"הילד הזה הוא אני"

Love Bem

New member
תזבירו לי מה קרה עם מאט?

למה הוא לא בלהקה מה קרה שם? ונ"ב בוב יותר מגניב LOL

GUILTY

New member
הוא וג'רארד הקימו את הלהקה

ואחרי כמה שנים אחרי שהם הוציאו את הדיסק השני (כי הוא על העתיפה של הדיסק).....מאט התחיל להתרחק מהלהקה. הם סיפרו שכשהם ניסו לדבר אתו הוא פשוט היה מתעלם והולך. הוא גם היה מתבלבל בתיפוף באמצע ההופעות, וכשההופעה היתה נגמרת הוא פשוט היה הולך ומתרחק מהלהקה. אחרי כמה זמן הם ישבו ביחד והחליטו שעם הם רוצים שהלהקה תצליח הם חיביים לעשות משהו, ושהכי טוב יהיה להוציא אותו.

EveDark

New member
זה קשור?

כי אם כן, אז הוא יצטרך ללבוש כל הופעה חולצה עם סמל של מדינה אחרת.

kati666

New member
הם עדיין לא יהודים,

זה עיניין אותי כי יש כאלה שמקללים יהודים בהופעות וכאלה ומשחקים אותה. אממ...למשל כמו מייקל ג'קסון.(סתמו.ראיתי איזה סרט עליו או משו או כתבה בראש 1) שהוא אמר משהו לא נחמד באיזה שיר ממש ישן שלו. שאלתי בשביל לדעת עם הם בכלל ישמחו לבוא לארץ XDDD כאילו,עם כן וזה. נו,אתם יודעים. XXDD

GUILTY

New member
אני חושבת שהם יבוא אבל זה הכל תלוי

בכמות המעריצים ועם יצא להם רווח מזה כי זה הכל עיניין של כסף

kati666

New member
כמובן :].

נו יכח איזה שנה שנתיים. אבל תחשבו על זה,לגרין דיי לדוגמה יש מלא מעריצים ובטח גם להם יש איזה עצומה...ובטח עלייה כבר חתמו מלא. עצומות בכלל עוזרות?

אני יודעת שלאוונסנס יש עצומה ומלא

אנשים חתומים עליה וזה לא בדיוק עוזר. אבל תמיד שווה לנסות. אולי הם כן יבואו מי יודע.. מכ"ר הם לא אוונסנס ואולי הם יהיו נחמדים ויבואו. בהנחה ויהיו להם מספיק מעריצים כמובן.

Love Bem

New member
טאטו כן היו בדרך לכאן

אבל המאריצים הבדו עליהם אז באו לא נעבוד אל אמ סי אר טאז עם מיבאו!

קרניjack

New member
הכל זה עניין של כסף

במידה ויהיהו להם פה מספיק מעריצים יהיה אפשר לפנות אל סוכנים דרך האתר, אפשר לפחות לנסות.

קרניjack

New member
אני לא חושבת שהם אניטשמיים

הם בהופעות תמיד מדברים בעד ה"שונים" כמו ההומאים ולהסביות וההומלסים שיעזרו להם אז לא נראה לי השם אנטימיים למרות שאי אפשר לדעתי אישית מה כל אחד חושב

EnchantedS

New member
additional voices by Rinat

הוא לא נשמע אנטישמי, וגם, בדיסק ,בשיר the ghost of you רשום additional voices by Rinat או משו כזה.... רינת זה נשמע שם ישראלי... אתם חושבים שיש קשר?

may90

New member
כע גמני שמתי לב לזה

תמיד שחברה באה אליי וקולטת את העטיפה של הדיסק [שמזמינה להציץ בפנים] אני ישר מצביעה על השם רינת XD

GUILTY

New member
את זה סיפרתי כבר בקומונה

ג'רארד התחיל להתאפר בגיל 16 (אודם וצלליות) שזה גם הגיל שזרקו אותו בפעם הראשונה. הוא אמר הוא אהב את האיפור כי זה הזכיר לו את rocky horror. הוא מאוד אוהב את זה. http://www.rockyhorror.com/ הוא אמר גם שהפרידה הזאת מהחברה שלו (קראו לה ברברה) גרמה לו לדיכאון של 4 שנים. הוא היה הולך לפסיכולוג בגלל הבעיות שלו ואמר שכשהם לא בסיבוב הופעות הוא עדיין הולך ואמר שהוא אוהב את זה. הוא אמר שהסיגריות והקפה הם הדבר היחיד שנשער לו כדי להחזיק אותו שפוי אחרי שהוא הפסיק עם הכדורים והאלקוהול

GUILTY

New member
חחחח כן בגלל זה רשמתי עוד פעם......

הוא סיפר שהנשיקה הראשונה שלו היתה ממש מוזרה. הוא היה עם חבר שלו שגדול ממנו בקמה שנים והם נסעו לבית של איזה בנות. שני הבנות נכנסו לאוטו של החבר אחת עם ג'רארד מאחורה ואחת עם החבר מקדימה. ג'רארד סיפר שהיא פשוט דחפה לו את הלשון לתוך הפה והוא נבהל וחשב שזה מגעיל. אחרי כמה שניות הוא אמר שזה היה דיי נחמד ושהוא שיתף פעולה.

למעלה