תחרות יצירות חורף נושאת פרסים יוצאת לדרך

dj shalev

New member
משהו שאני כתבתי.

אתה הולך ברחוב,מתעלם מעל הסביבה שלך,כמו שתמיד התעלמת מכל דבר שהוא לא אתה. אתה מתרכז בעצמך כל כך,כאילו שאתה במהלך פעילות בלשית ואתה מנסה לשמור על פרופיל נמוך,לרדת מתחת לרדאר של הכרישים החזקים,דואג להיות כמו כל האנשים. מבטך סוקר את הרחוב העמוס ומלא הפיח ומשתלב כמעט במושלמות עם גן השעשועים הירוק הזה,שהיה כמו עין סערה קטן ורגוע באמצע כל ההוריקן הזה של לחץ מסביבו,וכמו עין הסערה משאיר רק נקודה אחת של יופי במרכז כל ההרס שמסביב. כמו אינסטינקט של חייל מארינס אתה שולף את המצלמה ומנציח ילד ג'ינג'י מתולתל עם גומות ונמשים,מנציח את השיער שלו המתנפנף ברוח,את החיוך מאוזן לאוזן שלו,את היופי שלו גולש במגלשה כל כך מכוערת,ממש חתיכת ברזל מעוקמת. אתה ממשיך במסלולך ברחוב,מתיישב בבית הקפה הקבוע שלך,בו אני רואה אותך כבר חודש וחצי,מאז אותו היום שקיבלתי את השיחה שהזכירה לי אותך,שכל כך התעניינתי בך,לראות איפה אתה. אולי סתם היו חסרות לי שיחות הנפש לתוך הלילה איתך,כמו שעשינו כל לילה באותו חופש שהכרתי אותך,באמצע גיל ההתבגרות,כשהמצב שלי היה כל כך חרא,ואתה כרגיל ניסית לעזור,ורק המרחק ,המרחק בינינו,זה כל מה שמנע ממני לקום וללכת אליך,לתת לך את החיבוק הכי חזק וענק שאני יכולה לתת לך,רק על זה שאתה משתדל כלכך. וכנראה שאני כבר התקדמתי יותר ממך,וכבר יש לי עבודה קבועה,תואר אקדמי,משבר רציני.ואתה,אתה מתפרנס מאותו תחביב שתמיד היה לך,לצלם את החיים האלה,שאתה כל הזמן סיפרת כמה שהם גרועים,ואז ציטטת שורה משיר גראנג' כלשהו. ואיך שנפגשנו לגמרי במקרה באמצע אותו דיינר אוסטרלי,ודיברנו שעות על כל החיים שלנו,ואתה,כל כך הזכרת לי את עצמך שנשבעתי לעצמי שבגללך,איך שאני נוחתת בארץ אני בודקת מה קורה איתך. ורק אז,כשהורדת אותי במעונות עם הג'יפ לנד רובר השחוק שלך,רק שם שאלתי את עצמי "אולי זה הוא?". אבל אותך לא הספקתי לשאול את זה,כי מיהרת כל כך,ומחר,הו מחר. מחר זה קורה. ועדיין,כמה שאתה נראה לי מוכר,כל כך השתנית. נעלם העידן הזרוק שלך,שהסתפקת בג'ינס,אולסטאר וטי שירט שחורה,הסתובבת בגאווה עם מבט ילדותי וזקן של גיל ההתבגרות. היום אתה מסתובב מחויט,לובש ז'קט בלשים ארוך שמכסה את הרגליים שלך. אתה לובש אותו כבר בתחילת החורף,כשהשלוליות על הרצפה מתייבשות במהירות בגלל השמש שעוד מגיחה פעם בכמה ימים ונותנת לנו חימום מהיר של שעה מקסימום,ואז חוזרים גווני האפור לשמיים,מכסים הכל,מחזירים אותנו למציאות האפורה שאנחנו כבר רגילים אליה,אבל כל כך לא רוצים להיות בתוכה.השיער שלך כבר לא מפוזר ולא מסורק,היום אתה קירח לגמרי. על גב הראש שלך אני מצליחה למרות המרחק להבחין בשתי נקודות החן שכל כך אהבתי באותם 3 הימים שיצא לי להיות איתך בהם,כשברחתי מהבית באותה מריבה עם ההורים,והגעתי עד לחיפה,העיר המדהימה הזאת,שהספקתי כל כך מהר להתאהב בה. ואיך שנפרדנו,אחרי אותם 3 ימים מדהימים,ואחרי שחיבקת אותי,אני עמדתי כבר בתור לאטובוס העמוס לתל אביב,ואתה תפסת לי את היד ונתת לי נשיקה,נשיקה כל כך מדהימה שעד היום אני יכולה להרגיש את הטעם שלך,אחרי כל כך הרבה מערכות יחסים כושלות שעברתי. ואני,אותה מטומטמת שהייתי,הגבתי לך במין חיוך טיפשי,ואתה הסתכלת לי בעיניים במבט נבוך ובוחן,מחכה לתגובה. ואני,כל שעשיתי זה לנשק אותך על הלחי,נשיקה תמימה של ילדה בת 16 שלא ידעה מה זה אהבה,ורק אחר כך הבינה,שאולי היא בעצם ידעה,אבל הייתה פחדנית מדי כדי להסכים עם עצמה שהיא אוהבת אותך. ועליתי לאוטובוס,מתאפקת לא לתת לעצמי סטירה על זה שחזרתי הביתה ולא נשארתי איתך עוד יום,שלא נתתי לזה סיכוי.ואיך שסיננתי אותך במשך חודש שלם,ורק אחרי חודש וויתרת. אני לא אשכח את הצער הזה של אותו יום שחזרתי מבית ספר ולא שלחת לי הודעה,צער של כפיות טובה ורצון מוגזם לתשומת לב. אפילו המבט שלך השתנה. זה כבר לא אותו חיוך ספק ילדותי ספק בוגר,שלא הצלחת להוריד מהפנים שלך. המבט שלך התמקד,הצלחת סוף כל סוף להתרכז בכלום הזה שכל כך רצית להתרכז בו. הצלחת להפסיק לחשוב,למקד מבט,למקד מחשבה. ואת כל הדברים האלה אני יכולה לקבוע אפילו בלי לדבר איתך,רק מלהסתכל מרחוק,דרך שמשת האוטו,דרך כל האנשים בשתי השורות שמפרידות בינינו בתיאטרון העירוני. אני רואה אותך מסתכל באותו מבט ממוקד שלא יורד לך מהפנים על הבמה,כאילו חודר דרך תלבושות השחקניות,דרך התפאורה. זה מבט סקרן,מבט צמא לידע,מבט מתוח. ומחר,מחר תסתכל עליי באותו המבט. כל שאני צריכה לעשות זה רק לישון עכשיו. רק שזה המתח,המתח שהורג אותי. אני פותחת עיניים,שוכבת באלכסון על המיטה,באותה צורה שאני ישנה כבר חודש,מאז שההוא הלך אחרי שהוא גילה את התכנית שלי בקשר אליך. וזה לא גרם לי להפסיק לעקוב אחריך,לגלות אותך מחדש. השעון הביולוגי שלי העיר אותי רבע שעה לפני השעון המעורר,שעתיים לפני שאני עומדת להגיד לך את מה שאני שומרת מגיל 16,ואף פעם לא עובר. אני די בטוחה,ופרויד איתי,אתה אשם בהכל. אתה אשם בכל החרא הזה שבחיים שלי,ואפילו לא יודע. אנרגיות מיוחדות מקימות אותי מהמיטה בשעה הזאת,שהעין שלי בדרך כלל נעצמת חזרה. זה הכוח הזה,שעוד שעה אני שומעת אותך שוב מדבר אליי,רק הכוח הזה מכניס אותי לאוטו וגורם לי לנסוע לעיר הסמוכה שבפרברי חיפה כדי להגיד לך שאני עוד אוהבת אותך. והנה אני שם. במארב הרגיל הזה,שמחכה שתבוא לקפה של הבוקר. אני מחנה את המכונית,מכבה את הרדיו,יושבת ומחכה לך. והנה,עוברות כמה דקות,ואתה מגיע. אחרי עשר דקות שאתה יושב וקורא עיתון,אני יוצאת מהאוטו. השנאה שלי לקיטצ' כבר לא כל כך כבדה כמו שהייתה כשדיברנו פעם,ועכשיו אני כבר מבינה מה זה אומר שהלב פועם בחוזקה,והפרפרים בבטן עפים לכל כיוון. ועכשיו,עכשיו אני גם מרגישה את זה. צעד,ועוד צעד,והנה אני כאן. הקול שלי לא מצליח לצאת,ואתה כל כך שקוע בעיתון בכלל לא שם לב אליי. "סליחה,אתה יכול אולי להביא לי את 24?" ביקשתי ממך כשזה סוף סוף יצא. "כן,בטח,קחי". בכזאת קלות נתת לי את העיתון וחזרת לקרוא,שפשוט הרצון לראות את התגובה שלך זה מה שהביא אותי לצעד הבא:"אפשר לשבת כאן?" שאלתי. אתה הסתכלת לצדדים,חוץ ממך וממני בבית הקפה היו רק שני זוגות שנראו מאוהבים ביותר וזוג אחד של אנשי עסקים שנראה די שמח,כאילו סגרו עסקה טובה לשניהם. "כן,בטח" ענית,והשארת את המבט עליי. זהו,זיהית. זה המבט שחיכיתי לו. "את יודעת..." הנחת את העיתון. "חיכיתי לך. כל כך הרבה שנים. מרשה לי להיות קיצ'י?". "תרגיש חופשי,אני קיצ'ית כבר כמה חודשים" עניתי לך והתיישבתי,הנחתי את ראשי על שתי ידיי והבטתי בך במבט מאוהב. וגם בעיניים שלך,ראיתי מעיין ניצוץ שנדלק והחזיר אותך להיות בן 16. "come as you are.בא לך?" נתת לי יד. השארנו הכל ככה,ואף אחד לא רדף אחריך,אולי כי הם יודעים שתבוא מחר לשלם. תמיד היית הגון כזה. נכנסו לאוטו שלך,והתחלנו לנסוע לכיוון חיפה,למרכזית של בת גלים,בה השארתי אותך נבוך. יצאנו,לא אמרת לי מילה. הלכנו ככה,יד ביד,עד לנקודה שממנה יצא אותו האוטובוס לתל אביב. אתה הרמת אותי,זרקת אותי בנקודה שבה זרקתי אותך לפני קצת יותר מעשר שנים,ונתת לי נשיקה חזקה,כמו בפעם הקודמת. רק שהפעם,זה לא נגמר אחרי חמש שניות. לא,זה רק התחיל. אגב,אני בן. מוזר לי לכתוב פתאום בצורת נקבה,אבל ככה זה יצא לי,וזאת סתם פנטזיה שאני רוצה שתקרה לי מתישהו,כל הסיפורים האלה שבסרטים. אני לא יודע מי זאתי,אבל..אני בטוח שאני רוצה שזה ייקרה,לא משנה לי עם מי.

