הזה מה שהילדה כותבת: Deadline None yet because MCR isn't on tour in the U.S, so I can't deliver. ככה שנראה לי שיש זמן.........נראה כבר מה ילך עם השירשור הזה, אחרי הכל נראה לי שטור בארהב יההי להם עוד יותר מ4 חודשים...משמע שבטח נספיק לשלוח.....
בערך חודש לוקח להגיע... אני שלחתי מכתבים לחו"ל... קיצר מפגש פורום בפורים כל אחד מביא את שלו?! תוקעים ביחד ושולחים...וזהו...נקווה שזה יגיע... איך צריך לשאול בפורום הרישמי אם הם יחכו לנו... מישהו צריך לדבר איתם שם.. מישהו יכול?!
שאין דד ליין, אין תאריך סופי שאפשר לשלוח להם את זה....כי עדיין לא נקבעו הופעות שלהם בארהב...ההופעות הראשונות היחידות בסיבוב הבא שלהם, יהיו באפריל, מה שאומר שבערך במאי או יוני יהיו להם סיבובי הופעות בארהב, ואז עד בטוח נספיק ללשוח להם את זה
צריך שכל אחד יכין ויביא את זה כבר מוכן... וזה לא צריך לעלות הרבה..כמה בול עולה ?! לחו"ל זה עובד לפני משקל ...אבל אין לזה כל כך הרבה משקל אפשר לשים את זה במעטפה רגילה.. אני לא בטוחה שיהיה כל כך הרבה..
אבל צריך לראות איך זה מתקדם שם בפורום הרישמי..... כאילו אין להם עדיין תאריכים להופעות בארה"ב ובכלל לא בטוח שהילדה ההיא תפגוש אותם.....אני בטוחה שהיא ממש תנסה אבל לדעתי זה שווה את המאמץ שלנו לשלוח את זה
אם זה ישתלב בעיצוב ולא יהיה גדול מדיי או בולט בצורה מוזרה, אחרי הכל ריחבועים בשמיכה עם מגני דוד ענקיים יהיה מאוד מוזר חחח.... וגם צלב יתאים ל MCR, אבל צלב זה לא אנחנו
כל ריבוע אמור להיות משהו אישי לכל מעריץ. זה הרעיון של המתנה הזאת, שMCR יראו איך כל מעריץ מיוחד באופן שונה. ובכלל זה לא קשור לדת. אז המגן דוד או הצלב זה סתם מיותר לדעתי