סקר כי משעמם לי

Musedol

New member
מי המקעקעת? ואפשר

תמונה של הקעקוע?
וליאור זה שם יפה

Musedol

New member
אעאע לא סולחת לך בשמו!

[כי השעה מוקדמת ומותר לי להיות ילדותית בשעות כאלה! הא!] מגניב :) עכשיו רק נשאר לראות את התוצאה הסופית

Musedol

New member
וואו, ראיתי את הקעקוע הזה פעם...

אתה גם בפירסינג וקעקועים מדי פעם, יכול להיות? ואהבתי
מתי עשית אותו?

Musedol

New member
אז משם אני מכירה את הקעקוע,

יכול להיות?
וזה אתה שהוספת אותי באיסיקיו? [אם לא, יצאתי טיפשה]

יונהתן

New member
יש את הקעקוע הזה לאלורז מאוז

אותם סמלים אבל מסודרים בצורה אחרת ... קעקוע מגניב , אהבתי .

galush29

New member
להלהלה גמאני:]

שם:גל גיל:כמעט 15 מאכל אהוב:המבורגר או פיצהP: שתיה אהובה:נסטי אפרסק
מעשנ/ת:לא איזו עבודה את רוצה כשתגדלי?אממ..אין מושג האמת. ספר אחרון שקראת:"ילדי יום ראשון" וזה היה לפני איזה שנה ו..
סרט אחרון שראית:רקוויאם לחלום בפעם השלישית
הבנתי לגמרי הכל עכשיו. דיסק אחרון ששמעת:אביב גפן-חלולים תמונה

עדן גפן

New member
../images/Emo190.gif|פיס|

שם-עדן גיל-15.5 מאכל אהוב-אורז שניצל ופריקסה שתיה אהובה-קוקה קולה דיאט לימון |סגידה||סגידה||סגידה| מעשנ/ת- לא איזו עבודה את רוצה כשתגדלי? מה זה משנה לכם?
כשאני אהיה גדולה, אם אני אהיה, אז אני בטוח אעשה משהו. ספר אחרון שקראת- הצד הרביעי של המטבע- יונתן גפן:] סרט אחרון שראית- מילים ולחן דיסק אחרון ששמעת- לא זוכרת.. זה בטח היה משהו של הביטלס מסנג'ר: [email protected] תמונה

MasterD_iL

New member
צ'רצ'יל

שם: דן גיל: 22 מאכל אהוב: של אמא כמובן שתיה אהובה: משהו לא אלכוהולי מעשנ/ת: לא איזו עבודה את רוצה כשתגדלי?: משהו שיעשה לי הכנסה של יותר מ10K בחודש ספר אחרון שקראת: 600 עובדות מדהימות שלא ידעת סרט אחרון שראית: אני רובוט דיסק אחרון ששמעת: לא זוכר תמונה: מאחר שאני בהוספת הודעה מהירה אני אדחה את זה לשאלון הבא....בערך עוד 4 שרשורים מעכשיו.

LightbuIb sun

New member
אוקי

שם: נעם גיל: 16 מאכל אהוב: לא משנה לי ממש שתיה אהובה: גולדסטאר מעשנ/ת? לא איזו עבודה את רוצה כשתגדלי? הפקה מוזיקלית, עיתונות. ספר אחרון שקראת: Fight club-Chuck palaniuk. סרט אחרון שראית: Fight club בפעם המאה. דיסק אחרון ששמעת: כל מיני, לא זוכר. מסנג'ר: [email protected]

LightbuIb sun

New member
נופ

גם הכנר, וגם זה שעומד עם בלי חולצה, מכנסיים כחולות, ותיק אדום- הם חברים שהיו איתי בפסטיבל. צילמתי מהפלאפון

שמיקי

New member
יאללה

שם:אורטל גיל: 18 מאכל אהוב : שניצל? שתיה אהובה : נסטי מעשנ/ת :כה איזו עבודה את רוצה כשתגדלי? אנערף=] ספר אחרון שקראת : איש הקוביה סרט אחרון שראית :הבופור דיסק אחרון ששמעת :אלניס מוריסט האנפלגד תמונה

how does it feel without my love?

שם: שיר גיל: 15.2 מאכל אהוב: אין.. שתיה אהובה: דיאט- קולה מעשנ/ת: פה ושם
איזו עבודה את רוצה כשתגדלי? אין לי מושג ספר אחרון שקראת: ילדי יום ראשון.. סרט אחרון שראית: ראיתי הרבה בזמן האחרון.. "כמעט מפורסמים", "בופור", "בחברה טובה" דיסק אחרון ששמעת: o.k. computer תמונה:

למעלה