dj shalev

New member
לתחרות החורף

(שחכתי לרשום את זה.) אתה הולך ברחוב,מתעלם מעל הסביבה שלך,כמו שתמיד התעלמת מכל דבר שהוא לא אתה. אתה מתרכז בעצמך כל כך,כאילו שאתה במהלך פעילות בלשית ואתה מנסה לשמור על פרופיל נמוך,לרדת מתחת לרדאר של הכרישים החזקים,דואג להיות כמו כל האנשים. מבטך סוקר את הרחוב העמוס ומלא הפיח ומשתלב כמעט במושלמות עם גן השעשועים הירוק הזה,שהיה כמו עין סערה קטן ורגוע באמצע כל ההוריקן הזה של לחץ מסביבו,וכמו עין הסערה משאיר רק נקודה אחת של יופי במרכז כל ההרס שמסביב. כמו אינסטינקט של חייל מארינס אתה שולף את המצלמה ומנציח ילד ג'ינג'י מתולתל עם גומות ונמשים,מנציח את השיער שלו המתנפנף ברוח,את החיוך מאוזן לאוזן שלו,את היופי שלו גולש במגלשה כל כך מכוערת,ממש חתיכת ברזל מעוקמת. אתה ממשיך במסלולך ברחוב,מתיישב בבית הקפה הקבוע שלך,בו אני רואה אותך כבר חודש וחצי,מאז אותו היום שקיבלתי את השיחה שהזכירה לי אותך,שכל כך התעניינתי בך,לראות איפה אתה. אולי סתם היו חסרות לי שיחות הנפש לתוך הלילה איתך,כמו שעשינו כל לילה באותו חופש שהכרתי אותך,באמצע גיל ההתבגרות,כשהמצב שלי היה כל כך חרא,ואתה כרגיל ניסית לעזור,ורק המרחק ,המרחק בינינו,זה כל מה שמנע ממני לקום וללכת אליך,לתת לך את החיבוק הכי חזק וענק שאני יכולה לתת לך,רק על זה שאתה משתדל כלכך. וכנראה שאני כבר התקדמתי יותר ממך,וכבר יש לי עבודה קבועה,תואר אקדמי,משבר רציני.ואתה,אתה מתפרנס מאותו תחביב שתמיד היה לך,לצלם את החיים האלה,שאתה כל הזמן סיפרת כמה שהם גרועים,ואז ציטטת שורה משיר גראנג' כלשהו. ואיך שנפגשנו לגמרי במקרה באמצע אותו דיינר אוסטרלי,ודיברנו שעות על כל החיים שלנו,ואתה,כל כך הזכרת לי את עצמך שנשבעתי לעצמי שבגללך,איך שאני נוחתת בארץ אני בודקת מה קורה איתך. ורק אז,כשהורדת אותי במעונות עם הג'יפ לנד רובר השחוק שלך,רק שם שאלתי את עצמי "אולי זה הוא?". אבל אותך לא הספקתי לשאול את זה,כי מיהרת כל כך,ומחר,הו מחר. מחר זה קורה. ועדיין,כמה שאתה נראה לי מוכר,כל כך השתנית. נעלם העידן הזרוק שלך,שהסתפקת בג'ינס,אולסטאר וטי שירט שחורה,הסתובבת בגאווה עם מבט ילדותי וזקן של גיל ההתבגרות. היום אתה מסתובב מחויט,לובש ז'קט בלשים ארוך שמכסה את הרגליים שלך. אתה לובש אותו כבר בתחילת החורף,כשהשלוליות על הרצפה מתייבשות במהירות בגלל השמש שעוד מגיחה פעם בכמה ימים ונותנת לנו חימום מהיר של שעה מקסימום,ואז חוזרים גווני האפור לשמיים,מכסים הכל,מחזירים אותנו למציאות האפורה שאנחנו כבר רגילים אליה,אבל כל כך לא רוצים להיות בתוכה.השיער שלך כבר לא מפוזר ולא מסורק,היום אתה קירח לגמרי. על גב הראש שלך אני מצליחה למרות המרחק להבחין בשתי נקודות החן שכל כך אהבתי באותם 3 הימים שיצא לי להיות איתך בהם,כשברחתי מהבית באותה מריבה עם ההורים,והגעתי עד לחיפה,העיר המדהימה הזאת,שהספקתי כל כך מהר להתאהב בה. ואיך שנפרדנו,אחרי אותם 3 ימים מדהימים,ואחרי שחיבקת אותי,אני עמדתי כבר בתור לאטובוס העמוס לתל אביב,ואתה תפסת לי את היד ונתת לי נשיקה,נשיקה כל כך מדהימה שעד היום אני יכולה להרגיש את הטעם שלך,אחרי כל כך הרבה מערכות יחסים כושלות שעברתי. ואני,אותה מטומטמת שהייתי,הגבתי לך במין חיוך טיפשי,ואתה הסתכלת לי בעיניים במבט נבוך ובוחן,מחכה לתגובה. ואני,כל שעשיתי זה לנשק אותך על הלחי,נשיקה תמימה של ילדה בת 16 שלא ידעה מה זה אהבה,ורק אחר כך הבינה,שאולי היא בעצם ידעה,אבל הייתה פחדנית מדי כדי להסכים עם עצמה שהיא אוהבת אותך. ועליתי לאוטובוס,מתאפקת לא לתת לעצמי סטירה על זה שחזרתי הביתה ולא נשארתי איתך עוד יום,שלא נתתי לזה סיכוי.