שם: קרן. גיל: 17.8 מאכל אהוב: שוקולד, אוכל של אמא. שתיה אהובה: אפרסק. מעשנ/ת: כן. איזו עבודה את רוצה כשתגדלי? אין לי מושג. ספר אחרון שקראת: ילדי יום ראשון. סרט אחרון שראית: אדמה משוגעת. דיסק אחרון ששמעת: שומקום. תמונה
שם: שני גיל: עוד חודשיים 19 מאכל אהוב: בזמן האחרון...פסטות למינהם שתיה אהובה: סמירנוף אייס מעשנ/ת: אכן.. איזו עבודה את רוצה כשתגדלי?אין לי מושג ספר אחרון שקראת: אני כריסטיאנה פ סרט אחרון שראית: דמדומים...סרט הזוי לגמרי דיסק אחרון ששמעת: אביב גפן תמונה
שם- לוטוס גיל- 15 עוד מעט מאכל אהוב- שוקולד =\ שתיה אהובה- מים!! מעשנ/ת- לא איזו עבודה את רוצה כשתגדלי?- משהו שקשור למוזיקה... אפילו מוכרת בכלי זמר או משהו כזה P: ספר אחרון שקראת- נערה עם עגיל פנינה/ טרייסי שבלייה
סרט אחרון שראית- בופור.. סרט טוב. אבל יכול להיות הרבה יותר. דיסק אחרון ששמעת- dream theater- scenes from a memory
אתה הרי יודע שהפחד יעבור בעוד מספר דקות תחזיק חזק ותנשום עמוק אין צורך להסתכל מבעד לחלון השמיים לא ייפלו, הכוכבים נשארו כוכבים והיא לא תבוא אף פעם שם: חופית גיל: עוד מעט 18 מאכל אהוב: שוקולד שתיה אהובה: מים/בריזר/סמירנוף/קולה לימון מעשנ/ת- חלילה איזו עבודה את רוצה כשתגדלי?: משהו מעניין אבל עם מעל 10 אלף בחודש ספר אחרון שקראת: אדם מחפש משמעות סרט אחרון שראית: מזמן , אפילו לא זוכרת איזה דיסק אחרון ששמעת: אבטיפוס -מה החזאי מבין תמונה
מעשנ/ת: לא איזו עבודה את רוצה כשתגדלי? כל מיני ספר אחרון שקראת: ארבעה בתים וגעגוע סרט אחרון שראית: דום. דיסק אחרון ששמעת: כל מיני, אבל אני חייב להמליץ על Amorica של הבלאק קרוז. תמונה