סקר כי משעמם לי

keren358

New member
שיהיה..

שם: קרן. גיל: 17.8 מאכל אהוב: שוקולד, אוכל של אמא. שתיה אהובה: אפרסק. מעשנ/ת: כן. איזו עבודה את רוצה כשתגדלי? אין לי מושג. ספר אחרון שקראת: ילדי יום ראשון. סרט אחרון שראית: אדמה משוגעת. דיסק אחרון ששמעת: שומקום. תמונה

Musedol

New member
../images/Emo42.gif

שם דור
גיל 16 וחודש ו3 ימים
מאכל אהוב פיצה, צ'יפס
שתיה אהובה קולה, דיאט קולה
מעשנ/ת פעם עישנתי.. עכשיו כבר לא
איזו עבודה את רוצה כשתגדלי? משהו בתחום התאטרון והמשחק
ספר אחרון שקראת אם יש גן עדן-רון לשם. מקסים, מומלץ!
סרט אחרון שראית בופור, חרא סרט לעומת הספר
דיסק אחרון ששמעת Sum41- All killer no filler
תמונה בע

../images/Emo29.gif

שם: שני גיל: עוד חודשיים 19 מאכל אהוב: בזמן האחרון...פסטות למינהם שתיה אהובה: סמירנוף אייס מעשנ/ת: אכן.. איזו עבודה את רוצה כשתגדלי?אין לי מושג ספר אחרון שקראת: אני כריסטיאנה פ סרט אחרון שראית: דמדומים...סרט הזוי לגמרי דיסק אחרון ששמעת: אביב גפן תמונה
(אני מימין) איסיקיו: 319734236 מסנגר:[email protected]

באמת כואב שזה אמיתי

ואתה יודע שהיא מצאו אותה מתה ממנת יתר בשירותים איפשהו, 3 שנים אחרי שהספר יצא. ויש גם סרט...ואני מתה לראות אותו...

התקבלתי למגמת מוזיקה :> ~אושר~

שם- לוטוס גיל- 15 עוד מעט מאכל אהוב- שוקולד =\ שתיה אהובה- מים!! מעשנ/ת- לא איזו עבודה את רוצה כשתגדלי?- משהו שקשור למוזיקה... אפילו מוכרת בכלי זמר או משהו כזה P: ספר אחרון שקראת- נערה עם עגיל פנינה/ טרייסי שבלייה
סרט אחרון שראית- בופור.. סרט טוב. אבל יכול להיות הרבה יותר. דיסק אחרון ששמעת- dream theater- scenes from a memory
תמונה- חברה שלי ציירה אותי P: ICQ- 315622034

Apoca1ypse

New member
למה היא לא

ציירה לך איזה מג'סטי במקום ^^? נראה שקהילת דרים בפורום בלאקפילד-פורקיופיין מתרבה :eek: רק שיחיו את הפורום יפה יפה

../images/Emo141.gif

שם: גילי. גיל: 19 וחצי.. מאכל אהוב: אנערף. שתיה אהובה: דיאט קולה. מעשנ/ת: פה ושם. איזו עבודה את רוצה כשתגדלי? משהו שמניב הרבה כסף.
ספר אחרון שקראת: שעות מתות. סרט אחרון שראית: ללכת על המים. דיסק אחרון ששמעת: אוטוביוגרפיה של הכנסייה. את הראשון נראה לי. תמונה.

Hosh17

New member
אין צורך לפחד עכשיו

אתה הרי יודע שהפחד יעבור בעוד מספר דקות תחזיק חזק ותנשום עמוק אין צורך להסתכל מבעד לחלון השמיים לא ייפלו, הכוכבים נשארו כוכבים והיא לא תבוא אף פעם שם: חופית גיל: עוד מעט 18 מאכל אהוב: שוקולד שתיה אהובה: מים/בריזר/סמירנוף/קולה לימון מעשנ/ת- חלילה איזו עבודה את רוצה כשתגדלי?: משהו מעניין אבל עם מעל 10 אלף בחודש ספר אחרון שקראת: אדם מחפש משמעות סרט אחרון שראית: מזמן , אפילו לא זוכרת איזה דיסק אחרון ששמעת: אבטיפוס -מה החזאי מבין תמונה

יאללה

שם: ליאור גיל: 19 מאכל אהוב: פיצה איכותית שתיה אהובה: גולדסטאר
מעשנ/ת: לא איזו עבודה את רוצה כשתגדלי? כל מיני :) ספר אחרון שקראת: ארבעה בתים וגעגוע סרט אחרון שראית: דום. דיסק אחרון ששמעת: כל מיני, אבל אני חייב להמליץ על Amorica של הבלאק קרוז. תמונה

למעלה