שם-עדן גיל-15.5 מאכל אהוב-אורז שניצל ופריקסה שתיה אהובה-קוקה קולה דיאט לימון מעשנ/ת- לא איזו עבודה את רוצה כשתגדלי? מה זה משנה לכם?
כשאני אהיה גדולה, אם אני אהיה, אז אני בטוח אעשה משהו. ספר אחרון שקראת- הצד הרביעי של המטבע- יונתן גפן:] סרט אחרון שראית- מילים ולחן דיסק אחרון ששמעת- לא זוכרת.. זה בטח היה משהו של הביטלס מסנג'ר: [email protected] תמונה
שם: דן גיל: 22 מאכל אהוב: של אמא כמובן שתיה אהובה: משהו לא אלכוהולי מעשנ/ת: לא איזו עבודה את רוצה כשתגדלי?: משהו שיעשה לי הכנסה של יותר מ10K בחודש ספר אחרון שקראת: 600 עובדות מדהימות שלא ידעת סרט אחרון שראית: אני רובוט דיסק אחרון ששמעת: לא זוכר תמונה: מאחר שאני בהוספת הודעה מהירה אני אדחה את זה לשאלון הבא....בערך עוד 4 שרשורים מעכשיו.
שם: נעם גיל: 16 מאכל אהוב: לא משנה לי ממש שתיה אהובה: גולדסטאר מעשנ/ת? לא איזו עבודה את רוצה כשתגדלי? הפקה מוזיקלית, עיתונות. ספר אחרון שקראת: Fight club-Chuck palaniuk. סרט אחרון שראית: Fight club בפעם המאה. דיסק אחרון ששמעת: כל מיני, לא זוכר. מסנג'ר: [email protected]
שם: שיר גיל: 15.2 מאכל אהוב: אין.. שתיה אהובה: דיאט- קולה מעשנ/ת: פה ושם
איזו עבודה את רוצה כשתגדלי? אין לי מושג ספר אחרון שקראת: ילדי יום ראשון.. סרט אחרון שראית: ראיתי הרבה בזמן האחרון.. "כמעט מפורסמים", "בופור", "בחברה טובה" דיסק אחרון ששמעת: o.k. computer תמונה: