הפאנפיק שלי XD
מקווה שתהנו.. פעם ראשונה שאני כותבת..חח " באמת שהסיבוב הופעות הולך הרבה יותר טוב ממה שציפיתי!!" אמר ביל בצהלה לטום כשריסס את הספרי שלו לכל אורך, רוחב, היקף ונפח שיערו. שיניהם ישבו בחדרו של ביל במלון, כשלצידם 2 בקבוקי קולה ומגש פיצה ריק. ביל המשיך לדבר ולדבר עד שבשלב מסוים הוא שם לב שכרגיל, טום לא מקשיב לו. ביל התעצבן ונתן לו כאפה.. כהרגלו. "למה זה היה?" אמר טום ההמום אך משועשע ושפשף את לחייו הכאובות. ביל הלך למראה לבחון את עצמו קצת במראה ועשה קצת פוזות.. טום הסתכל עליו והרהר... הוא חשב על משהו אחר.. תחילת פלאשבק : טום יושב על ספה אדומה מעור ואצבעות חזקות אך עדינות מרימות לו את החולצה ספק סמרטוט לאט לאט. אחרי כן פותחות לו כפתור בג'ינס הענק שלו ודוחפות את עצמן במהירות ובהחלטיות פנימה. הנשימות החמות עוברות דרך הראסטות שלו לצוואר ומדגדגות אותו בכל הגוף. טום נישק שם מישהו.. אבל זה היה מעורפל מידי.. הוא לא הצליח להתרכז. "אתה מבין למה אני מתכוון?" שאל ביל את טום והושיט את ידו בפקאציות יתרה לתוך שיערו הקופצני- המקופד- הסבוך ובואשי. "לא ממש איכפת לי מה אמרת" מלמל לעצמו טום בבלבול ומיהר לתקן את עצמו ב"ביל שתוק" טיפוסי עם חיוך ממזרי על פניו הילדותיות. "סתם ביל.. אני צוחק.. הכל יסתדר אל תדאג.. " אמר טום בחיוך והתרומם והמיטה. "הו טום.." ביל נאנח תוך כדי ציחקוק ונכנס לשירותים. אחרי שטום יצא מהחדר ביל נכנס למקלחת עם בגדים ופתח את הברז.. הוא עמד שם, תחת הזרם הלוהט ופינטז. תחילת פנטזיה:ידיו בעלות הציפורניים המטופחות אוחזות בישבן חטוב שהונח היטב בתוך ג'ינס כהה מחמיא. הוא הרים את החולצה ההדוקה מהגוף המעוצב שעמד מולו והתפעל במשך דקות ארוכות. הוא חקר בידיו כל סנטימטר בגוף שניצב מולו וגניחות רכות נשמעו ברקע. נשמעה צעקה חנוקה וביל פקח את עיניו. ביל התעורר כשהיה ישוב עירום במקלחת. המים עוד זרמו אך הם היו קרים כעט. דלת השירותים הייתה פתוחה לרווחה ולפני הדלת הונחו 2 מגבות נקיות ובקבוק רד בול. דלת החדר בדיוק נסגרה ודמות מטושטשת יצאה מהחדר.