המשך פרק 3
ביל ליטף את שערה. הוא הרגיש את הנשימות שלה קרובות אליו כל כך. הגשם המשיך לרדת בשקט, והרחוב היה די ריק. הספסל שלהם היה מוסתר בקבוצת עצים. קתלין הרימה את ראשה מכתפו והסתכלה עליו, הוא קירב את פניו אליה ונישק אותה בעדינות. היו לה שפתיים רכות ומתוקות, הוא המשיך את הנשיקה הזאת עוד ועוד, הוא לא רצה שהיא תיגמר.. הוא נישק אותה על צווארה ועל עייניה וכל הפנים. היא רק חיבקה אותו יותר חזק. "ביל..." "מה?" "אני נוסעת היום אתה יודע.." "מה?!" "ביל תבין הייתי רוצה להישאר איתך לנצח, אבל אני חייבת לחזור..סבתא שלי נפטרה..אני צריכה להיות שם עם כולם" "אני מבין" נאנח ביל. הוא כל כך לא רצה שהיא תעזוב אותו, לא עד שסוף סוף הוא חשב שבאמת מצא אהבה, שחיפש כל כך הרבה זמן. "אבל אנחנו ניפגש שוב נכון? אנחנו חייבים ביל.." היא אמרה בשקט. "כן, אנחנו ניפגש שוב, בקרוב" אמר ביל, והוא המשיך לנשק אותה עוד ועוד.. הוא לא זכר בדיוק כמה זמן הם ישבו שם, הגשם כבר נגמר, ונהיה די קר. הם התחילו ללכת לכיוון המלון. כשחזרו קתלין עלתה לחדרה לארוז וביל חזר אל החדר שלו. הוא מצא את טום יושב על המיטה מהורהר. "היי לאן נעלמתם לנו מקודם?!" הוא צעק לעברו, אבל ביל לא ענה. הוא התיישב לצידו של טום על המיטה והניח את ראשה בין כפות ידיו. "מה יש?.." שאל טום "היא נוסעת היום קתלין, הביתה..ואני רק עכשיו פגשתי אותה, ואני חושב שאני באמת מטורף עליה טום, אתה לא תבין...אבל אני לא רוצה להפרד ממנה.." מלמל ביל. טום הניח את ידו על כתפו "אל תדאג, אתם תפגשו זאת לא תהיה בעיה תראה אותה שוב, אני בטוח ביל" ביל קם לפתע, ומיהר אל הדלת "אני כבר חוזר" הוא אמר ויצא מהחדר. הוא ירד שתי קומות מצא את החדר הנכון ודפק על הדלת. קתלין פתחה לו והוא ישר חיבק אותה "קתלין אני חשבתי על זה, ואני הולך להתגעגע אליך, הרבה, באמת..איך שאני יחזור מפה אני יתקשר אליך, אנחנו חייבים להפגש.." הוא מלמל לתוך אוזנה. "ביל אני אוהבת אותך". המטוס המריא. הטיסה לא הייתה אמורה להיות ארוכה מידי, קתלין פחדה לחזור הביתה ולגלות שם את כולם עצובים. אלין, כריס וג'וי נשארו במלון. קתלין לא רצתה להרוס להן את החופשה, לכן לא הסכימה שיחזרו איתה הביתה למרות שהן היו נחמדות והציעו לחזור איתה. פתאום היא נזכרה שוב בביל, כמה שהוא היה יפה ומיוחד ונחמד, אבל היא לא באמת האמינה שתראה אותו שוב, היא לא האמינה שהוא ייתקשר, בכל זאת יש לו הופעות ולוח זמנים עמוס, ומליוני מעריצות שיהיו מוכנות להיות שם בשבילו בכל דקה ולא יברחו ככה פתאום כמוה. אחרי שעתיים היא כבר הגיעה הביתה. כמובן שבבית הכל היה די נורא, כולם עצובים, כועסים, עצבניים. קתלין העדיפה להסתגר בחדר שלה, אבל במהרה גילתה שזה בלתי ניסבל, כי המחשבות על ביל לא הניחו לה. עברו ארבע ימים. קתלין התעוררה בוקר אחד, וירדה אל המטבח. ההורים שלה ישבו שם ודיברו. "או הינה את!" אמרה אמא שלה "רצינו בדיוק להודיע לך אנחנו נוסעים מחר לשלושה ימים לסבא לארח לו חברה" סבא שלי גר בכפר, שלוש שעות נסיעה מהבית שלנו. "אני לא חושבת שאני יבוא אמא, אין לי ממש מצב רוח" מלמלתי.. "איך שאת רוצה" היא אמרה. למחרת הם נסעו, ועוד באותו היום התקשרה אלי אלין לשאול לשלומי, והצעתי לה לבוא. היא סיפרה שהמשך החופשה היה רגיל, היא דיברה עם טום הרבה ואפילו היה ביניהם משהו. "את ביל ראיתי רק כמה פעמים, והוא נראה די עצוב" היא אמרה. שמחתי בתוכי, קיוויתי שהיה עצוב מרוב געגועים אלי. ואז צלצל הטלפון, מספר לא מוכר הופיע על הצג "הלו" עניתי "קתלין?" שמעתי את קולו של ביל מהצד השני של הקו ואושר מילא אותי "ביל! אתה לא יודע כמה התגעגעתי!" "גם אני קתלין, אני חייב לראות אותך, אפשר לבוא אליך עכשיו?" הוא התחנן היא נתנה לו את הכתובת, וחיכתה בקוצר רוח. אחרי חצי שעה נשמע צלצול בדלת. אלין נשארה בחדר וקתלין רצה לפתוח לו. הוא עמד שם יפה כמו תמיד, קתלין התנפלה עליו ונישקה אותו. הם עמדו שם דקות ספורות והוא רק נישק אותה שוב ושוב. _______________________________________________ ~המשך יבוא מחר~