ואיך שסיננתי אותך במשך חודש שלם,ורק אחרי חודש וויתרת. אני לא אשכח את הצער הזה של אותו יום שחזרתי מבית ספר ולא שלחת לי הודעה,צער של כפיות טובה ורצון מוגזם לתשומת לב. אפילו המבט שלך השתנה. זה כבר לא אותו חיוך ספק ילדותי ספק בוגר,שלא הצלחת להוריד מהפנים שלך. המבט שלך התמקד,הצלחת סוף כל סוף להתרכז בכלום הזה שכל כך רצית להתרכז בו. הצלחת להפסיק לחשוב,למקד מבט,למקד מחשבה. ואת כל הדברים האלה אני יכולה לקבוע אפילו בלי לדבר איתך,רק מלהסתכל מרחוק,דרך שמשת האוטו,דרך כל האנשים בשתי השורות שמפרידות בינינו בתיאטרון העירוני. אני רואה אותך מסתכל באותו מבט ממוקד שלא יורד לך מהפנים על הבמה,כאילו חודר דרך תלבושות השחקניות,דרך התפאורה. זה מבט סקרן,מבט צמא לידע,מבט מתוח. ומחר,מחר תסתכל עליי באותו המבט. כל שאני צריכה לעשות זה רק לישון עכשיו. רק שזה המתח,המתח שהורג אותי. אני פותחת עיניים,שוכבת באלכסון על המיטה,באותה צורה שאני ישנה כבר חודש,מאז שההוא הלך אחרי שהוא גילה את התכנית שלי בקשר אליך. וזה לא גרם לי להפסיק לעקוב אחריך,לגלות אותך מחדש. השעון הביולוגי שלי העיר אותי רבע שעה לפני השעון המעורר,שעתיים לפני שאני עומדת להגיד לך את מה שאני שומרת מגיל 16,ואף פעם לא עובר. אני די בטוחה,ופרויד איתי,אתה אשם בהכל. אתה אשם בכל החרא הזה שבחיים שלי,ואפילו לא יודע. אנרגיות מיוחדות מקימות אותי מהמיטה בשעה הזאת,שהעין שלי בדרך כלל נעצמת חזרה. זה הכוח הזה,שעוד שעה אני שומעת אותך שוב מדבר אליי,רק הכוח הזה מכניס אותי לאוטו וגורם לי לנסוע לעיר הסמוכה שבפרברי חיפה כדי להגיד לך שאני עוד אוהבת אותך. והנה אני שם. במארב הרגיל הזה,שמחכה שתבוא לקפה של הבוקר. אני מחנה את המכונית,מכבה את הרדיו,יושבת ומחכה לך. והנה,עוברות כמה דקות,ואתה מגיע. אחרי עשר דקות שאתה יושב וקורא עיתון,אני יוצאת מהאוטו. השנאה שלי לקיטצ' כבר לא כל כך כבדה כמו שהייתה כשדיברנו פעם,ועכשיו אני כבר מבינה מה זה אומר שהלב פועם בחוזקה,והפרפרים בבטן עפים לכל כיוון. ועכשיו,עכשיו אני גם מרגישה את זה. צעד,ועוד צעד,והנה אני כאן. הקול שלי לא מצליח לצאת,ואתה כל כך שקוע בעיתון בכלל לא שם לב אליי. "סליחה,אתה יכול אולי להביא לי את 24?" ביקשתי ממך כשזה סוף סוף יצא. "כן,בטח,קחי". בכזאת קלות נתת לי את העיתון וחזרת לקרוא,שפשוט הרצון לראות את התגובה שלך זה מה שהביא אותי לצעד הבא:"אפשר לשבת כאן?" שאלתי. אתה הסתכלת לצדדים,חוץ ממך וממני בבית הקפה היו רק שני זוגות שנראו מאוהבים ביותר וזוג אחד של אנשי עסקים שנראה די שמח,כאילו סגרו עסקה טובה לשניהם. "כן,בטח" ענית,והשארת את המבט עליי. זהו,זיהית. זה המבט שחיכיתי לו. "את יודעת..." הנחת את העיתון. "חיכיתי לך. כל כך הרבה שנים. מרשה לי להיות קיצ'י?". "תרגיש חופשי,אני קיצ'ית כבר כמה חודשים" עניתי לך והתיישבתי,הנחתי את ראשי על שתי ידיי והבטתי בך במבט מאוהב. וגם בעיניים שלך,ראיתי מעיין ניצוץ שנדלק והחזיר אותך להיות בן 16. "come as you are.בא לך?" נתת לי יד. השארנו הכל ככה,ואף אחד לא רדף אחריך,אולי כי הם יודעים שתבוא מחר לשלם. תמיד היית הגון כזה. נכנסו לאוטו שלך,והתחלנו לנסוע לכיוון חיפה,למרכזית של בת גלים,בה השארתי אותך נבוך. יצאנו,לא אמרת לי מילה. הלכנו ככה,יד ביד,עד לנקודה שממנה יצא אותו האוטובוס לתל אביב. אתה הרמת אותי,זרקת אותי בנקודה שבה זרקתי אותך לפני קצת יותר מעשר שנים,ונתת לי נשיקה חזקה,כמו בפעם הקודמת. רק שהפעם,זה לא נגמר אחרי חמש שניות. לא,זה רק התחיל. The Start :) אגב,אני בן. מוזר לי לכתוב פתאום בצורת נקבה,אבל ככה זה יצא לי,וזאת סתם פנטזיה שאני רוצה שתקרה לי מתישהו,כל הסיפורים האלה שבסרטים. אני לא יודע מי זאתי,אבל..אני בטוח שאני רוצה שזה ייקרה,לא משנה לי עם מי.

