האלבום האחרון - סיבוב 8

TAZ!

New member
The piper...

טוב, זה לא יכול להמשך כך. אם זה היה תלוי רק בי, החלילן היה מהראשונים לעוף. עד עכשיו לא הצבעתי אבל עכשיו אני מרגיש לעשות את המאמץ הנדרש להוציא את פייפר מהרשימה, מוטב מאוחר מאשר לעולם לא. ואיך, תגידו לי, איך אנימלס עף לפני פייפר?

AHM

איך האלבום הממש סביר הזה נשאר בTOP 5, ויכול להיות שעומד להגיע לפיינל פור?!? ועוד להעיף את האלבום ה3 הכי טוב של פינק פלויד לפניו (אנימאלס)?!? בושה.. ועם פייפר עף עכשיו זה בכלל בושה..

Atom Heart Mother

אני פשוט מת על האלבום הזה. מת עליו. זה מתחיל ביצירה שכמעט בכל רגע נתון לא תוכל לשמוע אותה... היא ארוכה מידי, משעממת, מופרעת, לא מגובשת מבולגנת וכו' וכו', אבל כולנו הרי יודעים שזה כל הקסם שלה. כשהגיטרה של גילמור נכנסת בדקה השלישית אני רואה מלאכים בשמיים, נשבע לכם מלאכים. אני רואה פרות עפות בשמיים ביום בהיר אחד בקיימבריד'ג. יום פיקניק שהופך להזוי במיוחד. כמעט לכל אחד מאיתנו היה את הרגע של... מממ מה בא לי עכשיו? האטום הארט! זה מה שבא לי עכשיו! וכשזה מגיע זה מסחרר ומעיף אותך למקומות הזויים.... חבל על כל מילה. נמשך בשיר מינורי ומרגש, סטייל ניק דרייק הייתי אומר עם סגנון טיפה ספרדי הייתי אומר (ואין לי מושג מאיפה). שיר מרגש. לאחר מכן מגיע שיר של כיף, שמחה, חצוצרות ועניינים. רייט בוכה ואני כולי מבסוט. מצידי שעל כל סטוץ' שלו שיכתוב עוד שיר כזה. תענוג לאוזניים, במיוחד ברגעים הרועשים של השיר. שיר הבא - שלמות. המילה היחידה שקולעת. ואחרי זה מגיע הקטע שכולנו אוהבים לקטול... אני די מחשיב אותו כסיגריה שאחרי הסקס. תן להירגע קצת, אז אנחנו לא עושים פה איזו יצירת מופת, אז שיר הסיום הוא לא עירעור תהומי על התנהלות העולם וכן במקום להביא אותה בהרמונית סיום לא מהעולם הזה אנחנו זוכים לשמוע חביתה מתבשלת... אז כן זה טיפה שונה, מוזר. אבל שמישהו יגיד לי שהמוזרות הזאת היא לא מה שעושה לו את האלבום. אני מוציא את האלבום כי בשבילי הוא לא יצירת מופת. אני פשוט ממש אוהב אותו, וכנראה שאצל להקה כמו פינק פלויד, זה פשוט לא יכול להספיק.

אתה מצביע בשמך או בשם הפלויד?

האמת שמעניין מה היו בוחרים חברי הלהקה. מן הסתם dsotm היה מנצח, אבל בשלב הזה מעניין אותי איזה אלבום היה עף..

תתפלא שלא

גילמור אמר פעם שמדל הוא האלבום האהוב עליו. רייט אמר ש"הלוואי והיית כאן" הוא האלבום הטוב ביותר שלהם. ווטרס כמובן יבחר בחומה. וניק מייסון יבחר בפרארי F50 האדומה!

Anuerysm

New member
גילמור אמר את זה

כנראה כי זה האלבום שלגילמור יש בו הכי הרבה חלק (חוץ מהשניים האחרונים שגם אם אני הייתי עושה אותם לא הייתי אומר שהם הכי טובים)

CrazySheep1

New member
מה?!

אתה הודעה שלמה (וארוכה) רק מספר כמה אתה (מאוד!) אוהב את האלבום בצורה מרשימה, אפילו מרגשת. ואז אתה מוסיף שאתה בוחר להעיף אותו כי זה לא מספיק אצל להקה כמו פינק פלויד? זה לא ברור לי, הרי כל אחד יכול לאהוב כל אלבום שמתחשק שלו בלי קשר לשאר האלבומים, זאת לא תורת היחסות פה.

צודק, ניסוח רע שלי

ברור שאתה לא קובע אם אתה אוהב אלבום או לא אם זה יצירת מופת או לא, אלא רק לפי התחושות... הסיבה שאני מעיף את האלבום היא שבאלבום הזה התחושות שלי פחות חזקות מהאחרים שנשארו.

Pete Best

New member
Atom Heart Mother

למרות שאני לא השתתפתי עד עכשיו במשחק, החלטתי שזה לא הגיוני להוציא את החלילן לפני AHM. והוצאתם את אנימלס!!!!
בכל מקרה, הוא הרבה הרבה הרבה פחות טוב משאר האלבומים, וחוץ מ If הוא ממש לא מעניין אותי

afon

New member
viva לנונ-קונפורמיזם! DSOTM

לא יודע, כנראה שאני סתם פריק חובב פרובוקציות, אבל דארק סייד הוא דיסק מעולה מצוין ומדהים, אבל לא כמו. חוץ מזה שידוע שתמיד החומר המוקדם הוא הכי טוב!1 יותר מדי מושלם ומהוגן, תראו לי את החיים כמו שהם, לא רק מדכאים, לא רק מירוץ, לפעמים עם הכלב והמפוחית, לפעמים עם איזה סולו נוגה שמתרפק על זכרונות ילדות.

CrazySheep1

New member
הייתי מבין את דעתך אם....

את הדברים החיובים שבחומר הראשוני של פינק פלויד היית מציג בניגוד לאלבום מאוחר יותר שווטרס היה בו שטלתני יותר. אבל בניגוד לדארק סיד?

למעלה