שירשור פאנפיקים על ט"ה

rikikiki

New member
סוף טוב הכל טוב...

והם חיו באושר ואושר עד עצם היום הזה =].. תכתבי עוד את כותבת מדהיםם!!

עשיתם לי חשק גם לכתוב..אז זה מה שיצא תגיבו

זאת פעם ראשונה שלי שאני כותבת משהו כזה.. זה לא גמור אבל אני אראה מה דעתכם ואז ניראה עם אני אמשיך יום אחד אני הולך לי הביתה מבצפר (כרגיל) ואני רק חושב לי על כמה שהחיים שלי משעממים ואין לי מה לעשות איתם..(כרגיל המחשבות האלה..והאמא המעצבנת הזאת שכל הזמן אומרת לי שאין לי חיים חוץ מהגיטרת בס שלי..והיא צודקת..אני שונא שהיא צודקת בזה!). אז משהו מסיט אותי מהמחשבות מישהו בוכה..ניראה לי שאני מכיר אותו (עוברת לה מחשבה)..אני מתקרב בוחן אותו קצת יותר מקרוב..שואל אותו עם הוא בסדר..הוא לא עונה..אני מרים לו את הפנים..ושוב שואל עם הוא בסדר..עכשיו כבר לא הייתה לו בררה הוא היה חייב לענות. ביל:"אני בסדר אתה יכול לעזוב אותי במנוחה!". אני:"אני אעזוב אותך..אתה ניראה גם חיוור..מה קרה ? ולמה הפנים שלך שחורות ?(שאלה טיפשית..למה שאלתי אותה?!)".המחשבות של ביל: למה הוא ניראה לי מוכר..מאיפה לעזאזל אני מכיר אותו..אולי כדי שאני אשאל אותו..כן כן אני אשאל אותו.ביל:"סליחה על השאלה..אבל מאיפה אני מכיר אותך ?אתה פשוט ניראה לי כל כך מוכר..ד"א שכחתי לומר שאני ביל".גיאורג (אני):"אתה גם כל כך מוכר לי..ואני לא יודע מאיפה..(מחשבות:דאמיט אני כל כך מטומטם שאני מנסה להיזכר בדברים ולא מצליח)ד"א אני גיאורג..נעים מאוד.ביל:"נעים מאוד גם לי".גיאורג:"תגיד לי ביל אתה מוכן להפסיק לבכות כבר..ולספר לי מה קרה כבר הרטבת את כל המיטה שלי".ביל:"כדי לספר לך ?!אוקי, אז אמא שלי והאבא החורג שלי רבו (שוב) ועכשיו זה ממש רציני..אני לא יכול לסבול את זה יותר ואח שלי מתכנן לעזוב את הבית עם עוד פעם אחת הם יריבו..ובקשר למיטה שלך..לא נורא היא תתגבר".גיאורג:"אהה אני מבין..".ביל:"יאוו מה השעה ?(כולו הלחץ)".גיאורג:" 20:30..למה? את צריך ללכת".ביל:"כן כן חייב ללכת..לנסות לדבר עם אחי לפני שהוא באמת יעזוב את הבית..!".גיאורג:"לא ניראה לי שהוא באמת יעזוב את הבית..!".ביל:"אתה לא מכיר את תום..לא אתה ממש לא מכיר אותו..הוא מסוגל לעשות הרבה דברים..!".גיאורג:"אהה כן..מה למשל ?".ביל:"לא יודע עכשיו.. לא זוכרת עכשיו..אבל תאמין לי אני מכיר אותו ממש טוב..".גיאורג:"אוקי אני מאמין לך..בגלל שאני באמת לא מכיר אותו..חח".ביל:"טוב אני אזוז כי בטח ממש דואגים לי..!"גיאורג:"טוב..אני במעילה צריך ללכת לעבודה אז אני כבר ילווה אותך..אוקי ?!".ביל:"אוקי..!".גיאורג וביל יצאו מהבית.. היה קריר בחוץ לביל לא היה כל כך אכפת כי הוא תמיד הלך עם ארוך.. לגיאורג היה קצת קר אבל הוא תמיד לא הראה את זה שכואב לו או כל משהו אחר..!ביל:"טוב הגענו לבית שלי.."גיאורג בא להגיד משהו מהפה ואז יוצא משהו מהבית בסערה..זה היה..ביל:"תום לא אל תלך..אתה לא יכול להשאיר אותי פה לבד..!"גיאורג הבין שהוא לא כל כך במקום.גיאורג:"טוב ביל אני הולך..אני חייב להגיע לעבודה אחרת הבוס שלי יהרוג אותי עם אני יאחר..!"ביל:"אוקי ביי גיאורג..