סקר כי משעמם לי

Synthesia

New member
../images/Emo19.gifסקר כי משעמם לי

אני יודעת שסיכמנו על פעם בחודש.....אבל משעמם לי ויש אנשים חדשים גם... שם גיל מאכל אהוב שתיה אהובה מעשנ/ת איזו עבודה את רוצה כשתגדלי? ספר אחרון שקראת סרט אחרון שראית דיסק אחרון ששמעת תמונה

Synthesia

New member
אני מתחילה

שם - נטלי גיל - 19 מאכל אהוב - פיצה
שתיה אהובה =קולה מעשנ/ת = כן איזו עבודה את רוצה כשתגדלי? = עורכת דין ספר אחרון שקראת = .... סרט אחרון שראית = הארי פוטר 1 דיסק אחרון ששמעת = guns & roses - the spaghetti incident תמונה

handlessman

New member
אם זה קצר זה לא נורא... דווקא ככה זה בסדר

שם: עמרי גיל: 16 מאכל אהוב: פוטטוס ממקדונלדס עם רוטב חמוץ-מתוק... יאמי שתיה אהובה: נסטי מעשנ/ת: כן אבל ממש לא הרבה איזו עבודה אתה רוצה כשתגדל? משהו שקשור לתכנות / הייטק נראה לי... כל מי שעובד בזה טחון ספר אחרון שקראת: זה היה לפני איזה חודשיים בקושי יוצא לי לקרוא בזמן האחרון... לא מחשיב סרט אחרון שראית: צופן דה וינצ'י... לא משהו דיסק אחרון ששמעת: The Sky Moves Sideways תמונה: חח תמונה מלפני שנה בערך... מצאתי אותה איפשהו

Musedol

New member
אחי, אתה ממש מוכר לי.

היית פעם אולי בנוער העובד והלומד? או שיש לך קשר לאלון שבת [שבי]? או ליותם דלל?

handlessman

New member
איזה נוער עובד...

צופיפניק בנשמה ולא מכיר אף אחד מאלה... יש כאלה שאומרים שאני דומה לגיטריסט של סונטה...

Benn Is Kane

New member
מציע להוסיף גם מסנג'ר/ICQ אם יש...

שם: בן ג'יני גיל: 18 מאכל אהוב: סושי שתיה אהובה: בירה נחשב? מעשנ/ת: לא איזו עבודה אתה רוצה כשתגדל? משהו שקשור לספורט או למוזיקה. ספר אחרון שקראת: אוטביוגרפיה של אדם קופלנד. סרט אחרון שראית: 300 אני חושב. סרט נוראי ואינפנטילי. דיסק אחרון ששמעת: SDOIT של Dream Theater.

Apoca1ypse

New member
כל CD2 בסקור

זה הדבר הכי יפה שקרה אי פעם למוזיקה אין, פשוט אין על זה עם האורקסטרה (וגם בלי)

Benn Is Kane

New member
לא יודע אם זה הדבר הכי יפה שקרה,

אבל ללא ספק, CD2 של SDOIT הוא פשוט אלוהי, ובScore הוא מדהים אף יותר.

אני...

שם- חגי. גיל- עוד מעט 18 מאכל אהוב- לא יודע... שתיה אהובה- מיצים למיניהם... ומים. מעשן?- הפסקתי
איזו עבודה אתה רוצה כשתגדל?- משהו בתחום המוזיקה, או לפתוח פאב
ספר אחרון שקראת- לא קורא ספרים... סרט אחרון שראית- אבודים בטוקיו. דיסק אחרון ששמעת- Radiohead- The Bends תמונה- אולי אח"כ...

Aline In Chains

New member
יאללה..

שם: אלין. גיל: 16. מאכל אהוב: צ'יפס! שתיה אהובה: מים! מעשנ/ת: לא. איזו עבודה את רוצה כשתגדלי? פסיכולוגית חחח ספר אחרון שקראת: אני כריסטיאנה פ. נראהלי. סרט אחרון שראית: 300. דיסק אחרון ששמעת: החומה,הדיסק השני. תמונה:>

חדשה

משעמם לי ואמרו לי שכדאי לבקר
שם- נטע. גיל- 17 וחצי. מאכל אהוב- הרשיז. שתיה אהובה- תה. מעשנ/ת- לאלא. איזו עבודה את רוצה כשתגדלי? צלמת/במאית. ספר אחרון שקראת- מדריך הטרמפיסט לגלקסיה ובעל זבוב, אבל את שניהם הפסקתי באמצע כי לא היה לי כוח. סרט אחרון שראית- 300. ביקורות גרועות אבל הוא עשוי ממש טוב, וגם העלילה נחמדה :) דיסק אחרון ששמעת- mindless self indulgence - סלף טייטלד. תמונה מסנ- [email protected]

handlessman

New member
Breaking the Girl! אחלה שיר

But now you must sever you're breaking the girl... ו-300 סרט מעולה, אחד הטובים שראיתי... אהבתי איך שהם עשו עץ מהגופות חח
ברוכה הבאה!!!!

למעלה