מתנה למיי כמיקל

קרניjack

New member
תלוי מה.....

תפירה זה לא הכי קשה.תלוי איך תופרים.כשאני תפרתי את הצעיף לכמיקל תפרתי בהתחלה תפר תפר את השוליים ואז התחלתי לעזות כמה במכה חחח...

keisamit

New member
../images/Emo45.gif בוודאי שאני רוצה. ../images/Emo187.gif

זה רעיון יפה. אני יודעת לתפור די טוב, אני יכולה להכין להם משהו. לפי דעתי זה רעיון טוב שכל אחד ישלח לבד, במפגש פורום זה יהיה נורא מבולגן, וכולם ירצו להשתתף.

l u d

New member
../images/Emo45.gif

אני יביא למפגש (בתקווה שזה יצא טוב
)

yaelrs

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo205.gif

אני אכין ואביא את זה למפגש..

קרניjack

New member
../images/Emo41.gif בקשר לשני דברים:

הבד הזה שאתם מכינים זה לא חייב להיות תפירה! כאילו למי שמסתבך.....יש צבעי בד שזה גם מספיק!
בקשר לעלות של המישלוח: צריך לשאול בדואר כמה עולים משלוחים לחו"ל, אני משערת שזה הולך לפי המשקל, כלומר מה שעולה הרבה זה הבול.... בקיצור צריך לשאול בדואר ואז לדבר על כל העניין של כמה עולה, וכמה לשלם במפגש, אני אשתדל לעשות את זה השבוע!:) (ואם לכם יוצא לעבור בדואר, גם אתם תשאלו שם
)

love mcr

New member
אויי הם ממש יפים..

שלי סתם :( בקושי התחלתי http://img27.imageshack.us/my.php?image=sany00056hk.jpg אמ..למה התאריך?!

kati666

New member
איך את זוכרת ><"

גמאני יכולה למצוא את התאריך, בבלוג אולי כתבתי עליהם. >______<" פטץ' ממש יפה

GUILTY

New member
אז ככה

עשיתי חישוב מהתאריך שנרשמתי בפורום הרישמי ומהזמן שהייתי בשייט כי זה היה בסביבת התאריך הזה ומתי קנו לי את הדיסק בקיצר מסובך.........והגעתי לתאריך הזה......בערך. גם התחלתי להעריץ אותם חודשיים לפני שהפורום הרישמי נפתח ואיך שהוא נפתח היתה הודעה בדף הבית שלMCR ואני נרשמתי יומים אחרי שהוא נפתח אז הגעתי לזה בערך. ותודה השקעתי הרבה זמן בלהכין את הפטץ' ואני ממש שונאת לתפור

למעלה