היה נעים להכיר אותך.."גיאורג:"גם לי היה נעים..ביי".תום לוחש לביל תוך כדי זה שביל מושך אותו חזרה הביתה:"מי זה ?! הסברים עכשיו..!"ביל:"זה גיאורג..הוא מצא אותי בוכה..! ואז הלכנו אליו הביתה".תום הסוטה:"מה כבר קרה שכבתם ?"מנסה להצחיק את עצמו..אפשר לומר לא כל כך מצליח לו חח.בינתיים גיאורג הגיעה לעבודה. גוסטב:"תודה לאל שהגעתה..!"גיאורג:"מה אתה רוצה..טוב נוו אין לי תרוץ..!"גוסטב:"יעלה תתחיל כבר לעבוד..יש הרבה עבודה..!"גיאורג חצי מתבדח:"אני חייב ?!"גוסטב:"כן אתה חייב..יעלה מגשי הפיצה לא יזיזו את עצמם מיפה לבד.."גיאורג:"באמת ?!"גוסטב:"כן באמת".השעה אחת בלילה..סוף סוף בבית..אחרי היום המתיש הזה..! אויי שכחיתי לבקש מביל את המספר טלפון שלו..! טוב מחר אני אלך עליו. 'בבוקר'.גיאורג קם בערך ב12:00וניזכר בביל..יעלה אני אקום (מדבר אל עצמו) והתארגן והלך לביל. השעה 13:00 וגיאורג נימצא ליד הבית של ביל..פתאום ביל יוצא החוצה ורואה את גיאורג..ביל מופתע:"גיאורג מה אתה עושה פה ?"גיאורג:"אני ?..אממ אני סתם מטייל לי".ביל מאוכזב:"אהה".גיאורג:"למה אתה נישמע מאוכזב ?!"ביל:"אני מאוכזב ?"גיאורג:"אתה נישמע מאוכזב ?!"גיאורג:"לאן את הולך עם מותר לי לדעת ?"ביל:"סתם משעמם לי אז יצאתי החוצה".גיאורג:"אהה..אתה רוצה להצטרף ?"ביל:"כן".גיאורג:"יש".גיאורג וביל הלכו להם במשל שעה בערך דיברו להם על שטויות ואז קטע ביל ושאל:"בן כמה אתה בכלל גיאורג ?"גיאורג:"אני ? בן 18..ואתה ?"ביל:"16".גיאורג:"נישמע קצת מאוכזב ששמה שהוא רק בן 16. אבל לא היה לא אכפת..פתאום גיאורג ניתקל במישהו זה היה..גיאורג:"גוסטב מה אתה עושה כאן ?!"גוסטב:"אני ?אממ..סתם חוזר לי הביתה מסטייסי".גיאורג מופתע:"יש לך חברה ?"גוסטב:"כן..ואני רואה שלך יש חבר ?! חח".גיאורג קם על רגליו מהריצפה ואומר בכעס:"לא אין לי חבר..אנחנו רק ידידים..!"ביל:"גיאורג חמודי אפשר ללכת לבצפר שלי שכחתי שם משהו ?!"גוסטב מסתכל על ביל:"'חמודי ?' ד"א אני גוסטב..ואתה ?"גיאורג מסתכל על ביל ועל גוסטב..!ביל:"אני ?ביל ואני בן 16 ואתה ?"גוסטב:"17".ביל לעצמו למה אני כל כך קטן..!גיאורג:"טוב בוא נלך ביל".גוסטב:"אני יכול להצטרף אליכם ?"גיאורג:"כן למה לא !ביל אתה רוצה ?"ביל:"כן לא אכפת לי".גוסטב:"יש".בינתיים השלושה הגיעו לבצפר של ביל..ביל נכנס וגיאורג אחריו וגוסטב נישאר בחוץ..אחרי כמה שניות ביל יוצא החוצה ושואל:"למה אתה לא בא גוסטב ?"גוסטב:"לא יודע.."ומתקרב אל ביל..ומצמיד אותו אליו..ביל לא מתנגד כל כך..מצמיד את השפתיים שלו לשל גוסטב ונכנס לתוך נשיקה מערפלת חושים..גיאורג יוצא ורואה את ביל וגוסטב מתנשקים..גיאורג:"ביל ?..גוסטב ?"ביל וגוסטב ניתקים מאחד השני..וגיאורג מתחיל לכעוס ואפילו לא יודע למה..!ביל מתחיל להצטער וגם לא יודע כל כך למה..?!גוסטב היחידי ששותק..!גיאורג:"למה ביל ?למה אתה עושה לי את זה ?"ביל מופתע ממה שגיאורג אמר:"מה ?..מה אני עושה ?"גיאורג:"ניראה לי שאני מתחיל לאהוב אותך ילד..!"ביל:"גם לי נראה שאני מתחיל לאהוב אותך גיאורג..!"ומתקרב אליו ומנשק לו את הצוואר..!

