האלבום האחרון - חצי הגמר

Anuerysm

New member
Wish You Were Here

שלושת האלבומים האלה פשוט מושלמים אבל יש לי בעיה קטנטנה עם וויש יו וור היר לעומת האחרים אני פשוט לא אוהב את החלק השני של שיין און, חוץ מההתחלה שדומה לחלק הראשון

avki

New member
Meddle

כי שני שירים שהם לא עצומים ברמות מטורפות, פסגת הגמירה הרוחנית, וביטוי של כל מה שטוב בפלויד מורידים אותו.

avki

New member
San Tropez וSeamus

שהם שני שירים נפלאים, שמייצגים הרבה, אבל הם לא מתקרבים לאף אחד מהשירים האחרים ב5ת האלבומים האחרונים שנשארו.

Anuerysm

New member
דווקא במקרים האלה

הפשטות היא מה שעושה אותם כל כך יפים, שאר השירים הם מורכבים מאוד וזה פשוט כל כך עוצמתי כששומעים אותם אבל שני אלה.. שיימוס לדעתי הוא אחד הטראקים הגדולים, במיוחד המיקום שלו באלבום, הנגיעות הקלות על הגיטרה, הנביחות והמילים ממש משאירות אותך יושב במטבח ורוחץ כלים כשמבחוץ הכלב השחור נובח החוצה מתוך המלונה שלו, לאט לאט הבלוז בשיר שוקע עד ששומעים את הטיפה הראשונה של אקווז. סן טרופז הוא גם שיר להרגע, הוא היה השיר הראשון של פינק פלויד שבגללו התחלתי להתחבר ללהקה, נורא קל להתחבר לקלילות של ווטרס בשיר הזה, לקולות הפסנתר ולקצב והכי כיף שם, אחרי הסולו של הלויודע מה בדיוק, כשווטרס חוזר לשיר.

avki

New member
ובכל זאת, אפילו שאני מסכים ומזדהה

עם התיאורים האלה, מה שאני טענתי לא מופרך.

avki

New member
../images/Emo122.gif

אלא אם כן אתה טוען שהחוויה שאתה מתאר לדעתך עדיפה על מה שאני תיארתי, ואז כמובן, כל אחד וטעמו הוא.

itaikuskus

New member
אתה בנאלי

מאכזב 2 השירים האלה אלו מה שאני אוהב במיוחד באלבום. לא הכל צריך להיות אדיר וגדול מהחיים ומופק בצורה פסיכית, ובאורך של 5 דקות מינימום.

avki

New member
נכון.

נגיד, פילוו אוף ווינדס, או וויש יו וור היר, הם קטעים מדהימים פשוט בגלל מה שהם. שיימוס וסאן טרופז הם גם קטעים פשוט מדהימים בגלל מה שהם. הם פשוט לא מתקרבים לוויש יו וור היר ופילוו אוף ווינדז.

וינסנטי

New member
אה?

מה מדהים בשירים האלה? שירים חמודים, נחמדים, אבל זהו... כאילו, כל בנאדם יכול לכתוב אותם. הם לא מועמדים אפילו נגד שאר השירים בשאר האלבומים, קצת עשיתם מהם איזשהו משהו שהם פשוט לא...

Anuerysm

New member
אין בהם את הקסם והצליל המיוחד

של פינק פלויד?! אתה צוחק?

flowerboy69

New member
meddle ומי שמצביע נגד

wish you כנראה שכח שצריך להשאירו ולו רק לכבד את זכרו של סיד!

The Walrus

New member
אני הצבעתי לwish

כי לדעתי הוא פחות טוב, בלי קשר לסיד או לא, כאן זה כבר עניין אישי. חוץ מזה, בתור אחד שעשה הכל כדי להשאיר את הפייפר בסיבובים הקודמים ושלדעתו הפייפר שני רק לדארק סייד, קשה להגיד עלי שאני לא מכבד את זכרו של סיד.

new revolution1

New member
איייייייייייייייייייייייייפה!

כ"כ מכאיב לעשות את זה, למרות שזה רק משחק.... ביגון רב, אני נאלצת להוציא את dark side of the moon- הוא אלבום מדהים אין ספק ויש לו את הייחוד שלו שזה לחן מדהים וגם ליריקה מדהימה, אבל אוףףף.... מדל תמיד אצלי בראש הרשימה. וויש- אני לא מפסיקה להזדהות איתו, והוא קרוב מדי לליבי. ציף, אם אוכל להזמין איזה כוס תה מרגיעה... בתקווה.

FuryUri

New member
מה עם דעתך שלך ציפ?

בס"ד. הפורום רוצה לדעת מה הצבעתך
לפחות אותי זה מעניין...

למעלה