מתנה למיי כמיקל

GUILTY

New member
משלוח רגיל בערך 14 ש"ח

ומשלוח אקספרס בי 25-30 ש"ח אבל אל תתפסו במילה.....פשוט אחותי שולחת הרבה מכתבים לחו"ל אז שאלתי אותה

אממ נראה לי שיש לי חברה ש"יודעת"

לשלוח מכתבים לחו"ל.. מה אני צריכה להגיד לה?

kati666

New member
מה הדד לין?

למשלוח מישראל לחול לוקח המון זמן להגיע אני חושבת..

קרניjack

New member
אמממ

הזה מה שהילדה כותבת: Deadline None yet because MCR isn't on tour in the U.S, so I can't deliver. ככה שנראה לי שיש זמן.........נראה כבר מה ילך עם השירשור הזה, אחרי הכל נראה לי שטור בארהב יההי להם עוד יותר מ4 חודשים...משמע שבטח נספיק לשלוח.....

love mcr

New member
אמממ

בערך חודש לוקח להגיע... אני שלחתי מכתבים לחו"ל... קיצר מפגש פורום בפורים כל אחד מביא את שלו?! תוקעים ביחד ושולחים...וזהו...נקווה שזה יגיע... איך צריך לשאול בפורום הרישמי אם הם יחכו לנו... מישהו צריך לדבר איתם שם.. מישהו יכול?!

קרניjack

New member
היא אמרה שם

שאין דד ליין, אין תאריך סופי שאפשר לשלוח להם את זה....כי עדיין לא נקבעו הופעות שלהם בארהב...ההופעות הראשונות היחידות בסיבוב הבא שלהם, יהיו באפריל, מה שאומר שבערך במאי או יוני יהיו להם סיבובי הופעות בארהב, ואז עד בטוח נספיק ללשוח להם את זה:)

kati666

New member
זה מצוין ../images/Emo13.gif

אוקיי,אז בפורים כולם יביאו,נתפור,נשלח :)

קרניjack

New member
אז שכל אחד יתחיל לחשוב על רעיון

לפיסת בד שלו.וגם צריך לבדוק עלויות....... שכל אחד יתרום משהוא:) וגם לתכנן לעשות מכתב

kati666

New member
רגע,הקישוט יעשה שם או שנכין בבית

ונביא מוכן למפגש?

love mcr

New member
אני חושבת ש..

צריך שכל אחד יכין ויביא את זה כבר מוכן... וזה לא צריך לעלות הרבה..כמה בול עולה ?! לחו"ל זה עובד לפני משקל ...אבל אין לזה כל כך הרבה משקל אפשר לשים את זה במעטפה רגילה.. אני לא בטוחה שיהיה כל כך הרבה..

קרניjack

New member
לדעתי כן

אבל צריך לראות איך זה מתקדם שם בפורום הרישמי..... כאילו אין להם עדיין תאריכים להופעות בארה"ב ובכלל לא בטוח שהילדה ההיא תפגוש אותם.....אני בטוחה שהיא ממש תנסה אבל לדעתי זה שווה את המאמץ שלנו לשלוח את זה

love mcr

New member
מאוד שווה..

אני ממש אהבתי את הרעיון... ואני חושבת שכולנו (כל מי שעושה מהפורום) צריך לעשות סימן קטן על הריבוע שלו...סתם משהו שייחד את כולנו!

קרניjack

New member
יכול להיות נחמד

אם זה ישתלב בעיצוב ולא יהיה גדול מדיי או בולט בצורה מוזרה, אחרי הכל ריחבועים בשמיכה עם מגני דוד ענקיים יהיה מאוד מוזר חחח.... וגם צלב יתאים ל MCR, אבל צלב זה לא אנחנו
חח

GUILTY

New member
למה צריך להוסיף סימן?

כל ריבוע אמור להיות משהו אישי לכל מעריץ. זה הרעיון של המתנה הזאת, שMCR יראו איך כל מעריץ מיוחד באופן שונה. ובכלל זה לא קשור לדת. אז המגן דוד או הצלב זה סתם מיותר לדעתי

למעלה