האלבום האחרון - סיבוב 5

holo

New member
חס וכרפס

יש שם 3 שירי נכס, ששמים את כל החומה בכיס הקטן.

avki

New member
כל שיר 'נכס' בחומה, שם את כל השירי

'נכס' של AHM בכיס הקטן. חוץ מפאט אולד סאן, שזה נכס לא פחות מהנכסים של החומה.

holo

New member
לא חושב ככה

מה גם ששירי הנכס בAHM מרכיבים 60% מהאלבום, ואילו בחומה זה כמה אחוזים בודדים, אז ככה שAHM מנצח מבחינתי.

תגיד אתה צוחק או מה?

באמא לב אטום יש חמישה רצועות, החומה הוא אלבום כפול. השירים הפחות טובים בחומה לא אמורים לגרוע מערכם של השירים הטובים.

holo

New member
אבל זה חלק מכל העניין

אם רוב השירים באלבום הם טובים, אז האלבום יותר טוב, ואם רק חלק קטן טוב, אז האלבום פחות טוב. זה הכל עניין של יחס.

זה מוזיקה, לא מתמטיקה

מצידי שבאלבום יהיו 1000 שירים ומתוכם אני יאהב רק עשרה מהם, מאשר שיהיו באלבום 2 שירים ומתוכם אני יאהב רק 1 מהם. מהאלבום הראשון אני אאזין רק לאחוז מהשירים שבו, בעוד שמהאלבום השני אני אאזין ל-50 אחוז ממנו, אך עדיין אני יהנה להאזין יותר לאלבום הראשון מכיוון שיש בו יותר מגוון. חוץ מזה, באותה המידה הם היו יכולים להעיף את כל הרצועות הפחות הטובות, הרי אני מתאר לעצמי שהם ידעו כניראה מה יהפוך לקלאסיקה ומה יהיה רק "עוד רצועה באלבום" . מגוון זה פרמטר שאמור לבוא גם בחשבון. כי באותה מידה הם היו יכולים להוציא אלבום עם שיר אחד, ואם הייתה אוהב את הרצועה הזאת, הייתה אוהב את כל האלבום: האם זה אומר שעדיין הייתה מעדיף אותו מעל פני אלבומים עם יותר רצועות שאתה לא אוהב בהם את כל הרצועות? אני משאר שלא.

holo

New member
הבנת אותי לא נכון, אבל אתה צודק

בסופו של דבר זה עניין של טעם אישי. כל אחד והפרמטרים שלו לאלבום "טוב".

klod bokevski

New member
כן

AHM אלבום פחות טוב מהחומה ועדיין הואאחד האלבומים הטובים ביותר הלבום היחיד שמתעלה על החומה הוא DARK SIDE שכל כך ברור שהוא ינצח שחבל על התחרות

CrazySheep1

New member
את כל התחרות הזאת אפשר לעשות בדרך

הרבה יותר פשוטה.. לבקש מכל משתמש לדרג את האלבומים מהראשון עד האחרון, כשהראשון הוא זה שהוא הכי אוהב והאחרון הוא זה שהוא הכי פחות אוהב. עכשיו נשארנו עם 8 אלבומים, אז האלבום הראשון שאני אבחר יקבל נקודה 1 והאחרון שאני אבחר יקבל 8 נקודות. אח"כ לספור כמה נקודות קיבל כל אלבום, כשהאהוד ביותר הוא זה בעל הכי פחות נקודות והכי לא אהוד זה בעל הכי הרבה נקודות. אבל זה יגמר מהר
טוב אולי עדיף להשאיר את זה ככה חח.. בכל אופן משעמם לי אז לא נורא.

afon

New member
ואיך בדיוק

נמרח את התחרות לעוד 8 שבועות בצורה הזאת? המשחק לכשעצמו לא מעניין יותר מדי, הויכוחים שמתעוררים ממנו והדיונים הם המעניינים (והחשובים).

../images/Emo150.gif ../images/Emo13.gif

אם אפשר לבקש רק מאלו מכם שטרם החליטו, ואלו שהחליטו אך לא הבהירו בהודעות שלהם במי הם בוחרים - לעשות זאת עד מוצ"ש בחצות.

למעלה