סקר כי משעמם לי

טוב

שם: ניקו גיל: 21 אבל לא להרבה זמן מאכל אהוב: אוכל מקסיקני שתיה אהובה: דיאט קולה מעשנ/ת: כבר לא. איזו עבודה את רוצה כשתגדלי? משהו שאני אוכל להגיד "ואו! אני לא מאמין שאני באמת מקבל על זה כסף!"...
סתם, אנימציה בימוי ותסריטאות. ספר אחרון שקראת: The History of Serial Killers סרט אחרון שראית: ממנטו דיסק אחרון ששמעת: Spocks Beard -Octane תמונה אייסי ומסנג'ר יש בפרטים למי שרוצה. או שאפשר לבקש

באיחור קצת

שם - הדר גיל - 20 מאכל אהוב - לא יודעת. שניצל של סבא. שתיה אהובה- פטל. מעשנ/ת - כן. איזו עבודה את רוצה כשתגדלי? - לא יודעת. ספר אחרון שקראת - בית קברות לחיות סרט אחרון שראית - אפקט הפרפר דיסק אחרון ששמעת - fear of a blank planet תמונה

MasterD_iL

New member
מחר עוד יותר....

כי היום זה יום השואה.. יום אחד חייב לתת כבוד.

Apoca1ypse

New member
בליצקריג

שם- מתן גיל- 16 מאכל אהוב- סיני שתיה אהובה- 7UP מעשנ/ת ל איזו עבודה את רוצה כשתגדלי? סרסרות, טכי ספר אחרון שקראת- לא קורא...אבל 'יש ילדים זיגזג' לעבודה בספרות, גדול אני סרט אחרון שראית- דיסק אחרון ששמעת Opeth- My Arms Your Hearse תמונה

Musedol

New member
אתה צריך לשים תמונה!@#%

את זאת שהראת לי לפני כמה ימים

sappy song

New member
חדש ../images/Emo3.gif

שם-שי גיל-17 מאכל אהוב-פלאפל שתיה אהובה-פאנטה מעשנ/ת-לא איזו עבודה את רוצה כשתגדלי?נראה כבר... ספר אחרון שקראת- XD סרט אחרון שראית-יש לה ביצים דיסק אחרון ששמעת-muse-showbiz תמונה

intertemp

New member
יא, שומעים ת'ים

שם: אלעד גיל: 22 מאכל אהוב: Mmm... Food. שתיה אהובה: בירה, קפרייניה, מרטיני וטקילה (אבל הכי הרבה, מים). מעשנ/ת: איכס, סיגריות!!! איזו עבודה את רוצה כשתגדלי?: כשאני ידע אני יגיד לכם. ספר אחרון שקראת: קורא כרגע את "רצח בעיניים". סרט אחרון שראית: הרבה, לא זוכר את ההאחרון. דיסק אחרון ששמעת: משהו שניקו הכין. ניקו, תדאג לתמונה, אני לא יודע מה לבחור.

Shame in you

New member
!

שם: זוהר גיל: 17 וחצי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מאכל אהוב: המבורגר צמחוני זה יאמי! שתיה אהובה: כל סוגי השתייה החמה מעשנ/ת: יא איזו עבודה את רוצה כשתגדלי? אפשר לדלג בין הכל? ספר אחרון שקראת: גירושים מאוחרים וכמעט סיימתי אותו ברוך השם! סרט אחרון שראית: הבריחה מסוביבור (נו, היה יום השואה אתמול) דיסק אחרון ששמעת: ווי, לא זוכרת תמונה: שלי? לאאאאאא

למעלה