מי עפה היום?

שאפולי

New member
../images/Emo194.gif../images/Emo261.gif../images/Emo261.gifמי עפה היום?../images/Emo191.gif

אוהדי אורטל- אם ברצונכם לשמור עליה אני ממליצה להצביע:) לגבי אוהדי דניאל+ אורטל- דניאל גם ככה מוגנת ע"י איתן אז אולי כדאי להגן על אורטל בלק מההצבעות כדי שלא יהיה שום מצב שקרן תזכה בגמר

lowbo

New member
יוני אפילו השווה אותה (אתי) לסוג האנשים

שגב מטפל בהם (נרקומנים) אני בהלם כנראה שזה מגיע מבחור מזרחי זה בסדר? העיקר "הם" לא צבועים ממש.

יהודי31

New member
כל אחד הוציא את הנשק הכבד לההכרעה הזאת...

הכי אהבתי את הנשק של בן כדי לשכנע את איתן: "אני הייתי מדיח את גב, כי אתה ראוי לזכות, כי אתה חבר שלי, זה הקריטריון שלי"... לא השאיר ברירה לאיתן רק להשאיר את ליהי.. זה היה מתוחכם מבן.. לא האמנתי שיש בו את התחכום הזה...

goodpink

New member
אתי כנראה. וכבר ביום ראשון בפרומו ההפקה כיוונ

כיוונה להדחה של אתי אפשר לראות את זה בפרומו כולל הדחיפה של הזוג המגעיל אפילו בזה הם לא מפספסים הזדמנות. כנראה רוצים גם הדחה שתיהיה לכאורה הפתעה שאולי ישתיק כמה אנשים לא חכמים במיוחד. לזכור הפרומו היה כבר ביום ראשון ההפקה כבר כיוונה לזה בגלל שכנראה גם אתי מפריעה לפייבורטית שלהם והפייבורטית שלהם דאגה להרעיל גם את גב. כמו שכתבתי למטה אם איתן חכם הוא יעשה עם אתי שיחה על הנושא ככה לנטרל אותו ושאתי תעשה מה שתספיק לעשות בתוכנית ושהיא תצא החוצה עד הגמר זה יספיק. כדי שההצבעות שלה ילכו לאיתן ודניאל. סמסים הם לא יבקבלו ממני אבל את ההצבעה לחן מאתר וואלה העברתי כרגע לדניאל בגלל שאולי אפשרות קטנה להוריד את האף לזוג הגועל...עם דניאל שוב פעם מודחת והעריכה נגדם שוב מעבירה בגמר את ההצבעות שלי בוואלה לאורטל

goodpink

New member
הבנות המודחות יהיו בגמר-למי כל אחת תצביע?

הבנות החדשות יהיו בגמר יש תמונות של ענת ליז לירון מודדות בגדים לגמר. מקווה שיתנו להם לדבר ולהגיד דעתם על האנשים שהגיעו לגבר ולשאול שאלות את יכולות לחשוף את הרוע שם. כרגע לא יודעים איך הגמר יתנהל במידה ויחלטו בסיטואציה היפוטתית שנותנים לבנות המודחות כוח ויש להם משקבל בהצבעה כמו שילוב של רוקדים עם כוכבים והשרדות למי כל אחת תצביע לדעתכם? נגיד בלי תרצה והבנלונדית השניה שהודחה כי הם באמת לא חוו כלום שם. לירון? לדעתי דניאל ליז? לדעתי דניאל עדי? לדעתי דניאל איילת?לדעתי דניאל ענת? לדעתי אורטל ענבר?לדעתי קרן החדשות גם לא צריכות להצביע לדעתי אבל נגיד שהן כן מצביעות: דנה?לדעתי אורטל ונינה?לדעתי אתי מור?לדעתי קרן אבל קשה לדעת חן?לדעתי דניאל אם אתי נופלת לפני

ענת לא הצביעה נגד אורטל ?

אם אני לא טועה ענת הצביעה נגד אורטל ונגד אתי דנה אמרה אחרי ההדחה שלה שהיא הכי אוהבת את אתי

