שרשור ערב קצרצר

שאפולי

New member
../images/Emo194.gifשרשור ערב קצרצר../images/Emo198.gif

אפתח אחד נוסף לקראת המשדר........

webguy

New member
השאלה את מי יציל גב ?

אם יציל את חן זה יהיה הכי מעניין ..!!

sivan513

New member
כבר גדלה לו...

לא? זאת רק אני או שיש לו כבר על המצח שתיים?

goodpink

New member
מה שכתבתי למטה. גב לא יקח סיכון שיוני יפתח

עליו ועל קרן פה. איתן דניאל גב או את ליהי או אתי החלטה משותפת או ליהי או אתי יוני גועל אבל יש לו פה שהוא רוצה וגב לא ירצה לעורר מריבה עם הבנים במיוחד יוני כל כך קרוב לגמר ושיוני יפתח עליו ועל קרן פה לא לדבר שהוא לא יכול לשלוט בחוץ על הפה של אתי ומה היא תגיד לתקשורת על המנהל ואיך זה יכול להשפיע פרסום רע לקראת הגמר על ההתנהלות שלו בווילה ושל קרן בווילה היא ניתנת לשליטה.

izmeral1

New member
ערב טוב צליל לא מכוון1 ולכולם כנסי בבקשה?

א לא יודעת למה אף פעם את לא מגיבה לי. האם ידעת שאני מנקה את רוב הזבל. שכותבים בפייס. על דני. זה בטח את לא עושה. ואני כאן לאורך כול העונה. מפרגנת ונהנת לזוג האמיתי . שהלך נגד הזרם הבזוי והזוי שם. פעם אחת תיראתי על גוף של זו ואחרת שם וגם הסכרתי את דניאל. על המהלך הדיטאה. וכתבתי שאני בעד טיפוח-היופי והגוף. לא נורא שאת לי לא מגיבה. ולעניין ההדחות בשעות המהרריים בן השעה 12-ל-1-. הייתה שיחה מאוד יפה בן איתן לדניאל. שמאוד ריגש אותי . ובטוח הרבה.? דניאל רצתה הגיד משהו על ההדחות הם צחקו שהוא מדיח" אותה. כמובן שזה בצחוק. ואז אמרה שהיא וחן היו בשחיה ועידוד סוג של. חברות קטנה. .ואמרה לאיתן שחבל שחן תהיה המודחת. ואיתן ענה לא היא לא תהיה. משהו מוזר כאן. הוא זורק את אתי." לא מבינה אותו. חן המיוחדת ובאת מתוקה והרבה . אין לה שום דבר מה לעשות בבית. או המשך לגמר. . לעגה לה מסיק קרן וגב יחד שהוא הלך על הכסף ולא חיפש זוגיות. כמו שהפורמט דורש. גב וקרן לועגים הרבה לכולם ואם איתן לא משאיר את אתי אני אכעס עליו ועל דניאל. מאוד רוצה אותה לגמר. לא בשביל הפרס? אלה על קצת כבוד לתת לבנאם.. ואני יודעת שבחירה היום תהיה של איתן וגב לגבי המודחת? ערב טוב לך
מקווה שלא ולא ראיתי את השאר הבלגן היום.?

dindan84

New member
איזמרל מותק-לדעתי איתן וגב יעיפו את אתי

הם בטוחים שהיא חזקה בחוץ בעיקר לאחר שצפו בחיקוי שלה בערוץ 10 גב ישאיר את חן - אולי איתו ישאיר כמובן את דניאל שניהם ישאירו את ליהי כי ידועה בתור מודחת קבועה ואנמית לאתי תהיה הפתעה הערב ואם לא- עוד השבוע כי שניהם רואים בה איום הם לא יקחו סיכון להשאיר אותה לגמר. מה שבטוח שאם היו יכולים היו מעיפים את אורטל שידוע שמאוד חזקה בחוץ ערב נפלא לך ולכולם :)

izmeral1

New member
א יש לך טעות מותק. לגבי חן אין לה מה לעשות

וכמובן. אם הבחירה כך לא נורא. אבל. למען קרן| הפעם שהוא אכן בן זוג" שלה כאן בסרט ההזוי שלו ושלה. הוא לא יעשה לה את זה..אז נשאר שאתי נשארת.? ואולי לא אבל לגבי חן אין אפשרות כזו. ועוד את כותבת פה אולי ישאיר את דניאל. הצחקת אותי ואת כולם הפעם. . נראה לי שאת הרבה צעירה ממני. אני בת 30 בע"ה בחודש 12- אז קצת ניסיון גם לגבי החשיבה? שלי. ועוד טעות את כותבת על אתי חזקה בחוץ. האם את רואה את אותה התוכנית? מזה. ארבעה שבעות כמעט חושד אתי מודחת ומחזירים.......... ויש משהו בדברים של האמת. קשה תמיד להחזיר את הדברים אחורה. זה כן. כי גב התחיל להבין שאתי לא שם למען. קרן וקרן בזה לה כמו ינשוף חולה היא יושנת והקרן מרכלת חופרת במול לליהי ליד גב ליד בן וליד עמצה ולעמצה. קרן הרוע שלה. אם ואתי תודך אני נגד איתן אולי אהיה? וכמובן נגד גב גם בהשלכות של הכפשות.? ערב טוב לך. אוטרל היא החזקה בחוץ. אגב גם זהבגדר חשד. כי היא לא אחת מהעולם האוהב בחורה מהשורה? מוזר. ואותה אני מעדיפה מעל פני גב וקרן לגמר. לגבי אתי רוצה אותה למען הכבוד שם בסוף ולא יותר. ואתי יותר הגונה מכולם כמובן דניאל גם. וכמובן יותר אמיתית. הצהרות מריבות שקרים. עשתה. ומה הם עשו שמות כדי להגיע לגמר. רוע יצא מכרו את ליבם? ואת גופם גם. ערב הכי מנעים לך.

dindan84

New member
איזמרל חמודה-כתבתי שאיתן וגב חושבים שאתי חזקה

לא כתבתי מה אני חושבת אלא מה לדעתי הם חושבים

dindan84

New member
איזמרל-j'ai 3 enfants....

le premier a 30 ans :) e je t'aime beaucoup aussi Daniel et Ortal comme vous

אני מצטערת, אני פשוט לא מבינה את הניסוח שלך..

זה תמיד נראה כאילו את כותבת בשפה זרה ומתרגמת את זה לעברית בגוגל תרגום ואז אין כלכך קשר בין הדברים. מצטערת אם זה הרגיש התעלמות, לא התכוונתי, אשתדל יותר להבא.

lori3

New member
לא נעים לי אבל זה מה שאני מרגישה תמיד.../images/Emo10.gif

שגם ממך אני מתעלמת?

באמת?
טוב, אני אצטרך לבחון את עצמי
מצטערת. אני קוראת הכל אבל לא תמיד מגיבה לכולם, מרגישה שגם ככה מגיבה יותר מדיי, מה גם שיש לפעמים כזו הצפה של דידי ודיי , שאני פשוט מתייאשת.

לאאאאאאאאא

היא התכוונה שזה מה שהיא מרגישה תמיד כשהיא קוראת את ההודעות הללו. הן לא מסודרות, קשה לקרוא משפט שלם באופן סדיר ולהבין את המשמעות. אני ויתרתי. תהא הסיבה שתהא

למעלה