dirty look

New member
XDDDDD

אהבתי מאוד חח אבל אני חייבת לציין שהיה לי מאוד קשה להבין כי את כותבת צפוף ובלי אנטרים חח וטום*** חח בכללי אהבתי תמשיכי!!!!

אהה אופס..רגע אני מתקנת

יום אחד אני הולך לי הביתה מבצפר (כרגיל) ואני רק חושב לי על כמה שהחיים שלי משעממים ואין לי מה לעשות איתם..(כרגיל המחשבות האלה..והאמא המעצבנת הזאת שכל הזמן אומרת לי שאין לי חיים חוץ מהגיטרת בס שלי..והיא צודקת..אני שונא שהיא צודקת בזה!). אז משהו מסיט אותי מהמחשבות מישהו בוכה..ניראה לי שאני מכיר אותו (עוברת לה מחשבה)..אני מתקרב בוחן אותו קצת יותר מקרוב..שואל אותו עם הוא בסדר..הוא לא עונה..אני מרים לו את הפנים..ושוב שואל עם הוא בסדר..עכשיו כבר לא הייתה לו בררה הוא היה חייב לענות. ביל:"אני בסדר אתה יכול לעזוב אותי במנוחה!". אני:"אני לא אעזוב אותך..אתה ניראה גם חיוור..מה קרה ? ולמה הפנים שלך שחורות ?(שאלה טיפשית..למה שאלתי אותה?!)". המחשבות של ביל: למה הוא ניראה לי מוכר..מאיפה לעזאזל אני מכיר אותו..אולי כדי שאני אשאל אותו..כן כן אני אשאל אותו.ביל:"סליחה על השאלה..אבל מאיפה אני מכיר אותך ?אתה פשוט ניראה לי כל כך מוכר..ד"א שכחתי לומר שאני ביל". גיאורג (אני):"אתה גם כל כך מוכר לי..ואני לא יודע מאיפה..(מחשבות:דאמיט אני כל כך מטומטם שאני מנסה להיזכר בדברים ולא מצליח)ד"א אני גיאורג..נעים מאוד. ביל:"נעים מאוד גם לי". גיאורג:"תגיד לי ביל אתה מוכן להפסיק לבכות כבר..ולספר לי מה קרה כבר הרטבת את כל המיטה שלי". ביל:"כדי לספר לך ?!אוקי, אז אמא שלי והאבא החורג שלי רבו (שוב) ועכשיו זה ממש רציני..אני לא יכול לסבול את זה יותר ואח שלי מתכנן לעזוב את הבית עם עוד פעם אחת הם יריבו..ובקשר למיטה שלך..לא נורא היא תתגבר". גיאורג:"אהה אני מבין..". ביל:"יאוו מה השעה ?(כולו בלחץ)". גיאורג:" 20:30..למה? את צריך ללכת". ביל:"כן כן חייב ללכת..לנסות לדבר עם אחי לפני שהוא באמת יעזוב את הבית..!". גיאורג:"לא ניראה לי שהוא באמת יעזוב את הבית..!". ביל:"אתה לא מכיר את טום..לא אתה ממש לא מכיר אותו..הוא מסוגל לעשות הרבה דברים..!". גיאורג:"אהה כן..מה למשל ?". ביל:"לא יודע עכשיו.. לא זוכרת עכשיו..אבל תאמין לי אני מכיר אותו ממש טוב..". גיאורג:"אוקי אני מאמין לך..בגלל שאני באמת לא מכיר אותו..חח". ביל:"טוב אני אזוז כי בטח ממש דואגים לי..! "גיאורג:"טוב..אני במעילה צריך ללכת לעבודה אז אני כבר ילווה אותך..אוקי ?!". ביל:"אוקי..!". גיאורג וביל יצאו מהבית.. היה קריר בחוץ לביל לא היה כל כך אכפת כי הוא תמיד הלך עם ארוך.. לגיאורג היה קצת קר אבל הוא תמיד לא הראה את זה שכואב לו או כל משהו אחר..! ביל:"טוב הגענו לבית שלי.."גיאורג בא להגיד משהו מהפה ואז יוצא משהו מהבית בסערה..זה היה..ביל:"טום לא אל תלך..אתה לא יכול להשאיר אותי פה לבד..!" גיאורג הבין שהוא לא כל כך במקום.גיאורג:"טוב ביל אני הולך..אני חייב להגיע לעבודה אחרת הבוס שלי יהרוג אותי עם אני יאחר..!" ביל:"אוקי ביי גיאורג..היה נעים להכיר אותך.." גיאורג:"גם לי היה נעים..