האלבום האחרון - חצי הגמר

../images/Emo187.gif האלבום האחרון - חצי הגמר

הגענו לשלושת הגדולים ועכשיו, כפי שקוסקוס אומר, זה אישי. אז מי הפחות טוב מבין שלושת אלבומים אלו? Meddle Dark Side of the Moon Wish You Were Here

IamAR

New member
Meddle

אלבום מדהים לא סתם הוא עדיין ברשימה ריגשית.... אני פחות מתחברת עליו

שלום חן

New member
Meddle...

לדעתי אלבום בינוני, AHM, עולה עליו פי כמה וכמה, לדעתי ומה שמחזיק את האלבום הזה כמובן ECHOS המשובך ולדעתי הכי טוב של הפלויד אבל, לא מספיק כדי להגדירו קלאסיקה כמו השניים שנותרו במירוץ.

itaikuskus

New member
DSOTM

יש לי כבר 2 הודעות בטאגליינס, האגו שלי בשמיים. סתם. האגו שלי בקרשים!!! העפתם את הפייפר!! אותו הסבר כמו שלב קודם.

Jason2

New member
Meddle

אלבום נפלא אבל אני לא יכול להעמיד אותו בשורה אחת יחד עם דארק סייד וwish you.

FuryUri

New member
Wish You Were Here

בס"ד. כי meddle צריך לזכות (והוא לא
) וDSOTM פשוט יותר טוב.

jonbirion

New member
meddle

אלבום לא אחיד ברמתו. לצד echos קטעים פחות טובים. הגמר כפי שאני חושב צריך להיות בין dark side ו wish you יונתן

DSOTM

אלבום מדהים! אין ספק... חבל לי וכואב לי, אבל השבוע הוא חייב ללכת הביתה.... אני מבקש שוקו אם אפשר....עם הרבה סוכר...

meddle ללא צל של ספק

אלבום טוב אבל לא מתקרב אפילו לדארק סייד או וויש יו ור היר. פשוט נשמע פחות מעניין. הוא גם פחות טוב מהפייפר והחומה

Dark Side

הרציונל אומר DSTOM ינצח... הלב רוצה מאוד שMeddle יזכה. עוד הוכחה שבסופו של דבר הלב יגבור על המכונה התרחשה אתמול באצטדיון אנפילד, ליברפול. כהנשמה של קבוצת הכדורגל של ליברפול ניצחה את המכונה המשומנת של ג'וג'ה מוריניו (המאמן) והכסף של אברמוביץ' - צ'לסקי. הדארק סייד מבחינתי אלבום מושלם, מדוייק, נקודתי ומשומן היטב בהמון מילים מרגשות ומוסיקה חללית שרק הפלויד יודעים לעשות. ושומר על רצף רגשות אחיד לאורך כל ה-40 ומשהו דקות. הפסקול של החיים של האדם המערבי. Meddle לעומת זאת, מסמל את המסורת והטיפוס הקשה שהפלויד עשו כדי להגיע לזה. אלבום שמסיים את התקופה היפה והבולטת ביותר שלהם, (1967-1971). אלבום שהוא הפילוסופיה של הפלויד, אהבת החוכמה והגאונות של סיד, הפשטות, האהבה לחיים יפים, המסתוריות, נוסח שונה לאנתרפולוגיה של האדם ומתיחת גבולות המוסיקה, אווירה שלא מהעולם הזה. Walk On With Hope In Your Heart, And You Will Never Walk Alone

למעלה