האלבום האחרון - חצי הגמר

MilkShack

New member
Meddle

לא מהסיבה שהוא פחות טוב מהאחרים בצורה משמעותית... אבל פשוט אי אפשר להוציא אלבום אחר על חשבונו, אז באמת בלב כבד )= בסיבוב הבא יהיה כ"כ קשה לאנשים >.<"

loomer4

New member
Wish you were here

למרוצ היציררת הגאוניות שיש בו, הוא מתחיל להיכנס לעולם הציני והממורמר של פינק פלויד של שנות השמונים\סוף שבעים (בעיקר ב-Welcome to the machine וב-have a cigar) וזהו חיסרון גדול בו, לכן אני נאלץ לבחור בו.

RoieL

New member
ובהתחלה רציתי להצביע ל- WYWH

כדי שהצד האפל יזכה בטוח- נראה לי ש- WYWH יהווה סכנה יותר גדולה לצד האפל מאשר מדאל, אבל אני לא מסוגל להצביע לרעתו. לפחוד לא עד הסיבוב הבא.

FuryUri

New member
אוי ואבוי...

בס"ד. אתה באמת חושב ככה? זה משחק! משחק!!! אתה לא אמור להצביע כדי שהאלבום שלך ינצח, אתה אמור להצביע מה אתה פחות אוהב.... הפכתם את זה למשכן הכנסת... מי ינצח את מי, איך צריך לפעול....

The Walrus

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אנשים, תשחקו הוגן! סיבוב שעבר אתם יודעים כמה רציתי לשנות את ההצבעה שלי מwish למדל, כדי להעלות את הסיכויים להשאיר את הפייפר האהוב עליי?? אבל בכל זאת נשארתי בדעתי האמיתית, למרות שהייתי מאוד עצוב שהפייפר עף, כל כך לא מגיע לו, ולחשוב שאלבום כמו wish you were here עבר אותו!! עם כל הכבוד לwish, אנשים, זה הפייפר! זאת שיא הגאונות... בקיצור... תצביעו לפי מה שאתם רוצים, לא לפי מה שמשרת את האינטרסים של המועמד שלכם.

RoieL

New member
בהחלט

לדעתי הדיוויז'ן מתעלה על ASOS, אבל זו דעתי בלבד.

Jason2

New member
אולי מספיק לשלוח אותנו לשמוע שוב?

שמענו כבר ועדיין שומעים.

מה בדיוק הבעיה???

הוא מצביע לפי מה שהוא רוצה. הוא אוהב את אלבום מסויים ורוצה שהוא יינצח ולכן מצביע לאלבומים שהוא פחות אוהב בשביל לשפר את הסיכוי שהאלבום שהוא אוהב ינצח...(computing....) מה כל כך מפריע לכם? שהוא מצביע בדרך לאבומים שאתם אוהבים? חבל..

הצבעה טקטית

איננה בהכרח הצבעה לפי הטעם של המצביע, אלא נועדה לשפר סיכוייו של אלבום אחר. יש בכך משהו בלתי הוגן, גם אם זה "חוקי". הייתי מעדיפה שתצביעו לפי טעמכם, כי זה בסופו של דבר רק משחק, והמטרה שלנו היא לבחון אילו אלבומים אהובים עליכם, לא איזה אלבום מצליח "לגייס" יותר קולות.

מבין, מקבל, מסתייג

סך הכל אני מניח שרוב חברי הפורום היו מעדיפים להשאיר את ארבעת (ואולי בעצם חמשת) האלבומים האחרונים כרשימה ללא דירוג. הרי שני הסיבובים האחרונים היו ברובם גיוס קולות שכן, כפי שהודו מרבית האנשים (שהצביעו לכל אחד מהאלבומים), בחירתם הושפעה לא רק מכך שהם אוהבים אלבום מסויים פחות, אלא מכך שהם רוצים להכניס את האלבום האחר לארבעת האחרונים, או כפי שקראת לזה בחוכמה רבה "שיפור סיכוייו של אלבום אחר". אם תסתכלי בשרשור של הסיבוב הקודם, ההצדקה למרבית ההצבעות היא: "כי אני חושב ש.....(הכנס שם אלבום) צריך להיות בין הארבעה הראשונים (או לחילופין לנצח) ולכן אני מוציא את .... (הכנס שם אלבום אחר). אי אפשר להצביע על אלבום אחד בלי להתייחס לשאר האלבומים ברשימה, ובעצם בחירת אלבום אחד משמעותו שאני רוצה ומכוון לכך שאלבום אחר יישאר (שכן אני אוהב אותו יותר). במובן הזה אין הבדל בין שני סוגי ההצבעה שציינת. אני מבין למה את מתכוונת בסך הכל, פשוט נראה לי שגם אם לא מודים בזה אלא כללי המשחק (הסמויים). סליחה על החפירה, מבטיח לפנות אחרי את הלכלוך....

meddle

כולם מתלהבים כאן מאקוז בזמן שהוא שוכחים שאקוז הוא רק שיר אחד בתוך אלבום שמלא בשפע בשירים בינוניים+. כמובן שהגיע זמנו. מכל אלבומי הפלוידים ששמעתי, מדל הוא החלש ביותר. היה שלום ידידי ה-0.20 גאוני.

../images/Emo6.gif

תיקון, אני לא רוצה לצאת אידיוט...
יש באלבום 6 שירים, לרגע חשבתי שיש בו רק 5... אז זה 0.16 גאוני

וינסנטי

New member
meddle

פשוט אלבום הרבה פחות טוב, יש לו חצי אלבום מדהים, וחצי אלבום נחמד מאוד. לשניים האחרים יש 100% מוזיקה איכותית לחלוטין, שתי יצירות המופת של המאה ה-20.

למעלה