מתנה למיי כמיקל

marimarina

New member
../images/Emo45.gif

אני כניראה יבוא בטוח למפגש... בכל מיקרה אני רוצה כבר להתחיל לעשות את הפאצ' שלי. ^ ^ מרינה אוהבת אומנות

rebel girl

New member
אממ...כל הברשבעים

מישהו ממכם גר בו' החדשה/לומד במקיף ה'/לומד במקיף ג'/לומד איפשהו שקרוב לו' החדשה או למקיף ה' והוא הולך למפגש שיביא לי את הפלא' שלו/אייסיקיו ואני אביא לו את שלי

rebel girl

New member
אוו....מישהו פה מב"ש עצמה וקרוב ל..

מה שכתבתי בהודעה למעלה?

love mcr

New member
אמ..

יש לי כמה חברות שלומדות במקיף ו'..אם זה עוזר... וגםם ממקיף א' וממקיף ז'.. עוזר?

rebel girl

New member
אממ...קרן

אם באמת נעשה משלוח משותף במפגש,כמה יעלה לנו,כי אני למפגשים לא הולכת לצערי הרב,אבל אני רוצה לשלוח את הכסף דרך מישהו. אז כמה יוצא לנו לשלוח?

../images/Emo45.gif

אני מקווה שאני אוכל לבוא... אבל אם לא אז אולי אני אוכל לשלוח למישו גם את הפאץ' וגם את הכסף למשלוח עצמו... וזה גם רעיון...לא?...

קרניjack

New member
כמו שאמרתי

זה לא כזה נורא לשלוח לבד אם לא באים.קונים בדואר מעטפה ובל , זה עולה כמה שקלים ואז מבקשים שיסבירו לך איפה למלא כל דבר אם את לא יודעת....

חח אנלא יודעת למה את התכוונת

כי אולי לא הבנתי... אבל אני התכוונתי שאפשר אולי לשלוח למישהו מהפורום הזה שמוכן לשלוח גם בשמי...

kati666

New member
../images/Emo45.gif

תשלחו אנשושים! גם אם אתם לא באים למפגש,אל תתעצלו זה כ"כ נחמט, כאילו כמה אפשרויות יש לכם להשתתף בדבר כזה,זו הזדמנות נפלאה!.

קרניjack

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif בקשר לכתובת

שלאיפה שצריך לשלוח,ף אני שמערת שאם הילדה פירסמה אותה בפורום הרישמי אין סיבה שזה גם לא יפורסם פה, אז אני אעלה בקרוב:)

קרניjack

New member
עוד היענות אנשים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כולה לשלוח לחו"ל זה לא לחלל

love mcr

New member
אני עושה בטוח..

כבר התחלתי... אבל יוצא לי ממש רע.. אני ממש אבל ממש לא טובה בתפירה!!!! אוףףף צילמתי!! וגם התמונה לא יוצאת לי טוב!! מה קורה לי היום!?!? http://img27.imageshack.us/my.php?image=sany00056hk.jpg

קרניjack

New member
אממ...

הייתי מציעה לך לתפור את הכפתור קצת יותר באמצע, כי בשוליים היא תשתמש לתפירה.חבל שזה יהיה על הכפתור

למעלה