מה שאמרתי...
מ מלאכית16 New member 20/6/03 #91 יש מסרים סודיים בספר...../images/Emo110.gif וקצת סקס היא הכניסה באמצע....סקס לוקח הרבה עמודים!!!
W Woogyman New member 20/6/03 #92 חי. ../images/Emo110.gif ראיתי את האייקון והייתי בטוח שאני כתבתי את זה. לא הבנתי על איזה מסרים סודיים אני מדבר ...
חי. ../images/Emo110.gif ראיתי את האייקון והייתי בטוח שאני כתבתי את זה. לא הבנתי על איזה מסרים סודיים אני מדבר ...
צ צו צאנג New member 19/6/03 #67 טחחח השירשור הזה נורא מצחייק חוץ מהסוף שלו... אבל היו פה כמה דברים מצחיקיים אני גם אוהבת את פרו יותר! פרו רולזזז!! ופייג' עציץ ורוד סורי ניצ, זה לא מה שאני חושבת עליה, זה פשוט הדרה כל כך.. שולטתתת ואמ... *מנסה להיזכר* טראנס דפוקההה בווז לה!
טחחח השירשור הזה נורא מצחייק חוץ מהסוף שלו... אבל היו פה כמה דברים מצחיקיים אני גם אוהבת את פרו יותר! פרו רולזזז!! ופייג' עציץ ורוד סורי ניצ, זה לא מה שאני חושבת עליה, זה פשוט הדרה כל כך.. שולטתתת ואמ... *מנסה להיזכר* טראנס דפוקההה בווז לה!
S SaberTooth New member 19/6/03 #69 >< טראנס לא דפוקה. טראנס אלוהים... לא-בוז לה... |סוגד||מקריב-את-דליה-לטראנס|
B buffgirl New member 20/6/03 #85 גוד סייב, אתה אפילו ../images/Emo80.gif|מיוחדת| יותר אובססיבי ממני...