!!!!!!!!!!!

• פותח הנושא Oaf
  • פורסם בתאריך

Charmed Gal

New member
סתום את פיך! כופר../images/Emo70.gif../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

פייג' היא אחת הדמויות הכי שולתות ביקום! פייג' שולתת בטירוף! דמות חמודה, מצחיקה, עמוקה ומאמי! אתה תשתוק! טראנס סתם סגולה פריקית אחת!

Kryptonite

New member
GO GAL! GO GAL!../images/Emo168.gif

טראנס סגולה פריקית! LLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLL

Woogyman

New member
טראנס מדוזה. ../images/Emo110.gif

זה כמו שאומרים על פייג' שהיא תמנון? רק שאצל טראנס יש באמת דמיון חיצוני, עם כל המדוזות שהיא תמיד שמה על הראש.

SaberTooth

New member
זו התסרוקת שלה../images/Emo70.gif><

וזו תסרוקת מאוד מיוחדת שלוקח לה מלא זמן לעשות, אז שוש.

SaberTooth

New member
פייג'../images/Emo35.gif שולתת../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif

היא כל כך חסרת אופי
והיא מטומטמת, פזיזה ואם כבר מישהיא פריקית, זו פייג'. היא עלובה. ממלאת מקום האחות השלישית וזהו. היו יכולים להביא עציץ ורוד לשחק את האחות הרביעית, זה היה בדיוק כמו פייג'. טראנס פריקית. אין ספק בכך. לפעמים היא כל כך מפחידה אותי. פריקית קטנה ומושלמת שלי...

Charmed 4ever.

New member
ראית את העונה החמישית? |חלב|

ותום, עכשיו אני מבינה למה אתה אומר את מה שאמרת! לא ראית את החמישית בכלל! ואם לא ראית את החמישית - סתום!

SaberTooth

New member
נכון, אבל ראיתי את הרביעית...

ונכון לעונה הרביעית, זו דעתי עליה.

Charmed Gal

New member
ניצן צודקת../images/Emo70.gif../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

גם אני לא מתתי על פייג' בעונה 4 בהתחלה. למרות שאני כבר התחלתי לאהוב אותה בפרק 413. אבל אתה לא יכול לדבר על פייג' לפני שראית את עונה 5! פייג' כל כך שולתת!!! ותום, תסתום! אל תגיד שעציץ ורוד יכל להחליף את רוז! זה אפילו לא מצחיק!

Charmed 4ever.

New member
הוא אמר את זה?! |חלב|../images/Emo54.gif|מיוחדת|

אני אכה אותך חזק! ולא אדבר איתך אף פעם יותר!

SaberTooth

New member
אבל מה הפאקינג קשר../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אני אומר את דעתי. על מה דעתי מבוססת
נכון, על מה שראיתי. אני לא יכול להביע דעה על מה שלא ראיתי. באילו הזדמנויות יצא לי לראות א פייג'
שוב נכון, יצא לי לראות את פייג' אך ורק בעונה הרביעית. אז בוא נחבר את זה ביחד - אני מביע את דעתי על פייג' בעונה הרביעית, רק שם ראיתי אותה. ומה דעתי על פייג' בעונה הרביעית
שהיא עלובה. לא אכפת לי כמה היא שולתת בעונה החמישית (למרות שמאוד קשה לי להאמין...), בעונה הרביעית היא די עלובה, לדעתי, וזהו.

Charmed 4ever.

New member
אז אל תביע את דעתך! |חלב|

אתה לא בדיוק ניתחת אותה! אתה גם לא בדיוק יודע כמה היא התפתחה! ואחרי שרואים את החמישית רואים גם את האופי שלה ברביעית! קשה לך להאמין? באסה לך! אני ביקשתי ממך לא לקרוא לה עלובה כי זה פוגע בי אישית (נשמע מטומטם? אז אני מטומטמת!), אתה שמת על זה זין, אז אני לא מדברת איתך.

SaberTooth

New member
אני מתחיל להישמע כמו תקליט שבור...