goodpink

New member
כן אבל הסיבה שהיא לא הצביעה נגד דניאל לא

קיימת הפעם הזו. ענת ודניאל פשוט אין כימיה שם לא אומר שמישהו בינהם לא בסדר פשוט אין כימיה שם קורה...ולא נראה לי שענת מסתדרת עם סוג אנשים כמו דניאל מאוד אגרסיבים והיא בהחלט לא אהבה את הדרך שלה להגיע לאיתן. גם אם איתן יש לה בעיה על התנהגות שלו בתחילת המשחק ואיך התנהג אליהן. הסיבה שהצביע לאורטל כי לא היתה לה אפשרות אחרת...מאחר והן לא רצו להצביע למישהי שאיתן ממש התעניין בה לא חשבו שזה פריבלגיה שלהן לעשות דבר כזה שאם יהיה סיכוי אפילו קטן שהיא תלך. הפעם זה לא קיים בגמר ואם מה שהיא אמרה על אורטל יש לה מה להגיד על אורטל ואמרה את הדברים בלילה שהיא דיברה על ענבר בלילה לפי החלטה על ההדחה והיא אמרה אם כל מה שהיא אומרת שיש לה לב מאוד רחב והיא הושיטה ליד יד ברגעים שהיא מאוד היתה צריכה את זה בשקט. האמת אפילו אני לא הייתי מודעת לזה ועדין אין לי מושג למה התכוונה בנוגע אליה אבל אם היא אומרת... בנוגע לקרן אין סיכוי שהיא תבחר בה התפקחות בבית הגיעה כבר מספיק שאמרו לה מניחה שהיא היתה היוזמת בנוגע לירקות וליכלוכים עליה. ראו את זה כבר שהיתה במסיבת הרווקים בפרק של ענבר. ככה שלעתי מבחינת הרע במיעוטו היא תבחר באורטל על דנה לא צפיתי לא עניין אותי אבל אם היא אומרת יכול להיות הבעיה שלא בטוחה שאתי תיהיה בגמר נראה שהיא הולכת היום

goodpink

New member
הרבעית זו או אתי או ליהי -אתי מובן שלא וליהי

גם לא. או תשובה כמו קרן ולא חושבת שהיא מחזיקה במיוחד מליהי או מה שעשתה בתוכנית ומכירת גופה כדי להישאר בתוכנית. לדעתי אם היה לה אפשרות בחירה באמת היא תבחר באורטל אם כל הסתיגויות.

היא יכלה להצביע נגד ליהי במקום נגד אורטל

והיא החליטה להצביע נגד אורטל והיא גם ביקרה את אורטל בחריפות בכול מקרה אנחנו עדיין לא יודעים אם בכלל תהיה הצבעה כזאת ואם היא תהיה משמעותית או שסתם ישאלו אותם

goodpink

New member
אמרתי היפוטתי. ליהי היתה הבחירה הנכונה אבל

באותה תקופה לא היה סיכוי שהיא תצביע לליהי הרי ענבר סחפה אותה לחברות עם הגועליות והאמת היא כן חיבבה את ליהי במובן מסויים אפילו לפני החברות של ענבר וקרן לענת היו יותר יחסים ידידותיים עם ליהי פחות או יותר על פני השטח. ככה שליהי היתה הבחירה הנכונה אבל בכלל לא עלתה בכלל עצבן אותי באותה התקופה השתלטות על המוח של ענת בגלל השפעת ענבר וענת לא פועלת לפי האינסקטים שלה וקריאת מצבים שלה. העיקר שבסופו של דבר היא הלכה עם האמת הפנימית שלה ולא הקשיבה לענבר. לא יודעת אם ביקרה בחריפות כמו שאמרה מה היא חושבת על אורטל לדעתה הסובייקטיבית והאמת מסכימה עם כל מה שהיא אמרה היא קוראת אנשים מדהים...וכמו שציינתי היא אמרה על אף כל הדברים שהיא אומרת לאורטל יש לב רחב והיא הגישה לה יד שהיא היתה צריכה. עדין חושבת שהיא תצביע לאורטל במצב היפוטתי.

צרצרה1

New member
תגידו לי בבקשה אם אפשרית האופציה הזו בגמר:

נניח שדניאל שוב תועמד להדחה ע"י הקהל, ואורטל לא - ואיתן יסיק מכך שאורטל הכי חזקה, לכן בשאלה הסופית: את מי הוא בוחר כבת זוג - הוא יגיד : אורטל (ולא דניאל) - ואז אם ייצא שהכי הרבה סימסו לאורטל - היא בעצם תקבל רק חצי מליון ואיתן את החצי השני - ובעצם כך "יגנוב" חצי מליון מאורטל - לו תזכה????? האם זה אפשרי? לדעתי כן. מה דעתכם?

שאפולי

New member
לא.

מהסיבה הפשוטה איתן יודע שאם הוא איעשה דבר כזה הוא יפסיד גם את דניאל וגם את קולות הצופים.

צרצרה1

New member
לא לא

זה תלוי מתי תתחיל ההצבעה. אם ההצבעה תתחיל עם סיום התכנית הערב, הרי שרוב המצביעים כבר יצביעו לאורטל עד התוכנית הבאה, ורק אז יתגלה (נניח) שאיתן בוחר באורטל. ובכל מקרה - האופציה הזו קיימת ! אפשרית ! וזה מאד מסוכן.

easternstar

New member
לא. איתן "קיבל" עוד "רווק" כי בחר בדניאל

הוא לא יחליף צדדים לפני הסוף. אם זה היה השיקול שלו היה מזגזג בין כל הבנות שהקהל בוחר ומשאיר את הבחירה לרגע האחרון.

למעלה