חברים מצויירים

assaf222312

New member
עוד שאלה

מאיפה אתה מזמין את החוברות? ולפי איזה קריטריונים אתה בוחר בחברה\חנות שממנה אתה מזמין???

MHC

אני בוחר את החברה לפי המחיר והשירות. אני מקבל חוברות מ- Mile High Comics כבר למעלה מ- 10 שנים. הם נותנים הנחה טובה על המחיר ולרוב אמינים ועוסרים בבעיות (אם כי הדרך הטובה ביותר היא לשוחח איתם בטלפון). תבדוק www.milehighcomics.com

comicsgirl

New member
האם...

יש עדיין קומיקסי מסעות (לדוגמא: טין טין), או רק super heroes? והאם יש לך קומיקסים של טין טין? אם כן-כמה ומאיזו שנה עד איזו שנה הם התפרסמו?!

מצטער

כפי שציינתי, המומחיות שלי היא קומיקס אמריקאי, וטין-טין, שהוא קומיקס בלגי, אינו בתחום התמצאותי.

effigy

New member
מקווה שלא שאלו (לא עשיתי F5..)

מה עמדתך בנושא הקומיקס קוד _היה לנו ויכוח בפורם לפני כמה זמן ...) והאם אתה חושב שמרוול צדקו בגזה שביטלו את הCCA ?

הקוד

אני חושב שכל צורה של צנזורה היא אסורה, למעט בשאלות של בטחון המדינה (כל מדינה). הקוד הוא סוג של צנזורה עצמית, שאבד עליה הקלח. אני סבור שמרוול צדקו בהורדת הקוד. די לראות מה יש בטלוויזיה מול מה שיש בקומיקס כדי לראות שאין עוד מקום לצנזורה הזאת. כשהייתי בקנס של Wizard בקיץ 2001, כשמרוול הודיעו על ביטול הקוד, שאלתי בפורום של DC אם גם בכוונתם לבטל את הקוד ואמרו לי לא, וחבל. מאידך, במסגרת Vertigo הם מפרסמים קומיקס למבוגרים. לאחרונה נדחה ערעור של בעל חנות קומיקס, שרכשו אצלו קומיקס פורנוגרפיים שהיה באיזור המיועד למבוגרים בלבד. כעת מתכננים ערעור לבית המשפט העליון של ארה"ב ואני מאד מקווה שבית המשפט ידון בתיק ולא ישתפן כמו שעשה בעניין הבחירות בנשיאות. ניתןו לקרוא עוד באתר של ה- Comic Book Defence League Fund ב- www.cbdlf.com

URNFS

New member
מנגה!

אתה גם אוסף קומיקסי מנגה או רק DC ודומיהם? אתה לא מוצא את סגנון הסופר הירו קצת חוזר על עצמו ו...איך אני אגיד את זה...גרוע?

לא ולא

לא, אני לא אוסף מנגה. זה לא מעניין אותי, והציורים אינם מדברים אלי, אבל זה עניין של טעם אישי. עניתי לעיל על שאלה לגבי קומיקס של סופר גיבורים - מתי בפעם האחרונה קראת Daredevil, Flash, Hulk ועוד? Judge not lest ye be judged!

purple boy

New member
את חושב ש TPBs יחליפו את החוברות?

כפי שאת בטח יודע מרוול החלו להשקיע היום המון בהוצאות TPBs. הם מוציאים TPB כמעט לכל הרצה שזה עתה הסתיימה. אתה חושב שאנשים יתחילו להבין ש TPB זה יותר נוח ויותר זול ויזנחו את החוברות המקוריות?

לא

לפני כשבועיים קראתי כתבה שכתב מישהו על כך, והוא הביע דעתו (ואני מסכים לה) שקומיקס ימשיכו לצאת. הבעיה עם TPB שהם רק מפרסמים מה שמוכר, והם יודעים שזה מוכר רק אם זה מכר כחוברות. אני עדיין מעדיף לקרוא קומיקס אחת לחודש. כמו כן, TPB לאו דווקא יותר זולים.

purple boy

New member
הרבה אנשים, במיוחד בארצות הברית...

מוכרים את החוברות שמקוריות שלהם וקונים במקומן את ה TPB, נקח לדוגמא את ORIGIN, החוברות המקוריות שוות כ 120$ וה TPB עולה 15$ אתהע לא חושב שזה כדאי לעשות את ההחלפה?

תלוי

זה תלוי לסיבה שאתה אוסף. אני, לדוגמא, אוהב שיש לי את החוברות הבודדות. כמוכן, לא כל כך כך למכור בארץ - זה לוקח יותר מדי זמן ומאמץ. אם היה לי קל לעשות את זה, יתכן שהייתי עושה זאת במצבים מסויימים. מאידך, למה שמישהו יקנה את החוברות הבודדות אם יוכל לקנות בזול יותר את ה- TBP? התשובה היא שבתור אספן, זו הרגשה טובה שיש חוברת השווה הרבה כסף.

למעלה