האלבום האחרון - סיבוב 5

Artoo Detoo

New member
A Saucerful Of Secrets

הבחירה באמת קשה, נשארנו עם הטובים שבטובים. אבל לאומת כל השאר, SOS הוא כנראה הכי חלש, יותר רועש ומצלצל מכל שאר האלבומים שנותרו ברשימה.

holo

New member
The Wall

אבד הקסם שכל כך איפיין את פינק פלויד, האלבום לא אחיד ברמתו, יותר מדי בכיינות מציקה לאוזן..

eliavtu

New member
The Wall

אני אוהב את האלבום הזה ואני חושב שהוא ממש טוב, אבל האחרים פשוט יותר טובים..

the wall

כי הקול של ווטרס ב-Empty Spaces נשמע ממש כמו Shredder. כי ווטרס עצמו לא יודע מה הוא רוצה מהחיים שלו ושלנו, וזה לצערנו נמשך אצלו עד היום "לעומת זאת, הוא מודה שאלבום הסולו שלו עדיין תקוע (כבר כמעט 10 שנים), ואין לו עדיין "קונספט" עבורו." (מתוך החשדות האחרונים) כי זה ממש לא אותו הדבר שהפלויד הרגילו אותנו. אלבום יומרני .

זה ממש פתטי שהחומה הולכת הביתה בכזה

שלב מוקדם יחסית. אל תשכחו שכמה מהדברים הכי יפים של הפלוידים הגיעו מהאלבום הזה. אם כמה שהוא "וואטרסי" ואולי יותר מדי קונספטואלי ויומרני, מבחינה מוזיקלית יש בו כמה קלאסיקות גדולות מאד של הפלוידים. הסולו גיטרה ב-Comfortably Numb שבעייני רבים נחשב לסולו הטוב ביותר של גילמור. הריף גיטרה הגאוני והמגלומני משהו של IN THE FLESH. הריף גיטרה הגאוני של Run Like Hell , פשוט קלאסיקה! קטע הגיטרה הקלאסי המדהים ב-Is There Anybody Out There. ועוד הרבה קטעים מדהימים וגאונים שלהם... יש באלבום הזה כמה מהדברים הכי קלאסיים והכי מוערכים שהפלוידים עשו. אני לא מבין איך בכלל אפשר לחשוב להעיף אותו בשלב כזה מוקדם, ועוד להעדיף את Saucerful Of Secrets על פני החומה, זה נשמע כמו בדיחה עצובה. יש לי הרגשה שכל אלו שמצביעים נגד החומה פשוט שונאים השתלטנות של ווטרס באלבום.

avki

New member
../images/Emo45.gif חוץ מהסתייגות מאסיבית

על המשפט שמתייחס לASOS, שזה פשוט משפט מרגיז.

Anuerysm

New member
../images/Emo45.gif

אבל שמע, ברור לי שהחומה אלבום יותר טוב מסאוסרפול, אבל אני אישית יותר נהנה לשמוע את סאוסרפול מהחומה בכל זאת אני אצביע לחומה, הוא העביר אותי ברגעים הקשים :'{

avki

New member
מסכים לחלוטין. גם אני הרבה יותר

נהנה לשמוע את הASOS מאשר את החומה.

avki

New member
כן, כי זו הייתה התגובה הכי

אינטלגנטית בפורום...

"צלוחית של סודות"

יותר מאתגר, מעניין, מסתורי, חופשי, קסום, פלויידי..... החומה לדעתי, היא האנטי-תזה ל"צלוחית של סודות" ואווברייטד ונדמה כי היינו פעם בסרט הזה. צלוחית ושכינותיה בגיל, היו במצב שהפלויד חיפשו את הצליל שלהם, בתקופה של נסיונות הזויים על גבול השגעון. ובגלל זה אני משאיר אותם בתחרות, ומקשה עליי את ההחלטה להבא. במשפט אחד: Set the controls for the heart of the sun

המיסתוריות, הקסם ו"הפלוידיות"

אלו דברים שאפיינו את התקופה הראשונה שלהם, התקופה הפסיכדלית. רוב האלבומים מהתקופה המתקדמת הם סוג של אנטי-תזה ל"לצלוחית סודות", אני לא יודע אם זה בהכרח רע. צלוחית סודות הוא ברובו אלבום עם מוזיקה נסיונית ולא מגובשת. נשמע לי הזוי, הייתי בטוח שהחומה תשאר לכל הפחות ב-4 האחרונים.

afon

New member
החומה היא כמו

מדריך "איך לעשות מוזיקה טובה שלא יהיה בה טיפת עניין" דוקא בגלל שהפלויד באותם שנים ראשונות לא ידעו מה הם עושים, דוקא כי הם ירו לכל כיוון, דוקא העובדות האלו הופכות את האלבומים מ"בוסריים" ו"חסרי צליל" למאתגרים, מעניינים וסוחפים.

Jason2

New member
אני מצטער אבל אני חושב

שזה ממש לא נכון (בקשר למשפט הראשון), אי אפשר להגיד שהחומה זה אלבום לא מעניין בכלל.

afon

New member
וזה היופי

אתה חושב שזה לא נכון אני חושב שנכון, אין משפט אחד שלא יכול להיות נכון במה שכתבתי.

Jason2

New member
אני מסכים איתך

זה נראה שזה לא שאנשים לא אוהבים את האלבום אלא פשוט אוהבים לשנוא אותו. וההשתלטות של ווטרס על הלהקה קרתה כבר בAnimals וזה לא הכל באשמת ווטרס אלא גם באשמת זריקת הזין של שאר החברים.

למעלה