אני יודעת שסיכמנו על פעם בחודש.....אבל משעמם לי ויש אנשים חדשים גם... שם גיל מאכל אהוב שתיה אהובה מעשנ/ת איזו עבודה את רוצה כשתגדלי? ספר אחרון שקראת סרט אחרון שראית דיסק אחרון ששמעת תמונה
שתיה אהובה =קולה מעשנ/ת = כן איזו עבודה את רוצה כשתגדלי? = עורכת דין ספר אחרון שקראת = .... סרט אחרון שראית = הארי פוטר 1 דיסק אחרון ששמעת = guns & roses - the spaghetti incident תמונה
שם: עמרי גיל: 16 מאכל אהוב: פוטטוס ממקדונלדס עם רוטב חמוץ-מתוק... יאמי שתיה אהובה: נסטי מעשנ/ת: כן אבל ממש לא הרבה איזו עבודה אתה רוצה כשתגדל? משהו שקשור לתכנות / הייטק נראה לי... כל מי שעובד בזה טחון ספר אחרון שקראת: זה היה לפני איזה חודשיים בקושי יוצא לי לקרוא בזמן האחרון... לא מחשיב סרט אחרון שראית: צופן דה וינצ'י... לא משהו דיסק אחרון ששמעת: The Sky Moves Sideways תמונה: חח תמונה מלפני שנה בערך... מצאתי אותה איפשהו
שם: בן ג'יני גיל: 18 מאכל אהוב: סושי שתיה אהובה: בירה נחשב? מעשנ/ת: לא איזו עבודה אתה רוצה כשתגדל? משהו שקשור לספורט או למוזיקה. ספר אחרון שקראת: אוטביוגרפיה של אדם קופלנד. סרט אחרון שראית: 300 אני חושב. סרט נוראי ואינפנטילי. דיסק אחרון ששמעת: SDOIT של Dream Theater.
שם- נטע. גיל- 17 וחצי. מאכל אהוב- הרשיז. שתיה אהובה- תה. מעשנ/ת- לאלא. איזו עבודה את רוצה כשתגדלי? צלמת/במאית. ספר אחרון שקראת- מדריך הטרמפיסט לגלקסיה ובעל זבוב, אבל את שניהם הפסקתי באמצע כי לא היה לי כוח. סרט אחרון שראית- 300. ביקורות גרועות אבל הוא עשוי ממש טוב, וגם העלילה נחמדה דיסק אחרון ששמעת- mindless self indulgence - סלף טייטלד. תמונה מסנ- [email protected]