מתנה למיי כמיקל

קרניjack

New member
אל תגידי שאת לא בפורום הרישמיי!:p

מה תירשמי מיד!
וזאת הודעה חדגש, הכל בסדר , השירשור תקין חחחחחחחחחח

קרניjack

New member
מה פתאום!!!!!

היא כתבה את ההודעה ב1 לינואר ועדיין השירשור פועל, כנראה התבלבלת בשירשור.........מה פתאום זה חדש חדש!

EveDark

New member
לפני כמה חודשים היא כתבה שכבר

אי אפשר לשלוח טלאים לשמיכה כי היא עוד מעט מסיימת והיא הולכת לתת להם עוד כמה ימים.

קרניjack

New member
איך לפני כמה חודשים?

אני מדברת איתך על השירשור החדש! תסתכלי הוא נפתח ב1ץ1 לא לפני כמה חודשים ולא כלום, אני בכלל לא יודעת על מה את מדברת=/ ואיך עוד כמה ימים? לכמיקל אין בכלל סיבובי הופעות עכשיו...

EveDark

New member
אני יודעת שזה שירשור חדש.

אני מדברת על השירשור הקודם. נראה לי שזאת אותה אחת. צריך לוודא שזה עדיין רץ, זה הכל.

קרניjack

New member
../images/Emo187.gif מתנה למיי כמיקל../images/Emo77.gif

*השירשור השני* מרינה פתחה שירשור, שבפורום הרישמי מישהיא רוצה להכין מתנה לMCR, אבל מתנה מהרבה מעריצים. המתנה הזאת היא להכין מן שמיכה ל MCR שתיהיה עשויה מריבועי בד שמעריצי שונים הכינו. כל מעריץ מעצב את ריבוע הבד איך שהוא רוצה, בדרך שקשורה לMCR, למשל משהוא שהם מסמלים אצלו, משהוא בשירים שלהם וכו', קיצר איך שהוא רוצה. הילדה הזאת אוספת את הריבועים ותופרת אותם יחד, וכשהיא תפגכוש את כמיקל אחרי הופעה (הם יוצאים אחרי הופעות לפגוש מעריצים) היא תיתן להם את זה. היא גרה בארה"ב ככה שעדיין לא נקבע למיי כמיקל את סיבוב ההופעות הבא שלהם שם, ככה שיש זמן להכין את זה עד אז. גם כדאי שלכל ריבוע יצורף מכתב ממי שהכין אותו ל MCR, למה הוא הכין אותו ומשהוא שהוא רוצה לכתוב להם. לא בטוחו שהם יקראו את זה, אבל לנסות לא יזיק בכלל!
זה יהיה מאוד נחמד גם עם המעריצים הישראלים יכינו משהוא
ריבוע הבד צריך להיות בגודל של 10X10 סנטימטרים, לא משנה סוג הבד (אבל לדעתי עדיף לא בד דקיק מדיי), רצוי שיהיה שוליים של 1 סנטימטר בשביל התפירה (אבל זה למי שרוצה), וכמובן כל עיצוב שלכם עם הבד, בצירוף מכתב.
אז מי רוצה להשתתף
יש לנו 2 אפשרויות:
או שכל אחד ישלח לבד, או עם עוד כמה חברים שגרים קרוב אחד לשני. או
שנתאגד רובינו לשלוח הכל ביחד, ואת זה נעשה במפגש של פורים, כאשר כל אחד ישלם קצצת על המשלוח, אבל האפשרות הזאת תלויה בכמה אנשים שיירצו להשתתף, כי חבילה כבדה מדיי, או עבה מדיי זה יותר יקר ומבולגן... |פטירה| אני הייתי מציעה שכמה אנשים שקרובים זה לזה מהפורום ויכולים לשלוח את זה יחד, שיעשו את זה. גם מי ש"יודע" לשלוח מכתבים לחו"ל שישלח. מי שגר רחוק / לא יודע לשלוח מכתבים לחו"ל שיביא את זה בפגש ואז נשלח ביחד... לשלוח מכתב לחול לא עולה כל כך הרבה (כמה שקלים יותר) וגם בדואר יכולים להסביר איפה למלא את הפרטים במעטפה
אז מי שרוצה להשתתף שיסמן
ותכתבו מה אתם חושבים על דרך השליחה.
זהו

קרניjack

New member
ואני משרשרת לכאן את

השירשור של מרינה, אבל תשתדלו להגיב לשירשור החדש, כדי שלא יהיה באלאגן, יש גם בשירשור הזה לינק לשירשור בפורום הרישמי, ככה שמי שחבר בו יכולה להיכנס ולראות:)

קרניjack

New member
../images/Emo41.gif תתחילו מפה את השירשור החדש

חח נראה לי שעשיתי יותר באלאגן

EnchantedS

New member
הממ לא יודעת עדיין

גם אמרתם שתיפשגו בפורים ותשלחו ביחד, ואני מתגייסת עוד חודש...

קרניjack

New member
לא...

תראי מה כתבתי בהועה הראשית- אפשר לשלוח גם לבד! וזה אומר שלא תיהיה בפגש פורים....באסה...דוקא רציתי לפגוש אותך:p

MyMystery

New member
אני לא אוכל גם :(

כי אני לא דעת לבד ולמפגשים אני לא יכולה ללכת..=\

קרניjack

New member
תיראי גם אני

לא שולחת דברים לחו"ל אבל את הולכת לדואר, קונה מעטפה, מראה להם את הכתובת, הם עוזרים לך איפה למלא מה וזהו
לא צריך להיות גאונים בשביל לעזות את זה....

למעלה