!!!!!!!!!!!

• פותח הנושא Oaf
  • פורסם בתאריך

Oaf

New member
../images/Emo19.gif!!!!!!!!!!!

לי יש אינטרטנט ולכם לא!!!!! *קופץ* *אומר הופ*

Charmed Gal

New member
גם לנו יש...../images/Emo12.gif../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

וגם לך היה מאז ומעולם...

Kryptonite

New member
אני הרגע הזמנתי../images/Emo168.gif

את הספר החמישי בגירסת אפסנים יפייפיה+הסאונדטראק (והמדהים) של סמולוויל ואתם לא!

Woogyman

New member
הנרי פוטר? ../images/Emo110.gif

בגירסה המגניבה הזאת? גם אני הזמנתי! (לפני חודשיים כבר, ועכשיו כבר אין אותם במלאי!)

Invisibility

New member
../images/Emo73.gif

איזה גרסה מגניבה?! מאיפה הזמנת את זה? מסטימצקי?

Invisibility

New member
../images/Emo73.gif

אההה הבנתי... התמונה שהראית היא תמונה של הספר בגרסה האמריקאית, סטימצקי בארץ מוכרים את הגרסה הבריטית(והפחות יפה). אז אלא אם כן הזמנת את זה מאמאזון או משהו כזה אל תצפה לקבל את הגרסה האמריקאית(אלא אם כן הזמנת ממקום מיוחד בארץ).

Woogyman

New member
../images/Emo110.gif

יש לספר כמה גירסאות (השוני העיקרי הוא הכריכה, אבל לפעמים יש שינויים בספר עצמו, קטנים מאוד): - הגירסה הבריטית הרגילה. הכריכה המצויירת עם הציור של עוף חול עולה מהאש. - הגירסה הבריטית למבוגרים. הטקסט הוא בדיוק כמו של הבריטית הרגילה, הכריכה עצמה שונה. יש בה צילום ולא ציור, היא יותר בוגרת כזאת. - הגירסה האמריקאית הרגילה. טקסט מעט שונה מהגירסאות הבריטיות, הכריכה הכחולה המדהימה. - הגירסה האמריקאית בגירסת האספנים, שזאת התמונה ששמתי למעלה. מקבלים את הספר עם קופסא. התמונה שעל הקופסא היא כמו התמונה שבכריכה של הגירסה האמריקאית הרגילה. לעומת זאת, על הכריכה עצמה של הספר בגירסה הזאת יש תמונה שונה, שאין באף גירסה אחרת. כמו כן, הגירסה לאספנים מכילה כמה דפים צבעוניים בתוך הספר עצמו. הגירסה הבריטית הרגילה היא מה שימכרו קודם בארץ. הגירסה האמריקאית תגיע גם, אבל בטח רק מאוחר יותר. את הגירסאות למבוגרים והגירסה לאספנים קשה מאוד להשיג בארץ, אלא אם מזמינים במיוחד.

Kryptonite

New member
אספנים../images/Emo168.gif

וסם, לפי מה שהבנתי, דווקא כן יש להם במלאי, הספר בגירסה הרגילה אזל להם.

Kryptonite

New member
אה כן, ההבדל שהכי מכריע../images/Emo168.gif

בין גירסת האספנים לרגילה - הכריכה קשה. יש לי את השלישי והראשון בגירסה אמריקאית, וזה פשוט מעצבן, גם הדפים לא משהו אז ממש לא נוח לקרוא את זה. נ.ב אני יודע שיש גריסה עם כריכה קשה רגילה, אבל אם כבר הזמנתי אז שיהיה אספנים. ^_^

Kryptonite

New member
60$../images/Emo168.gif

אבל עכשיו יש הנחה וזה עולה 42$. נכון שזה יקר, אבל זה הספר החמישי. חיכיתי לו שנים.

Invisibility

New member
../images/Emo73.gif

הזמנת מאמאזון? או מאיפה? כי אם אתה מדבר על המחיר בדולרים זה אומר שלא הזמנת בארץ, כלומר אתה תקבל את הספר רק העוד חודש, ואני לא יכול לחכו כל-כך הרבה.

Kryptonite

New member
*מתפגר*../images/Emo168.gif

10-18 ליולי. ;-; אני מחר אלך לסטימצקי ואברר אם אפשר להזמין דרכם את גירסת האספנים, וכמה זה עולה. מקסימום אני אחליף את הספר במשהו אחר מאמזון... ^_^

Oaf

New member
../images/Emo19.gif

לי יש בת דודה שעובדת בסטימצקי. בזכות זה יהיה לי את הספר בגרסא האמריקאית כבר ביום ראשון. ולכם לא.

למעלה