שרשור ערב קצרצר

izmeral1

New member
GOODPINK ערב טוב לך.. כול החברים.........

של איתן בוגדים ברמות. גם יוני. ואני התחלתי להתחבר ליוני. איך שהוא מעודד את כרן אני חוזרת בי. כי הוא היחדי. שמערב ומעורב כי הבנות צריכות אותו לאורך כול העונה. על בן גם או שהוא הרבה מטומטם או שכול הפיוזים ברחו. מצדד בליהי נגד איתן ןדניאל. . מחזיק היא והוא שהם הפורמט הרווק ובת זוגו. לא להאמין. ואורן....-שמצא חבורות? ביינו לבן גב. זה אולי בסדר. אבל הוא שם מעבר.לגב למען גב ולמען גב זו בגידה. כי הוא צריך להבין יחד עם שאר החברים שגב בפרוש המתחרה של איתן. יפה להיות ביחד וכמובן כולם חברים.... . אבל חייבים גם להבין שאיתן הוא החבר.והוא גם - שהביא אותם ובחר אותם להיות צוות הפרלמנטרי שלו. לטוב ולרע למענו. רק אליו. כוונתי לעזור לו. לא להוריד את כוחו. .....מכוחו. ולתת לצד השני. חברים יש כאן תחרות. והחברים של איתן מתעלמים מזה. ואני אישית לא מבינה. למה איתן לא מעלה את הנושא. האם אתם כאן למעני? או סכינים בגב משתלכים. וכול פעם מחבר אחר. בן היום אמר לו אני במקומו הייתי מתחש. בזוי הזוי הכולרה הזה למען ליהי כך הוא מצדד וכמובן. מעודד מהתחלת העונה את קרן -כנ"ל גם בן למען קרן. ואני לה מורידה כובע שפו את כול הכברים" בבית שמה.בכיס הקטן שלה. נסיון לה עשיר עם גברים ברמות חזקות. ורק בגיל 26. שזה הזוי. מה שעברה הבחורה הזו. לא עברה אישה בת 50- ושלא נדע אין איכות אלצה בכלל. אז כך כתבתי מזה שבועיים שהחברים של איתן לא נותנים לו אהדה.וכמובן לא מתחשבים ורק בעצם ואותו דוקרים. ערב טוב לך ולכולם

אם אני לא טועה היתה שיחה קשה בין איתן לאורן

לגבי העניין הזה אני לא זוכר אם קראתי את זה בוואלה או כאן בפורום

goodpink

New member
אורן כזה קלולס גב כזה תחמן להוציא מידע

תראו איך הופך את הסיפור עם אתי והכניסה למקלחות. אם אני לא טועה לא ראיתי אז בבקשה מי שראה שיתקן אותי אתי דיברה עם קרן על זה שגב לא יכנס למקלחות הבנים בכלל זה היה בבוקר אם אני לא טועה או אתמול לא זוכרת כבר אבל קרן נכנסה והתלוננה על זה לגב בהתנשאות. אתי לא אהבה איך קרן דיברה אליה שהיא אמרה את זה נראה לי שהיא סיפרה את זה ליוני אתמול בשיחה שלהם לא? היום גב זרק כנראה הערה לאתי ודניאל כנראה כעקיצה אחרי מה שקרן הרעילה אותו וכנראה יוני יצא עליו ותראו איך הוא מספר את זה לאורן כאילו הוא היה הכי תמים בעולם ולא עשה כלום והכל אשמת יוני והוא מנסה להוציא ממנו מידע דרך זה האם יש ליוני משהו נגדו האם הבנים אמרו משהו ועל מערכת היחסים בין הבנים ואורן מספק לו את הדברים אומר לו שגם לא היה קשה עם יוני ועל מערכת היחסים עם הבנים והוא שואל אותו שהוא מרגיש שיוצאים נגדו בגלל שהוא עם קרן ואומר שראה את יוני יוצא אתמול על קרן וזה שקר וכזב הוא לא ראה את זה קרן נכנסה והתבייכנה לגב שיוני יצא עליה כי היא התנשא עליו ...היא הרעילה אותו על יוני הוא התנהג כמו אדיש ובסוף נתן חיבוק רחמים הוא מתחמן את אורן ומנסה להוציא מידע מה הם מרגישים ומה אומרים ואומר שראה את יוני יוצא על קרן שקרן ואורן הזה פשוט קלולס וזה המילה העדינה בשבילו

goodpink

New member
גב שיקר לו ותחמן את השיחה כדי שאורן יספר לו

מה הבנים מרגישים כלפיו וכלפיו עם קרן ולראות אם הם מתכננים משהו כמו שכתבתי למעלה. התחלתי לראות שגב אמר לו שהוא מרגיש הרוחות מופנות כלפיו והתחיל עם התחמנות אורן אמר לו לא שאני יודע...וגב המשיך ואמר לו שהוא מרגיש שזה בגלל קרן ואמר לו על יוני ושיקר שוב כדי לתחמן את אורן לא שצריך הרבה לעשות את זה ואורן אומר לו שגם לא היה קשה עם יוני ועל המערכת יחסים שלהם ושהוא יהיה עדין עם יוני ושגב סיפר את השקרים שלו אורן אומר לו בגלל אתי בגלל אתי שגב אומר לו שיוני יצא עליו על כלום... ואומר לו לנהל שיחה עם יוני ושאורן אומר לו על השיחה של איתן וגב גב ישר מחפף אותו לא רוצה לנדב מידע אומר לו כן בסדר וזהו... שקרן הגב הזה ובשיחה הזו רואים את התחמנות שלו כאשר הוא מעמיד כל השיחה פני תמים צריך לראות את השתשלות האירועים כדי להבין עד כמה שקרן ותחמן הוא

KEEK

Member
תודה ../images/Emo13.gif

אורן תמים וקצת טיפש חושב שגב חבר שלו גב בסה"כ רואה בו אהבל מושלם להוציא ממנו מידע על האויב.. החברים של איתן עושים לגב חיים קלים

24שעות1

New member
גב לא שיקר כך בדיוק זה היה -יוני התפרץ עליו

בלי קשר כולנו רואים את יוני שבורח מקרן וגב בימים האחרונים -כאילו רוצה להפגין נאמנות אבסולוטית לאיתן . מאז שיחת האסטרטגיה ביום חמישי האחרון יוני פועל בהתעלמות מוחלטת מגב וקרן עם זריקת הערות חדות פוגעות בטונים לא נעימים

maid1

New member
אתה או את כול כך תמימים

ואתה בטח גם בן תפסיק להיות תמים יש להה מבט של רוע בעניים אישה רעה שתמכור את חברות שלה כדי להגיע לפסגה בעעעעעעעעע היא מגעילה אותי בהתחלה אהבתי אותה אבל זהה היה בדיוק ל 5 דקות הראשונות של התוכנית

24שעות1

New member
קרן - בחורה בוגרת חכמה מקסימה

לאורך כל המשחק נפלה קמה קיבלה תובנות עשתה חשבון נפש עם עצמה התעלתה על קשיים , תמיד השיחות הכי מעניינות איתה בחורה כייפית תמיד עם הומור לכן מבחינתי היא מספר 111111111111111111111111111111

izmeral1

New member
|שוםמבלע כיף לי לנו רק לראות את השם משמתש שלך

באהבה. לזכר ימים יהפים בפורום האח הגדול" ערב טוב לך קבל באהבה מלים חסר הרבה כאן.

למעלה