נכון, אני לא יודע כמה היא התפתחה בעונה החמישית, לא ראיתי אותה בעונה החמישית ובלה בלה בלה... לכן אני מביע את דעתי רק על העונה הרביעית
להגיד את זה שוב
נכון, אני לא יודע כמה היא התפתחה בעונה החמישית, לא ראיתי אותה בעונה החמישית ובלה בלה בלה... לכן אני מביע את דעתי רק על העונה הרביעית
את לא יכולה ממני לא להביע את דעתי. וזה לא כאילו דחפתי לך את זה מול העיניים (באתי להגיד "דחפתי לך את זה לגרון"
). לא כתבתי לך על הנושא באייסיקיו. לא הכרחתי אותך לקרוא את מה שאני כותב על פייג'. את קראת, נעלבת ונפגעת, בעסה לך. אני לא אמרתי לך לקרוא וזו כמובן לא אשמתי. וכל העיניין הזה בהחלט טיפשי כי את לא יכולה להגיד למישהו לא להגיד את דעתו בפורום, מקום שנועד לדיונים והבעת דעות.

Charmed 4ever.

New member
והנה הודעה שכתבתי באייסי למישו|חלב|

לא איכפת לי שאנשים יגידו שפייג' דמות שטחית כי בתחילת הרביעית לא היה לה הרבה אופי. אבל היא קיבלה אופי באמצע הרביעית והיא דמות שולתת. ורוז שחקנית מדהימה. וחוצמזה, הוא לא ראה את החמישית. ואני ביקשתי ממנו כי זה פוגע בי. והוא יודע שאני כזו. אז הוא יכל להגיד "טוב" ולהמשיך הלאה. ואם אתה לא יודע שאני כזו שכשאומרים דעות על דברים או דמויות או משו אחר שאני אוהבת היא מ=תעצבנת ונעלבת אז כנראה שאתה לא מכיר אותי כלכך טוב. חוצמזה שאני בהחלט חושבת שכשזה פוגע בי מותר לי לבקש! אם אתה לא יכול לקבל את הבקשה שלי, אז אני לא מדברת איתך יותר. ואין לך זכות להגיד שעציץ ורוד היה יכול להחליף את רוז! רוז היא אחת השחקניות הכי מדהימות שאני מכירה! אז סתום וזהו! ביי!

SaberTooth

New member
את לא קולטת, הא../images/Emo35.gif

שאני אחזור שוב
נו... הזה זה בא, שוב... כל העיניין הזה מטומטם לגמרי. את לא יכולה להגיד למישהו לא להביע דעות בפורום
אני הגבתי לגל (
). לא כתבתי לך דברים כאלה על פייג' באייסיקיו, לא אמרתי ל בטלפון, לא השארתי לך הודעות SMS וכו' וכו'. אני כתבתי את דעתי בפורום. את בחרת לפתוח את ההודעה ולקרוא כשאת יודעת טוב מאוד מה כתוב שם. את נפגשת ואת נעלבת, בעסה לך. אני לא אמרתי לך לפתוח את ההודעה. אני לא דחפתי לך את הדעות שלי פייג' מול הפרצוף והכרחתי אותך לקרוא. את בחרת לקרוא, את בחרת להעלב. אז אשמת מי זה
אשמתך בלבד. מלבד, כל עוד יש לך את הבחירה אם לפתוח הודעה או לא, לדעתי, יש לי את הזכות המוחלטת להגיד מה שמתחשק לי ואת מצידך לא חייבת לקרוא. לא ביקשתי ממך, לא דרשתי ממך.

Charmed 4ever.

New member
מה הקשר?! |חלב|../images/Emo54.gif|מיוחדת|

כל עוד זה כתוב בפורום אני קוראת. אני ביקשתי ממך לא לכתוב את זה, נקודה. אם אתה לא מתחשב בבקשות שלי, אז שוב, אני לא מדברת איתך.

Woogyman

New member
זאת דעתו, ניצן... ../images/Emo110.gif

הוא יכול לכתוב את דעתו איפה שהוא רוצה. זאת המטרה של הפורומים. אם את יודעת שזה פוגע בך פשוט אל תכנסי להודעות. אם את נכנסת, זה לא תלוי בו.

למעלה