birth and death

New member
וואו אחי

זה ארוך אש וקראתי את זה זה יפייפה, התאפקתי לא להזיל דמעה. אם הייתי במקומך הייתי מנסה להסריט את זה, משהו עלוב כמו 2 אנשים ומצלמת וידאו ביתית אפילו... בכל מקרה זו פנטזייה יפה, מאחל לך שהיא תתגשם :) המציאות לא רחוקה כלכך מהדמיון בדרך כלל כשמדבר באהבה כך גיליתי... וכך אני מקווה, אני יגיד לך בעוד 10 שנים. אני יגיד לך דבר אחרון, לפני שראיתי שזה בדוי וחשבתי שזה באמת שפיכת לב של בחורה חשבתי לי שיש סיכוי שהאקסית שלי מרגישב ככה גם... מותר לחלום ולהיאחז הכל כשקשה ואין לך כלום לא? סורי על החפירה!

birth and death

New member
זה לא אומר כלום

איפה היצירתיות שלך בן אדם!!! בכל מקרה זה היה סתם הצעה למקרה שאתה מת לשפוך את המחשבות שלך

לתחרות החורף- החורף לא בא

החורף לא בא הוא גם לא מצלצל, איה החורף איה הצל אני קם בבוקר ועדיין חם מתי כבר החורף יגיע משם, אני רוצה שיהיה קר ומתי כבר יבוא מחר? פזמון: איפה החורף, איפה??? X 5 גשם גשם משמיים כל היום טיפות של מים שלג שלג משמיים כל היום טיפות של מים אני יושב לי כאן מול החלון ומחכה לחורף שיבוא בחלום כי חלומות חורפיים לי יש ולכן נשרוף אותם באש פזמון: איפה החורף, איפה??? X 5 זה הבית הלפני אחרון של השיר החורפי שנגמר לו האון אולי כשאגמור את השיר המגניב יבוא החורף ואחריו האביב ולבינתיים אני אכתוב לי שירים בכיף שלי אשב ואספור חזירים, זהו, השיר הגיע לסוף והחורף יבוא וישנה את הנוף פזמון: איפה החורף, איפה??? X 10

naty3

New member
לתחרות חורף

כתבתי את זה באנגלית בהתחלה (כי זה נשמע יותר טוב באנגלית...), אבל אני אכתוב גם בעברית. זה סיפור אמיתי. יכולה לדמיין אותך בעיני רוחי רוצה לדעת איך אתה מרגיש בפנים הייתה לי הזדמנות להזמין אותך לדייט אבל לא עשיתי זאת, היה לי ספק לא יודעת אם אראה אותך שוב, אבל אם כן אהיה מטורפת לא לשאול אותך את השאלה הזאת ראיתי אותך יום אחד היית כמו קרן שמש בהירה הייתי צריכה ללכת על זה אולי פספסתי רומן גדול האם אתה זוכר אותי בכלל הייתי אחת מהרבה אנשים היית מלצר, הייתי אורחת מאוחר יותר לא יוכלתי לנוח, עדיין חושבת עליך לפעמים אתה ממיס אותי עם החיוך שלך. ובאנגלית... i can see you in my mind i wanna know how you feel inside i had a chance to ask you out but didn't take it, i had a doubt i don't know if i'll ever see you again but when i do, i'll be insain not to ask you this question i saw you the other day you were like a bright ray i should have taken this chance perhaps i missed a great romance do you even remember me at all i was one out of many people you were a waiter, i was a geust later on i couldn't rest still thinking of you once in a while you melt me with your smile

ספטון1

New member
../images/Emo23.gifלתחרות חורף -אשליה../images/Emo183.gif

זה היה סיפור של חורף. ערב לפני חנוכה קצת קריר אך נעים,ברדיו נשמעו שירי גשם, גשם גשם בןא. פתאום נשמעה דפיקה רועמת בדלת, טוק טוק טוק. מי זה ? יסמין שאלה דורי ענה! אוי אתה, הרגע נפגשנו ליד המסעדה. טוב שאת זוכרת , תפתחי כבר, אני מעבר לדלת וקר בחוץ. המשיך דורי בצחוק הה.הה. יסמין פחתה לו את הדלת, ודורי עמד שם עם חיוך מתוק, ובפה מלא נופת צופים\ אמר הנה הבאתי לך פרחים,וגם בוואריה,וגם טקילה ואת עצמי , כדי שנתחמם ביחד. נו טוב נאנחה יסמין היכנס וסגרה את הדלת. פתאום התחיל לרדת גשם, וברקים ורעמים נשמעו בחוץ, מחול החרבות התחיל את. הגשם ירד במטח עז. הבאת איתך את החורף סנטה בו יסמין דורי ענה באנחה, הבאתי איתי ים של אהבה, בואי ואחבר אותך ונישרף בלהבה, באש של תשוקה נעשה כיף של חיים ביחד,ב ואי אחמם אותך יותר טוב שאדליק את הקמין. קניתי קמין חשמלי ואני רוצה לחנוך אותו. יסמין הדליקה את הקמין וניצוצות של אש וחום גדול יצאו ממנו. בחוץ המשיך לרדת גשם עז, במלוא עוזו. הרבה זמן לא היה לנו גשם כזה. את יודעת בואי נעשה מסיבת פיג'מות, רק אני ואת, יסמין הדליקה נרות והביאה כוסות, נשתה קודם טקילה ונאכל קינוחים, שיהיה טעים בפה, דורי כבר הוציא סיגריה ונעץ אותו בפה, אמרתי לך שאני שונאת סיגריות, ואת העשן עושה לי ריח מסריח בבית, וטעם רע משאיר בפה. תעשה לי טובה אל תעשן כאן , ביקשה ממנו יסמין. טוב בואי נשתה טקילה, לחיים אמר דורי, בואי כבר למיטה. הלילה נועד לאהבה. בחוץ נשמעו בחוץ ברקים ורעמים והגשם ניתך בעוז, היא סגרה את הווילונטת, ודורי אמר רק אני ואת כאן, העולם נשאר בחוץ. לפני שנתחיל במסיבת פיג'מות התחילה יסמין במאום שלה , בוא נראה אם אנחנו מתאימים כזוג כדי שלא יהיה לנו הפתעות בדרך. מה שאל דורי? נראה לך! בדיוק כך, כאן אני קובעת את החוקים הוציאה את כדור הדולח , קלפים אינדיאנים, קלפי טארוט אבנים בוא תערבב את הקלפים ותקבע את הגורל שלך במו ידיך הוא ערבב את קלפי הטארוט הא יצא חתונה סנט בה וצחק הה.הה.. זה באמת קלף החתונה שמראה על קשר רציני אמרה יסמין בכובד ראש . את הקלפים האינדאינים אני אבחור, אמרה יסמין היא בחרה ושלפה, מתוך ערמת החבילה בעוד בחוץ המשיך הגשם לרדת עוד ועוד שפירית- זהו קלף האשליה, אתה מוכר לי אשליות לא אהבה אמיתית. מה זעק דורי. טוב בוא ננסה עוד פעם אחת והוציאה אבן – קוארץ אדומה, דורי אומר מה ההסבר חסמין הכריזה, הלילה אתה בדכאון אין אהבה אתה זקוק לטיפול נפשי אולי בנתיים רק נתחבק ביחד, הציע תחת זאת ונכנס למיטה, אך מיא נרדם יסמין נאנחנה לעצמה, זה מאלה שמדברים הרבה ועושים מעט, הגשם המשיך לרדת בעוצמה רבה כל הלילה משום מה הרשומה יצאה מתחוץ לתחרות אני מקווה שהפעם זה בסדר נ.ב. יש לי בלוג ספטון 1 כאן בתפוז

