שרשור ערב קצרצר

lori3

New member
צליל כנראה שלא ירדת לסוף דעתי, הכוונה שלי

שאני לא מסוגלת להבין מה כותבת IZMERAL1
. אותך אני מבינה מצויין.

izmeral1

New member
צליל רק לשם צחוק? את תמיד עונה לעצמך.כנ"ל אני

למה עליך כח את מכניסה ומעלה הרבה דברים יפים. אז מה קורה . חלק מהשרשור שלך? וזה גם לגבי התמונות ועבודה יפה שאת תורמת לפורום. על השפה שלי. יש תמיד איזה משפט מושלם. למה אני כותבת" סוג של פסוט. כי אין לי כמו השאר תקשורת. ואז זה הא ארוך. ואז גם אני שופכת? מה שאני מבינה וכן לא מבינה וזה גם דעה משתפת ממני שלי? לגבי כמה שחושבים שאני מתרגמת לא ולא. אני רוצה לבד ללמוד זה הכי באיא לראש למוח חח. כך אני אשפר הכול פעם. ולו. אני אעשה בתרגום. בטוחה אני שאתם תבינו ברור.. כי גוגל או תוכנה או טמילילים אחרים יכתבו. הקלדה ברורה. לא בא בחשבון שזה יהיה הפוך. מבקשת סליחה. גם לפעמים אני כותבת. כמו שאני מדברת כמעט? מדברת במפתע.שפה רק בצפרפתית. ערב טוב לכולם לך כמובן ציליל. אני. לך אישית צליל.. בגל שיש משהו יפה לגבי הזוג דניאל ואיתן הכי אהובים עלי כמעט בכול העונה והיום הכי חזק גם דמעה היה בי היום. כאשר הוא תפס לה ביד בזרוע היד. ערב טוב שוב

אני מקוה שהבנתי הכל ../images/Emo13.gif

ערב טוב גם לך, וכן אני אמשיך (עד יום ראשון הקרוב) לתמוך בזוג היחיד האמיתי בוילה - דניאל ואיתן שאותי באופן אישי מרגשים באהבה שלהם, שאני חשה שהיא אמיתית. ועכשיו נתנתו לי דרייב עוד יותר גדול לסמס להם, בגלל שההפקה כל כך לטובת קרן וגב שזה פשוט ביזיון.

adiyon2

New member
מה הסיכוי שזה יקרה?

לדעתי חן תלך, הם יחזירו את דניאל, ליהיא ואתי. כי צריך להשמע להראות ההפקה

KEEK

Member
בשביל אחת כמו חן הוא לא יקח סיכון

למה שיסכן את "שמו הטוב" בבית בשביל אחת של חן? היא לא מעניינת אותו, ולא נותנת לו כלום, והשארות שלה במשחק לא מקדמת את האינטרסים שלו. וגב פועל רק מתוך אינטרסים. בנים רוצים שהויתיקות יגיעו לגמר ויש הסכמה בינהם שחן תודח כי היא מהחדשות. ויש לגב כבוד מסויים מהבנים בבית והוא לא ילך נגדם, למהלך שלא נותן לו כלום. הוא לא יקח סיכון בשביל חן.

שמעו, אורן התחיל לפתוח לקראת סיום

הנה כמה מהפנינים מהחצי שעה האחרונה: לאתי אחרי שאמרה שהיא לא מאמינה שהחזיקה מעמד עד עכשיו בגלל לא נתנו לה לישון צהריים - "אז כנראה שלא החזקת..." על אורטל אחרי שאמרה שהיא הולכתת לעשות פן - "כל היום מתעסקת עם היופי שלה, היא יפה טבעית..." (במילים דומות) על קרן אחרי שיצאה מהמטבח והציעה משהו לאלו שישבו בחוץ - " או סוף סוף מקבלת אהבה ונותנת חזרה..." קורע בחוסר טאקט שלו

שאפולי

New member
אתי על קרן:

היא לא אמינה תפסה לאחרונה תחת דניאל חשבה שקרן אלוהים היום היא מצדיקה אותי מאז שצעקו לי מבחוץ לא הצלחנו לחזור לחברות ליהי היא חיילת של קרן, למה קרן לא עוזרת לה לארוז?
אתי קולטת יופי יופי

goodpink

New member
מסתבר שאצל הפיסכולוגית ההפקה ניסתה להשתיק

את אתי...אתי הוכיחה את קרן שהיא התרחקה ממנה והסיטה נגדה קרן אומרת לה שהיא רצתה להחזיר לה בגלל שהיא עם דניאל. חוץ מזה שאתי קולטת את קרן טוב מאוד היום אמרה לחן שהיא צוחקת מכל שטות שגב אומר ושהיא לא עשתה כלום בווילה עד שהיא רצתה להתחנחן בפני גב

חן ואתי זו פשוט קריקטורה- אפס במודעות עצמית!

זה די משעשע אם אתה לא מושקע נפשית בתוכן התוכנית. כמה הן טיפשות, לא נעים לי מהן, אני יושב נבוך ומחויך בו זמנית.

דיי3

New member
גורדוויל, חוסר מודעות זו הבעיה היא קטנה אצל

אתי. אגב אתה נוהג לסמס?

niva99

New member
הכי קורעת אתי, איך היא במבט מהורהר אומרת

לחן: "אנחנו, מה חסר לנו? תאמיני לי יש בנו יותר מידי- אנחנו י-פות, ח-כמות כל אחד שיהיה איתנו --זכה".

goodpink

New member
הינה גב מנסה להוציא מידע מאורן ואורן מספק לו

מידע פשוט לא להאמין שהבן אדם הזה לכאורה חבר של איתן.

למעלה