מתנה למיי כמיקל

קרניjack

New member
חח גם נכון

לדעתי שכל אחד יעצב משהוא שהוא רוצה וזהו....מי שרוצה יוסיף ומי שלא אז לא:)

kati666

New member
אני לא אומרת שזה יהיה ענק,

סתם מגן דוד קטן למטה,שיראו כמה מעריצים יש מישראל.

קרניjack

New member
קראתי בבוקר

בשירשור שם והם התחילו לדבר על לשים בפאץ' , נראה לי הכוונה לטלאי של הבד, לשים שירים או תמונות..לא הבנתי מה הקשר.חח כאילו לעשות מן כיס כזה ולשים בו תמונות? מוזר....צריך לשאול שם

EnchantedS

New member
לא יודעת.. מגן דויד זה סימן של

יהדות... חח הם יכולים לחשוב שאנחנו מנסים לעשות שטיפת מוח של יהדות... ברצינות... אפשר פשוט לכתוב את זה במכתבים

EnchantedS

New member
חחח שמיכה מלאת מגני דויד!!

חח מקווה שהילדה ההיא לא אנטישמית חחחח... נכון, מי שרוצה שישים, רק שיידע איזה רושם זה יכול להעביר. אם לא אכפת לו, אז סבבה... אני לא הייתי שמה:)

EnchantedS

New member
למה נו באמת?!....

תחשבי שיבואו מעריצי MCR מפורום פלסטינאי ויקבעו לעשות בצד של כל פאץ' את דגל פלסטין. זה לא יעצבן אותך?... זה בדיוק אותו הדבר.

kati666

New member
טוב,

יש משהו במה שאת אומרת, פשוט חשבתי שזה ממש חמוד סמל שיאחד את כולנו, הציעו מגנדוד זה פלצני אבל נחמד. תציעו דברים אני דיי בעד משהו כזה.

love mcr

New member
האמת

זה לא יפריע לי.. אבל עזבו תמגן דויד בואו נעשה משהוא שמיחד את הפורום לא את ישראל או היהודים.ץץ

קרניjack

New member
חחח איזה הגזמה

זה ממש לא הכוונה, אנחנו לא תופרים את דגל ישראל אלא שמים מגן דוד, זה כמו לשים צלב, או אם מוסלמי היה שם את הירח והכוכב שלהם, לדעתי זה לא כזה נורא, אני בכל אופן מתכוונת לכתוב על הפאץ שלי בקטן ISRAEL וגם יש שם דיי התלהבות שיש מעריצים שמיראל שמתכוונים לשלוח, אז אני לא חושבת שיש אנטימיות=/

love mcr

New member
אמ..

מישהו דיבר בפורום הרשמי על זה שאנחנו שולחים להם,?!

EnchantedS

New member
גמני לא חושבת שיש אנטישמיות, אבל

עדיין, מה שאמרתי... אבל הרעיון לכתוב בקטן ISRAEL הרבה יותר טוב. כדאי גם לאמץ אותו?(-;

למעלה