ביי". טום לוחש לביל תוך כדי זה שביל מושך אותו חזרה הביתה:"מי זה ?! הסברים עכשיו..!" ביל:"זה גיאורג..הוא מצא אותי בוכה..! ואז הלכנו אליו הביתה". טום הסוטה:"מה כבר קרה שכבתם ?"מנסה להצחיק את עצמו..אפשר לומר לא כל כך מצליח לו חח. בינתיים גיאורג הגיעה לעבודה. גוסטב:"תודה לאל שהגעתה..!" גיאורג:"מה אתה רוצה..טוב נוו אין לי תרוץ..!" גוסטב:"יעלה תתחיל כבר לעבוד..יש הרבה עבודה..!" גיאורג חצי מתבדח:"אני חייב ?!" גוסטב:"כן אתה חייב..יעלה מגשי הפיצה לא יזיזו את עצמם מיפה לבד.." גיאורג:"באמת ?!" גוסטב:"כן באמת". השעה אחת בלילה..סוף סוף בבית..אחרי היום המתיש הזה..! אויי שכחיתי לבקש מביל את המספר טלפון שלו..! טוב מחר אני אלך עליו. 'בבוקר'.גיאורג קם בערך ב12:00וניזכר בביל..יעלה אני אקום (מדבר אל עצמו) והתארגן והלך לביל. השעה 13:00 וגיאורג נימצא ליד הבית של ביל..פתאום ביל יוצא החוצה ורואה את גיאורג. ביל מופתע:"גיאורג מה אתה עושה פה ?" גיאורג:"אני ?..אממ אני סתם מטייל לי". ביל מאוכזב:"אהה". גיאורג:"למה אתה נישמע מאוכזב ?!" ביל:"אני מאוכזב ?" גיאורג:"אתה נישמע מאוכזב ?!" גיאורג:"לאן את הולך עם מותר לי לדעת ?" ביל:"סתם משעמם לי אז יצאתי החוצה". גיאורג:"אהה..אתה רוצה להצטרף ?" ביל:"כן". גיאורג:"יש". גיאורג וביל הלכו להם במשך שעה בערך דיברו להם על שטויות ואז קטע ביל ושאל:"בן כמה אתה בכלל גיאורג ?" גיאורג:"אני ? בן 18..ואתה ?" ביל:"16".גיאורג:"נישמע קצת מאוכזב ששמה שהוא רק בן 16. אבל לא היה לא אכפת..פתאום גיאורג ניתקל במישהו זה היה..גיאורג:"גוסטב מה אתה עושה כאן ?!" גוסטב:"אני ?אממ..סתם חוזר לי הביתה מסטייסי". גיאורג מופתע:"יש לך חברה ?" גוסטב:"כן..ואני רואה שלך יש חבר ?! חח". גיאורג קם על רגליו מהריצפה ואומר בכעס:"לא אין לי חבר..אנחנו רק ידידים..!" ביל:"גיאורג חמודי אפשר ללכת לבצפר שלי שכחתי שם משהו ?!" גוסטב מסתכל על ביל:"'חמודי ?' ד"א אני גוסטב..ואתה ?" גיאורג מסתכל על ביל ועל גוסטב..! ביל:"אני ?ביל ואני בן 16 ואתה ?" גוסטב:"17". ביל לעצמו למה אני כל כך קטן..! גיאורג:"טוב בוא נלך ביל". גוסטב:"אני יכול להצטרף אליכם ?" גיאורג:"כן למה לא !ביל אתה רוצה ?" ביל:"כן לא אכפת לי". גוסטב:"יש". בינתיים השלושה הגיעו לבצפר של ביל.. ביל נכנס וגיאורג אחריו וגוסטב נישאר בחוץ. .אחרי כמה שניות ביל יוצא החוצה ושואל:"למה אתה לא בא גוסטב ?" גוסטב:"לא יודע.."ומתקרב אל ביל..ומצמיד אותו אליו..ביל לא מתנגד כל כך..מצמיד את השפתיים שלו לשל גוסטב ונכנס לתוך נשיקה מערפלת חושים.. גיאורג יוצא ורואה את ביל וגוסטב מתנשקים..גיאורג:"ביל ?..גוסטב ?" ביל וגוסטב ניתקים מאחד השני.. וגיאורג מתחיל לכעוס ואפילו לא יודע למה..! ביל מתחיל להצטער וגם לא יודע כל כך למה..?!גוסטב היחידי ששותק..! גיאורג:"למה ביל ?למה אתה עושה לי את זה ?" ביל מופתע ממה שגיאורג אמר:"מה ?..מה אני עושה ?" גיאורג:"ניראה לי שאני מתחיל לאהוב אותך ילד..!" ביל:"גם לי נראה שאני מתחיל לאהוב אותך גיאורג..!" ומתקרב אליו ומנשק לו את הצוואר..!