שיר\פרוזה שכתבתי לתחרות חורף- אהבה נלמדת

אהבה נלמדת ועוצמתה מתחזקת. מלבה היא את הרגשות מנקה את חלונות ליבי , ומטהרת עיניי בדמעות מפסלת את הדמות האהודה בדמיון ומקדשת אותה במחשבתי . תחדור היא לליבי כמעין קרן שמש: שובה בשבריריה ועוטה בליטופה החם. חוסה אני תחתיה, ומפחד מהיעלמותה בו בזמן שנהנה מהסחף - מובילני הוא למקום לא ידוע ,אך קסום רותם אותי למחויבות הנראית כחופשה – איני רוצה שתסתיים שמא תיסתם כשובר בפני הים. אל תיעלמי , אהבה שמא תהפכי לגלמודה .

לתחרות החורף - "מוזר"

"מוּזָר" ------- חָשׁ מוּזָר. כְּבַחֲלוֹם. נְטוּל פוֹקוּס. חוּשַׁי קֵהִים. כְּבַד דִּבּוּר. בָּעֲבוֹדָה, בַּבַּיִת, חָשׁ מוּזָר. בִּשְׁנָתִי אֲנִי מְאֻשַּׁר.

Dead Poet

New member
לתחרות החורף

"פעימה" אני חורט לנו זכרונות, הרי לא זכרת, ולא תזכור, צלקות מספרות סיפורים, על העור, את עצמי איבדתי, אבל עליך אשמור. כשאנשק, אזכר במגע עורך על עורי, כל רגש נבלע. צורך לנשום, אבד, כלא היה, שכחתי לחייך, לשמוח, אולי אני אזכר, כשאותך אתחיל לשכוח. בזמן שדמעה תיפול, ידך תנגב, אבל משהו בפנים נשבר, משהו החל להרקב. אני לא שומע קול, הלב הפסיק לפעום, אך נותרה תקווה שאולי אתעורר פתאום. כשאקום, אזכר בכל פיסת חלום, אנסה לדמיין - איך מרגיש לנשום, ועד שהלב שלי יחזור לפעום, אמשיך לשכב לצד גופתך - כל הלילה, כל היום.

Dead Poet

New member
מצרף יצירה אחרת, "בחורף"

לא שמתי לב שזה צריך להיות קשור לחורף, מצטער. "בחורף, אחזור לשנתי וליבי ישוב לקפוא אהובים הנוסעים למרחקים אהובותיהם ישירו עליהם בלדות גופתה תוצב כאבן על שפת הים ואהובה כבר לא ישוב לשם בחורף, עיניי ישובו לדמוע ומי את צערי יוכל לשמוע מגדלים נישאים אל על וכמה שאטפס יגוני יגדל אין תרופה לכאבי תתנגן בלדה התוקדש רק לי בחורף, זרועי תשוב לדמם ובין פתיתי השלג שוב אעלם"

