האלבום האחרון - סיבוב 8

afon

New member
כן גם בניגוד לדארק סייד

הדארק סייד הוא אולי ה"מסמך" הכי טוב שמתאר את הרע בחיים המודרניים, הוא עושה את זה בצורה יותר טובה מכל מאמר, ספר, ציור, או כל סוג של אומנות אחרת. הבעיה היא שאני לא מתחבר לרע הזה, אני מרגיש אותו לפעמים ובחלקים, לא כמו שהוא בכל כובד משקלו. כמו שאמרתי, זה לא רק רע ומנוכר זה גם דברים יפים, פשוטים והרבה יותר אמיתיים.

bscom

New member
The Piper at the Gates of Dawn

לא אוהב אותו במיוחד אם זה היה תלוי רק בי היה אף מזמן ובוודאי לא על חשבון Animals ו The wall . בכל אופן אלבום שחוץ משיר אחד וגם הוא די חלש Astronomy domine כל השאר לא משהו ויותר נשמע כמו Beatels מאשר Pink Floyd .

Wish You Were Here

לא באמת. אבל שיתחיל להרגיש את החרב מתקרבת לצוואר. אחרי הסיבוב הבא הוא ילחם כאן קשה על חייו

The Walrus

New member
זה אומר שפייפר עף?

{לוקח נשימה עמוקה, שלוש, ארבע, ו...} לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בדרך כלל אני לא כותב ככה, אבל זה פשוט בלתי נתפס. אחד האלבומים הגדולים בהיסטוריה, מגיע לו לפחות להיות בשלישיה האחרונה עף פה... פשוט עצוב... ומי צריך בכלל את AHM? חוץ מif (שאפילו במצב הנוכחי שלי אני לא יכול ללכלך עליו), מה בכלל טוב בו??

למעלה