../images/Emo191.gif ואו.

ממש ממש נקרעתי מהסוף XDD ביל זונת נישוקים XDD ועכשיו לביקורות בונות: 1. הנקודות והסימן קריאה בסוף כל משפט מעצבנות:| 2. "לגיאורג היה קצת קר אבל הוא תמיד לא הראה את זה שכואב לו או כל משהו אחר..!" במקום תמיד, תכתבי אף פעם. 3. הכל קורה ממש ממש ממש ממש מהר! גיאורג הולך לעבודה תוך שניה חוזר ואז מתעורר ודקה אחרי זה גוסטב מגיע פתאום, מנשק את ביל וביל מנשק את גיאורגXDD פיק חמוד:]

I LOVE TH

New member
הייתי ממליצה שתמצאי בטאP:

העלילה מתקדמת נורא מהר, למשל: "יום אחד אני הולך לי הביתה מבצפר" וכמה משפטים אחר כך: "ביל:"יאוו מה השעה ?(כולו בלחץ)". גיאורג:" 20:30..למה? את צריך ללכת". איך גיאורג חוזר הביתה מבית הספר ופתאום שמונה וחצי? וגם, כתבת: "אני הולך לי" "כבר הרטבת את כל המיטה שלי"." אני הייתי בטוחה שהוא הולך ברחוב בדרך הביתה, ואז הוא רואה מישהו על ספסל, ופתאום הם על המיטה בחדר של גיאורג? מתי הם הספיקו ללכת הביתה? בנוסף לכך, כמו שאמרתי, אני חושבת שצריך פה בטא... אבל חוצמזה, הפיק חמוד=]]

I LOVE TH

New member
בטא זה מישו שמתקן שגיאות כתיב/פיסוק, ומשנה דב

רים כדי שהעלילה תהיה ברורה יותר וכל מיני שטויות כאלהP:

LiHiLuSh

New member
../images/Emo12.gif

אני כאילו ממש בשוק
חח הכול יפה וטוב חח אבל הנשיקה מההה? חח הסיפור יפה הייתי רוצה לישמוע את הההמשך חח ואבל את יכולה לירשום לי את הסיפור שלך בלי הנשיקה חחXD אני יודעת שזה מה שאמורים לעושת אלב זה הורג אותי ומשגע אותי חחחח ואני רוצה המשך!

לא..../images/Emo6.gif אליו אבל לא

היה לי חבר בתחילת שנה ז' סתם משהו יעני הוא היה הנשיקה הראשונה שלי יונתן קוראים לו

למעלה