birth and death

New member
לתחרות חורף- זה גם קשור לחוף

"זה לא גשם קיץ" זה היה רק עוד ערב גשום, סתם עוד ערב אבל גשום. כי החורף הגיע. הוא נסע במכונית שלו וחיפש פאב, פשוט, חורף. בדרך לפאב הגשם התחזק והשמשה הקידמית התמלאה בנוזל קר ורטוב. בדרך לפאב הכביש התמלא מים רטובים, בדרך לפאב הוא איבד שליטה על המכונית ודרס בחור צעיר, הבחור הזה אהב את החורף. אני ישבתי לידו כשזה קרה, ליד הבחור שנדרס, בתוך שלולית ישבתי. ראיתי את הכל מלמטה אבל קצת במטושטש,בגלל ששתיתי קצת, קצת מים, וגם מתוך המים החוצה הכל תמיד מטושטש קצת, במיוחד כשאנשים צעירים נדרסים ומתים. במיוחד אם הם אוהבים את החורף ונדרסים בגשם. הבחור הצעיר היה בדרך לחברה שלו, הם היו מאוהבים, הוא לבש את החולצה שהאקסית קנתה לו ליומהולדת שנה שעברה. בדרך לחברה שלו התחיל לרדת גשם. לשמחתו. היא פינטז על איך שהוא יגיע אליה וישא אותה החוצה והם ירוצו בגשם, בחושך, בקור ויירטבו ויצחקו ויהנו. עם הראש בעננים הוא הלך לחברה שלו בזמן שירד גשם. ובדרך לחברה שלו הגשם התחזק. בדרך לחברה שלו הכביש התמלא מים, בדרך לחברה שלו החולצה התמלאה דם, בדרך לחברה שלו כמה לבבות התרוקנו, בגלל הגשם, בחורף. ואני ישבתי שם, לידו, ליד הבן אדם שנהג במכונית. חיפשנו פאב פשוט לשבת בו וללגום בירה וקצת וויסקי, לא שאנחנו שתיינים גדולים. האמת שאנחנו לא שותים בכלל, אבל באותו יום נשפך הרבה נוזל ואנחנו לגמנו מכולו. כל החבר'ה היו במצב רוח טוב, שניים חיפשו מה לעשות באותו ערב, שניים רק רצו להיפגש. אבל זה לא יצא בדיוק, התוכניות שלהם התערבבו. זה היה בגללי, ידעתי שהם אוהבים אותי אז אמרתי וואלה אני ירד. ירדתי... הם אהבו אותי, כולם. ורק בגלל שרציתי לרדת החיים שלהם נהרסו. לא ידעתי מה קרה, לא ידעתי... יום אחרי זה רציתי לראות מה שלומם, כי הערב ההוא לא היה כלכך טוב. אפילו רע. אז ירדתי אל דניאל ואיריס וכולם בכו. אולי בגלל שבאתי, אולי לא... דניאל שכב בתוך ניילון כדי לא להירטב ממני ואיריס הייתה עם מטרייה אבל הרטיבה את עצמה בטיפות מהעיניים שלה, הן לא כמוני, הן מלוחות, אני מר מאותו יום. כי בסוף הבנתי. כששמעתי את ג'וש וחן מדברים עם החוקר,שלומי, זה שהייתי אצלו בחתונה וכולם יצאו מאוחר בגללי. הם אמרו לו שבגללי הם לא ראו טוב את הכביש ושבגללי המכונית החליקה ובגללי ובגללי ובגללי, אפילו שבועות אחרי זה. כאילו שלא קשה לי מספיק עם זה שדניאל מת עכשיו אני גם שומע אותם מאשימים אותי בזה. וחשבתי שהם חברים שלי, רק בגלל שהם אמרו שהם אוהבים אותי. מאז אני לא יכול להפסיק לבכות, מאז אני קר יותר. ומר גם, מר יותר מדם שניגר מלב שבור, וקר יותר מרוח שנושבת בלב ריקני. מאז כל פעם שאני יורד השמש נעלמת ובורחת. מאז אני לא משקה פרחים, כשאני יורד הם קמלים. מאז אני מפחד לרדת לבקר כבר, מאז נשאר קיץ... מאז נשאר קיץ... 17.50 07.11.07

"ציור של אהבה"- לתחרות החורף.

עינייך שבהקו מאור הירח כאילו סיפרו לי את סיפור חייך ואני הקשבתי בדריכות לרחשי ליבך. הסתכלתי בהערצה על שפתייך שנעו ושמעתי את קולך הערב משלח בי מנגינה אין-סופית של אהבה. גיששתי באפלה לעבר ידך, ומשהבחנתי בחומה הבנתי שגם את מתרגשת, בדיוק כמוני. הלב שלי פירפר , טס למעלה ובחזרה במהירות שגברה על מהירות הקול. הרגשתי לידך שלם. כאילו את היא זו שחיכיתי לה בדריכות כה רבה ובציפייה חסרת גבולות. בחנתי שוב את שפת הגוף שלך; תמיד כזו נינוחה, אך עם זאת משחקת בעצבנות עם אגדולי ידייך שהיו ברגע זה במרדף חסר תקדים זו אחר זו. התנועות המהירות של אגודלייך שפילחו את האוויר הפריעו לי להתמקד ביופייך ומבלי לשים לב התחלתי גם אני במרדף משל עצמי. שמת לב לזה והסתכלת עליי. הסתכלת, ופשוט חייכת. חושפת טור שיניים צחורות ומסודרות למשעי. חייכתי גם. הייתה שתיקה מעיקה כזו, אבל כזו שהייתי רוצה שתישאר לנצח. רק אני ואת, ישובים מתחת לעץ אורן עתיק יומין, מביטים אחד לשני בעיניים ולא מסוגלים להניע אף חלק בגופנו ולו עפעף. הרגשתי שוב איך שאת מגוללת את סיפור חייך מבלי להשתמש במילים. פשוט הספיק להסתכל לתוך עינייך החומות ולראות לעמקי נשמתך. לראות את הכנות והתמימות שבך, זו שכ"כ אהבתי. "אני אוהב אותך" לחשתי, ספק אם שמעת. "מה אמרת?", שאלת. הרכנתי את מבטי לראשונה לאחר עשר דקות של בהייה זה בזו. "סתם, כלום..." אמרתי, מוחה מהר את הדמעה שביצבצה לה מזגוגית העין. אני יודע שלא יהיה ביננו כלום, הרי טרחת אין ספור פעמים להזכיר שאת מאוהבת בי, בטירוף, אבל רק כידיד. לא רציתי שוב לגרום לנתק ביננו, על אף העובדה שהרגשתי שמשום מה הפעם זה שונה. את הסטת את מבטך גם כן, חופנת בידייך הקטנות והעדינות חופן אדמה ומתחילה לשחק בו. החול נזל לך מבין הידיים כמו בשעון חול. הרגשתי שזה הזמן שלי, הרגע שלי להגיד לך את האמת. איך שגרגר החול האחרון פגע בריצפה ואת כבר היית בדרכך לאסוף עוד קבוצת חול נכבדה זרקתי את המשפט, וככה גם את ליבי, לאוויר. "אני אוהב אותך", ללא ספק בכלל אם שמעת או לא שמעת. עזבת בבת-אחת את המקבץ הקטן של גרגרי החול שהספקת לאסוף והרמת את מבטך. נתקלתי לראשונה מזה הרבה זמן בעיני החתולה שלך, אלו שתאמו כמעשה ידי אמן לפניי הבובה העגולות שלך. הן בהקו בצורה יוצאת דופן, כאילו מלבד אור הירח נדלק שמה, בפנים, עוד אור. אור של תקווה. שוב שתיקה. וליבי מאיים לבקוע מבית החזה שלי ולהראות לך עד כמה הוא אכול. אכול, מרוב אהבה אלייך. מרוב כמיהה וכיסופים. "אני אוהבת אותך גם", אמרת לפתע משפילה את מבטך. "אבל..?" שאלתי, כי התרגלתי כבר ל"אבל" הזה שמצטרף כאילו היה חברו הטוב ביותר של המשפט הזה, שנשמע מפיך. "אין אבל", לחשת. ציירת משהו על האדמה, מוחקת, ומציירת שוב. ושוב. ושוב מוחקת. עד שלפתע קמת והסתכלתי ימינה לעבר המקום שבו ציירת ולמולי נגלה לב ענק, עם חץ בתוכו. דניאל 3> עומרי.

