M Mai angel המקורית New member 27/6/07 #64 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo66.gif חח היא שיגעה אותי עם הצחוק שלה.. ליה זה עושה קמטים חח(ציפור לחשה לי)
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo66.gif חח היא שיגעה אותי עם הצחוק שלה.. ליה זה עושה קמטים חח(ציפור לחשה לי)
Y yifati XD New member 27/6/07 #67 אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאהההההההההההה יופיי סוף סוף... חח שמחה שעשיתי לכם את היום.. רק מקווה שלא בדרך כזאת שאתם יורדים עלי... מאיפה אני אמורה להבין אם החולצה שלו בצבע הרקע...
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאהההההההההההה יופיי סוף סוף... חח שמחה שעשיתי לכם את היום.. רק מקווה שלא בדרך כזאת שאתם יורדים עלי... מאיפה אני אמורה להבין אם החולצה שלו בצבע הרקע...
L liaush New member 27/6/07 #71 לרמאית יש קשר כלשהו אליו.. תחשבי על הפעלה מסויימת שהייתה בפורום שיכלה לקשר ביניהם??.. (טוב שאני לא מגלה הכל וזהו, אני חייבת לשמור על האצבעות שלי שלא יכתבו יותר מידיXD)
לרמאית יש קשר כלשהו אליו.. תחשבי על הפעלה מסויימת שהייתה בפורום שיכלה לקשר ביניהם??.. (טוב שאני לא מגלה הכל וזהו, אני חייבת לשמור על האצבעות שלי שלא יכתבו יותר מידיXD)
Y yifati XD New member 27/6/07 #74 רק שתדעי שאני ניחשתי מי זה בלי הרמז.. כי כמו שאת יודעת לא כל כך הבנתי אותו ואני איך שאמרתם להיסתכל על הדמות ושהיא קשורה איכשהו לרמאי ישר חשבתי על המשחק הזה... פשוט את הדמות לא כל כך הבנתי אהם. את רואה אני לא כזאת טיפשה
רק שתדעי שאני ניחשתי מי זה בלי הרמז.. כי כמו שאת יודעת לא כל כך הבנתי אותו ואני איך שאמרתם להיסתכל על הדמות ושהיא קשורה איכשהו לרמאי ישר חשבתי על המשחק הזה... פשוט את הדמות לא כל כך הבנתי אהם. את רואה אני לא כזאת טיפשה
L liaush New member 27/6/07 #69 חס ושלום בית! ../images/Emo13.gif . פשוט לא הבנתי איך בדיוק ראית שם מקרופון מאי ואני כבר הסתכלנו מכל הכיוונים ועדיין לא הבנו.. חחח וזה שחשבת שמתחתי אותו?!?! טוב שלא חשבת שעשיתי לו ניתוח קייסרי! XDD
חס ושלום בית! ../images/Emo13.gif . פשוט לא הבנתי איך בדיוק ראית שם מקרופון מאי ואני כבר הסתכלנו מכל הכיוונים ועדיין לא הבנו.. חחח וזה שחשבת שמתחתי אותו?!?! טוב שלא חשבת שעשיתי לו ניתוח קייסרי! XDD
L liaush New member 27/6/07 #75 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה עשית לו?!? מסכן כיווצת אותו לגמרי!. זה יותר גרוע מניתוח קייסרי מה שעשית לו עכשיו.! שלום!! תחזיק מעמד!!! XDDD.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה עשית לו?!? מסכן כיווצת אותו לגמרי!. זה יותר גרוע מניתוח קייסרי מה שעשית לו עכשיו.! שלום!! תחזיק מעמד!!! XDDD.
Y yifati XD New member 27/6/07 #78 לא היתכוונתי לזה שבלי העזרה של הרמז ובלי העזרה של להיסתכל על הפעלה כלשהו ידעתי מי זה בדרך אחת וגם ישר חשבתי שזה קשור למשחק ההוא
לא היתכוונתי לזה שבלי העזרה של הרמז ובלי העזרה של להיסתכל על הפעלה כלשהו ידעתי מי זה בדרך אחת וגם ישר חשבתי שזה קשור למשחק ההוא