האלבום האחרון - סיבוב 5

CrazySheep1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

"זה נראה שזה לא שאנשים לא אוהבים את האלבום אלא פשוט אוהבים לשנוא אותו." בדיוק!!! פשוט שונאים את ווטרס, אז מוציאים את החומה, אחד האלבומים היותר טובים עם קלאסיקות. הבניות מתח בחומה הן פשוט מדהימות, ואף אחד בפורום לא יכול לקחת לווטרס את הגאונות המוזיקלית. להעיף את Comfortably Numb את In The Flesh את Young Lust את The thin Ice את Emtey Spaces ....ועוד ועוד... איך אפשר בכלל? הרי זה כ"כ פטתי שחצי מהנימוקים של המשתמשים שנשאלו למה העדיפו להעיף את החומה היו ווטרס ולא למה ASOS טוב יותר. זה אלבום רביעיה אחרונה.

Anuerysm

New member
זה לא שאוהבים לשנוא את ווטרס

פשוט החומה זה פופולארי אז זה הופך אותך למבין כשאתה שונא את החומה

holo

New member
אתה עדיין חושב ככה?

יש כאלה שלא מנסים לעשות רושם על אף אחד, ופשוט האלבום הזה כבר לא עושה להם את זה. אם אני מסתכל על התמונה הכללית, זה לא אלבום גרוע בכלל, אבל הוא פחות מעניין ופחות טוב משאר האלבומים שלהם. ההשתלטות של ווטרס בולטת יותר מדי, והרחמנות העצמית שם פשוט מרגיזה. יש שם כמה קלאסיקות, זה נכון, אבל לא מספיק בשביל לשמור על רמה לאורך האלבום, כי הוא ברובו לא טוב.

Anuerysm

New member
אולי ביחס לקאלסיקות של פינק פלויד

הוא פחות טוב אבל אם להקה ברמה פחות גבוהה היתה מוציאה אותו היו מסתכלים עליו אחרת

holo

New member
אבל אנחנו בפורום פינק פלויד

והתחרות עוסקת באלבומי פינק פלויד, לא בלהקות אחרת. חוץ מזה שאני לא משווה אותו רק ל"קלאסיקות", אלא לרוב האלבומים. לדוגמא, התחרות בין AHM לחומה בהחלט מעניינת ומוצדקת- שני האלבום מכילים כמה מהשירים הטובים ביותר של הלהקה, אך יש בהם גם נפילות. אלי מדברים יותר השירים מ AHM. כנ"ל לגבי SOS, שדי קשה לעיכול, אבל את האווירה הקודרת שהאלבום הזה מצליח להעביר הם אף פעם לא הצליחו לשחזר לדעתי, אפילו לא באלבום גרנדיוזי ומפוצץ כמו החומה.

The Walrus

New member
שים לב שכל הקטעים שציינת

הם קטעים של גילמור. ובלי קשר - די להטיף לכולם! הבנו שאתה חושב שהחומה טוב בהרבה מASOS, אבל מה לעשות שרוב הפורום חושב אחרת, וצריך לכבד את הדעה שלהם. די לקפוץ על כל אחד שלא חושב כמוך! ואגב, אני דווקא בצד שלך, אני חושב שהחומה טובה יותר מASOS, אבל בכל זאת ממש עיצבנת אותי. וקודם הזכרת את טרנד ה"בואו-נראה-לווטרס", וייתכן שחלק ממנו הוא בדיוק בגללך - אחרי שקראתי את כל ההודעות שלך כמעט התחרטתי, כל כך רציתי להעיף את החומה רק כדי להראות לך - ולא לווטרס. בסוף עצרתי את עצמי כי זה נראה לי דבילי להצביע לאלבום שאני פחות אוהב רק כי מישהו שלא אוהב אותו עיצבן אותי. אבל אני חושב שזה אפילו קצת אשמתך שהחומה תעוף.

Jason2

New member
אני לא חושב כך

אנחנו לא ילדים קטנים כאן ולא עושים לאף אחד דווקא. אני מאמין שכל מי שרצה להעיף את החומה עשה זאת בלי קשר אליו. והקטע הזה של לשנוא את החומה התחיל לפני שהוא נולד וזה לא באשמתו. ומה העניין תעיפו את מה שאתם רוצים, זה רק משחק. .

The Walrus

New member
לא אמרתי שזה רק באשמתו

אבל הוא בהחלט עיצבן אותי עם ההטפות שלו...

אתה יכול להסביר את עצמך קצת יותר?

מה בדיוק "צפוי ולא מעניין"באלבום הזה? "צפוי ולא מעניין" זה יותר מדי כוללני, איש.

CrazySheep1

New member
או שהוא לא שמע את האלבום מספיק

או שהוא זורם עם הטרנד החדש "אנחנו נראה לווטרס"

avki

New member
לגיטימי. אבל מין הראוי להסביר למה

בצורה אובייקטיבית. או לפחות להסביר בצורה סובייקטיבית למה אישית הוא אוהב אותו יותר.

itaikuskus

New member
לא מדובר על איזה אלבום

אתה אוהב יותר. מדובר כאן על איזה אלבום אתה הכי פחות אוהב, ורוצה שיעוף, וזה מה שהוא עשה, תוך הסבר קצר אך ממצה.

Adidason326655

New member
לא לריב, הסבר.

טוב, כבר מהשלב שבו הצטרפתי ל"אלבום האחרון" בחרתי ב-The Wall והסיבה היא כי אני לא אוהב אותו. שמעתי אותו מספיק פעמים כדי לוודא את העניין. אולי זה בגלל ששאר האלבומים פשוט "מפציצים". כמובן שלא הייתי מעדיף עולם בלי The Wall אבל אני חושב שכאלבום הוא די מיותר אך כקטעים בודדים יש בו המון.

klod bokevski

New member
Atom Heart Mother

אלבום מצוין,אבל פחות טב מהשאר שנשארו אסור להוציא את THE WALL

למעלה