לתחרות החורף../images/Emo182.gif(אגדת החורף והקיץ...)

הרשו לי לספר לכם את אגדת החורף והקיץ(ק=קיץ ח=חורף
) האגדה מתארת את רגשותיו של החורף ומסבירה מדוע החורף בישראל לא גשום כמו במקומות אחרים... ק.החלטת לבוא אליי בסוף? ח.כן...הייתי חייב מישהו לדבר איתו ו... ק.נו אז הגעת למקום הנכון!מה קרה?דבר אליי! ח.אני לא יודע מה לעשות!אני מרגיש כל כך בודד כל פעם כשמישהו רואה אותי,או אפילו רק חלק ממני ולא את כולי!הוא בורח!!! כל פעם כשאומרים שהגעתי,אנשים אומרים "אוףףף לא רוצים!:S"אני כבר לא יכול ככה! ק.אני מבין אותך....ולמה אתה חושב שהם אומרים את זה? ח.אתה לא מבין!אל תשקר לפחות! אותך הם אוהבים,הם שמחים כשאתה בא,הם יוצאים בריצה לכיוונך! ק.אבל זו לא אשמתי!מה אתה רוצה?שאני אהיה כמוך?... ח.כמוני?מה אתה אומר בעצם?שאתה יודע את הסיבה לזה?אתה יודע למה הם בורחים ממני? ק.כן אני יודע,אבל אני רוצה שאתה תבין לבד למה!אתה יודע למה? ח.לא אני לא יודע...אני רק רוצה להבין את זה...אני רוצה לתקן,לשנות! אתה מבין?כל פעם כשאני מגיע לפה,אני מרגיש לבד...במקומות אחרים,בחלק לפחות...אני פחות לבד... ושאני בא לפה!אני לבד...אבל ממש לבד,בצורות שאתה לא יכול להבין... משום מה אתה לא יכול להבין...כי אותך הם אוהבים! ק.אני יודע איך אתה מרגיש,תאמין לי גם עליי אומרים דברים כאלה,אבל הנה אתה רואה שאני שורד,נכון? ח.אבל לא מתנהגים אלייך כמו שמנהגים אליי!לא כולם שונאים ופוחדים ממך! והבעיה היא שאני לא מבין למה זה ככה...מה עשיתי להם? ק.רוצה שאני אסביר לך למה זה ככה? ח.נו... ק.איפה אתה עכשיו? ח.בישראל... ק.נכון,ומה מאפיין את הישראלים?מה הם אוהבים? ח.אמ...ים?שמש? ק.בדיוק!רואה?הבנת לבד! ח.אז מה שאתה בעצם אומר זה...שהם לא אוהבים אותי בגלל שאני קר ושהם לא יכולים להיות בים ולהנות מהשמש...כי...אין שמש? ק.אני לא אמרתי את זה!אתה אמרת לא? ח.נו כן...זה מה שהתכוונתי...אני אמרתי...אבל...מה אני יכול לעשות?אני לא רוצה שהם יהיו עצובים....אבל... אני גם לא יכול לגרום להם לחום!התפקיד שלי זה לקרר או להקפיא,אני קר!כזה אני...מה אני יכול לעשות? ק.רוצה שאני אעזור לך? ח.אתה יכול???אתה תוכל לגרום להם לשמוח גם כשאני מגיע???? ק.אני לא בטוח שזה יצליח....אבל בחלק מהימים כן...אם אתה רוצה אני... ח.מה אתה???נונונו אני במתח!אני ממש רוצה לגרום להם להיות מאושרים! ק.נו תן לי לסיים! ח.סליחה... ק.אם אתה רוצה אני יכול מדי פעם לבקר אותך...אבל רק אם אתה רוצה... ח.אאאאאאאאאא ואז יהיה להם חם והם ישמחו!לפחות בחלק מהימים!!! ק.כן בדיוק...אתה רוצה?
ח.כן!!!אם זה בסדר מצידך! מצידי תבוא כל יום ותחליף אותי!אין לי בעיה בשמחה:)העיקר שישמחו ויהיו מאושרים! ק.לא!אמרתי שאני אבקר לא שאני אחליף אותך!!!!אבל בסדר אם אתה רוצה אני מוכן לבקר הרבה... ח.אני מאוד רוצה!תודה לך!!!!!! ק.בשמחה!חברים עושים הכל אחד בשביל השני!... ומאז הקיץ בא לבקר את החורף כמעט בכל יום וכבר כמעט ולא יורד גשם בארץ ישראל! אך בימים של סופות וקור,יש אנשים שמדוכאים ועצובים... והחורף בוכה איתם ועצוב,אבל שמח שהצליח להפחית את הימים הללו...

למעלה