חברים מצויירים

בפיצוץ

למיטב זכרוני, הוא מת בפיצוץ. זה היה ב- Peter Parker # 200. שווה הצצה (כתוב ע"י דה-מטיאס)

MadonnaFan

New member
אני משרשרת לכאן למקרה שאתם

סובלים יותר מדי הודעות כאלו כאן...
אז ככה- האם יש לכם מעט אינפורמציה שתוכלו לנדב לי על סדרת ספיידרמן? דעתכם עליה, דרכי קניה, אם יש מישהו כאן שמעונין למכור, מה סביבות המחיר של חוברות כאלו, והאם יש בה מארזים כוללים, וכו´. אני מתחילה בכל הענין (גם לא מתכוונת להיכנס לזה במלוא הכובד, אמצעים אתם יודעים
), וכל דבר שתאמרו יעזור... תודה רבה מראש מעיין

effigy

New member
דרכי קניית קומיקס נמצאים בקישורים

ויש גם את יוסי...

ספיידרמן

השאלה שלך רחבה מאד, שכן חוברת של ספיידרמן מפורסמות מאז 1963, מאז 1973 יש שתי חוברות, ב- 1976 הוסיפו סדרה נוספת, ושלא נתחיל על שנות ה- 80 וה- 90. אם את רק נכנסת לזה, הייתי מציע לך להתרכז ב- Ultimate Spiderman. מדובר בהתחלה מחודשת, ומאד טובה. אבל, כיוון שהחוברות הבודדות הראשונות מאד יקרה, הייתי ממליץ לך לקנות TPB של הסדרה. אם בכל זאת את מתעקשת על המקור, הייתי ממליץ על TPB של Essential Spiderman שמביא אתהחוברות הראשונות במארזים עבים וזולים. ואולם - ראי הוהרת - מארזים אלה הם בשחור-לבן.

30על30

New member
לא יודע אם שאלו את זה כבר...

מה המצב צבי? רציתי לדעת איפה בארץ (בעיקר בעזור המרכז) אני יכול למצוא חנות לחוברות קומיקס? תודה רבה...

30על30

New member
ועוד משהו-->

מה הדמות האהובה עליך? (לא משנה מאיזה קומיקס)

טרקן

New member
אני זוכר את הכתבה שהתפרסמה עליך

בירחון משקפיים ב1988 היו ימים.

effigy

New member
צבי כבר הלך מזמן.. אבל

הייתי בהרצאה שלו והתגובה שלו הייתה שחובב קומיקס אמיתי לא אוהב רק סידרה אחת

effigy

New member
חנויות קומיקס אמיתיות ,אין../images/Emo70.gif

יש רק חנויות און ליין אותם תוכל למצוא בקישורים

comicsgirl

New member
אח... כמה חבל!

כל פעם מישהו אחר אומר את זה וכל פעם זה מדכא אותי יותר! למה? למה לא פותחים חנויות קומיקס!? דווקא יש לזה קהל והוא לא ממש קטן! וסה"כ קומיקס עולה כסף (יחסית-הרבה כסף!) ועושים מזה כסף טוב. חוץ מזה זה יעזור לכוווול אוהבי הקומיקס באשר הם! ואני בטוחה שלאחר שיפתחו חנות אחת אנשים יתחילו באמת לקלוט שיש כזה דבר שקוראים לו קומיקס והוא דווקא ממש נחמד! אז למה מחכים?!

effigy

New member
חנות עולה כסף...

יש לך אם את שוכרת .. דמי שיכרות...שיפינג וזה שאת עושה אחת לא מבטיח לך שיהיו לקחות שנהנים יותר כשהקמיקס נשלח אליהם הביתה

לא רווחי

צר לי, אבל אני מאד מבין מדוע לא פותחים בארץ חנויות קומיקס. אמנם יש לזה קהל לא קטן, אבל אי-אפשר לומר שיש לזה קהל גדול. שנית, העלות היא עצומה ומראש. היבואן צריך לשלם מראש בגין החוברות, לרבות דמי משלוח, ולזה להוסיף מע"מ. את החוברות שהוא לא מוכר, אם ירצה להחזיר, עליו לשלוח חזרה (עוד כסף). לזה יש להוסיף את העלויות הרגילות (שכ"ד, חשמל, ארנונה, פרסומת וכו´). בנוסף, לאספנים רציניים (קרי שקונים יותר מ- 20 חוברות בחודש באופן סדיר) יותר זול להזמין מחו"ל. אסור גם לשכוח שאנחנו במצב של מיתון ומדובר בעסק עם סיכון לא קטן.

חנות קומיקס

מצטער. לא מכיר כבר חנויות קומיקס בארץ. אני מזמין את הקומיקס שלי ישירות מחו"ל - www.milehighcomics.com

assaf222312

New member
גם לי יש שאלה...

איך אתה שומר על חוברות הקומיקס שלך??? האם הם במצב טוב גם היום?

שמירה על חוברות קומיקס

יש הבדל אם אתה שואל כיצד אני לבין השאלה כיצד צריך לשמור על חוברות הקומיקס. ההבדל בין הדברים נובע משני גורמים: כסף ומקום. הדרך ה"רשמית" הטובה ביותר היא להכניס כל חוברת בתוך שקית לקומיקס (עדיף מסוג Mylar) עם קרטון גב (Backer Board) ולהניח הכל בתוך קופסאות מיוחדות לכך. אני כמעט ולא משתמש בקרטוני גב (למעט לחוברות ייחודיות) שכן זה לוקח יותר מדי מקום. אני גם לא משתמש בשקיות Mylar, שהן מאד יקרות. אני משתמש בשקיות רגילות (ניתן לרכשן בחו"ל במחיר של 4-8$ תמורת 100 שקיות, בתלות בגודל). אני מכניס 6-8 חוברות בכל שקית, בתנאי שהם נכנסים בקלות (ללא קימוטים). את השקיות עם החוברות אני שומר בתוך ארגזים שהשגתי בעבר שהתאמו לחוברות. כיום אני אוסף ארגזי נייר של A4, שגם הם מתאימים. את הארגזים אני שומר במחסן בדירה שלי, אשר נצבע ונבדק כנגד רטיבות. אני גם מפזר על הרצפה רעל עכברים (תאר את עצמך מתעורר בבוקר ומוצא את מיקי מכרסם על עותק מ- X-men # 94). הנסיון שלי מלמד כי צורת האיחסון הזאת מספקת כדי לשמור על מצב החוברות, למעט הצהבה קלה, בייחוד של חוברות ישנות. מן הראוי להחליף שקיות אחת לתקופה (סביבות 7-10 שנים).

למעלה