סכום באמת יותר קטן.. ואת בינתיים מובילה, אישית אין לי בעיה עם זה.. שיחקתי בשביל הכיף!

כמה שאני לא בטוח...אבל!

התבטלתי בין מאי לאושרת, אבל בסוף בחרתי ב... אושRתי. אני ממש ממש לא בטוח, אבל בכל מקרה, אושרת כמובן היא בין הוותקים, היא מרבה להשתמש בסמיילי הזה -
או בזה
וגם הרמאי השתמש בהם.. למרות שהרמאית גם אמרה שהיא לא עושה הרבה הפעלות, או כלל לא, אז זה כבר לא ממש אושרת, אבל בכל מקרה. על החיים ועל המוות, שיהיה בהצלחה

כן..

לא ממש התייחסתי לדמות כי בכלל חשבתי שזה בת, בגלל הבגדים ;; טוב לאנורא, מזל טוב מאי

ואא, כנראה שצדקתם.

אני בכלל חשבתי שהדמות זאת מאיה או נעמיXDD בגלל זה חשדתי גם במאי, יענו מאי, מאיה..

liaush

New member
../images/Emo27.gifוהמהמרת שתפסה את הרמאי הערמומי!../images/Emo26.gif

תיפקדה באומץ לב ובנחישות! פעלה במוח ולא בכוח!. הייתה מהירה מספיק בשביל לעקוף את המתחרים הצמודים ומהירה מספיק בשביל לתפוס.. את הרמאי!
mai angel המקורית
ואני גאה להעניק לך 3000 ש"ח בתוספת לכסף היה לך 2,350 ונוספו לך 3000 ש"ח, וכעט יש לך
5,350 ש"ח
!!!
בירכותי יפה שלי זה מגיע לך
אני רוצה כאן שירשור מזל טוב מכובד!!
כל הכבוד לך!=]

מזל טוב מאי! ../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif../images/Emo106.gif

המון מזל טוב, כל הכבוד על המהירות והחשיבה
[גמכן אני והחשיבה שלי XDD]

liaush

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif

lol280791

New member
../images/Emo65.gifכל הכבוד למאי אנג'ל../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

מגיע לך! באמת כל הכבוד שיחקת אותה אני רק מקווה שלא הייתי כזו שקופה חחחחח מזללללללללללללללללללללללללללל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

liaush

New member
ובאותה ההזדמנות אנחנו נפרדים ממהמרת מדהימה../images/Emo10.gif

lol280791. הייתה לי חייה להכיר אותך וגם לקרוא את התשובות המאוד מפורטות שלך על השאלות שלי חח. שלא תביני לא נכון זה שאת יוצאת מהמשחק זה לא אומר שאת יוצאת מהפורום. אני מקווה לראות אותך פה כל יום. ובאמת המון המון בהצלחה!
מאוד שמחתי שהשתתפת ותרמת המון!.
זה יהיה לי מוזר לכתוב את רשימת המהמרים בלי הכינוי שלך.. אבל כמו שאומרים הכל לטובה. אני מקווה שנהנת כמו שאני נהנתי. אוהבת אותך המון!
ומקווה לראות אותך בפורום הזה עוד.

למעלה