האלבום האחרון - חצי הגמר

אני בהתלבטות קשה

נורא קשה לי לבחור. אני אגלה את המאוחר: לדעתי DSOTM הוא האלבום הכי טוב. אבל WYWH ו-Meddle הם באותה רמה, מבחינתי. אז כרגע אני עוד לא מצביעה.

earth quake

New member
meddle

כי כמה הוא כבר יכול לשרוד. לדעתי, היה צריך לעוף כבר לפני כמה סיבובים.

Adidason326655

New member
meddle

אלבום באמת מצויין, אין כמו ECHOES אבל פשוט חבל לי על דארק סייד ו-WISH YOU. אני עדיין חושב ש-AHM הכי טוב.

eliavtu

New member
דארק סייד

הייתי רוצה לרשום מה גרם לי לשנות את דעתי מהסיבוב הקודם ולהעיף את האלבום הנ"ל במקום מדל והייתי רוצה לכתוב על הפייפר עכשיו ולמה אני חושב שהוא היה צריך לנצח אבל ממש אין לי זמן ועל הפייפר אני ארשום סיבוב הבא. <ובינתיים ציף, אני רוצה בבקשה קפה עם שניים סוכר- בשביל קצת נחמה.> :)

eliavtu

New member
אגב

אתם חייבים לנסות אם אי פעם יצא לכם לקום בארבע - חמש לפנות בוקר או שסתם תהיו ערים בשעה הזו קחו את מדל ותפעילו אותו חוויה מדהימה מובטחת.

Anuerysm

New member
../images/Emo45.gif

פעם באיזה טיול של בית ספר, קמתי באיזה 5 בבוקר וכולם עדיין ישנו ולא היה לי מה לעשות אז לקחתי את האמפי3 ושמעתי את San Tropez A Pillow Of Winds וגם את I Talk To The Wind של קינג קרימזון שנורא אהבתי אותם באותה תקופה וזה היה החלק הכי נחמד בעולם

TAZ!

New member
Meddle

כמה צפוי. אמנם יש בו את אחד השירים היפים ביותר של הפלויד, אם לא הכי יפה (Echoes), אבל מה לעשות, זה לא מספיק. האלבום אינו שלם כמו `הצד האפל` או `הלוואי ש..` והשירים האחרים הם יחסית בינוניים (נו, יחסית). לכן, הגיע זמנו.

Pink Floyd 117

New member
בלב כבד... Meddle

חבל מאוד... אלבום טוב ללא ספק, אבל Echoes לא מספיק כדי להשאיר אותו על פני WYWH ו DSOTM

bscom

New member
Meddle

הסיבה : השניים האחרים פשוט יותר טובים . הוא אלבום טוב ואף מציון אבל אבל לא ניתן להשוות אותו אם TDSOM או אם WYWH . Echoes , One of these day שתי יצירות מופלאות שכל פעם שאני שומע אני מרבל את הוויברציות בגוף . אם וכאשר Meddle הקרב הבא יהיה הרבה יותר צמוד . ציף ציף תפרסמי בבקשה את מספר הבוחרים ואת הפרשי הקולות .

עמבה21

New member
wish u were here

כי אקוס לא דומה לכלום , כי fearlles מעולה וכי דארק סייד זה האלבום הכי טוב נקודה. אז לא נותר אלא להדיח את וויש יו שהוא מדהים לכשעצמו

Meddle

כי Wish You Were Here לוקח בגלל SOYCD, WYWH,ו - HAC (השיר הכי אנדררייטד של פ"פ! ). כי DSOTM הוא אלבום מושלם כאלבום (אך לא מגיע לשיאים כמו ב- Wish). Meddle גם הוא מדהים. Echoes לבד שווה חצי גמר, רק שהאחרים (שמצויינים גם הם) לא מספיק חזקים על מנת להעיף את השניים האחרים. אצלי הוא עומד בשורה אחת עם Animals זצ"ל (זכר צדיק לברכה...).

למעלה