מי עפה היום?

סתיו7337

New member
וואלה?! זה מה שהוא אמר? מוזר

הייתי חושבת שהם יקבלו הנחיות מההפקה לא לדבר על זה

easternstar

New member
הוא רמז.הוא אמר לה שעכשיו היא צריכה את הקהל

ושהיא עשתה שגיאות בעבר ואתי סיפרה שדיברה עם איריס על אפשרות של עזיבה. כולנו יודעים שאיריס מתודרכת ע"י ההפקה. יוני במאמצים אחרונים להשאיר את אתי. איתן כנראה יהיה מוכן לוותר על ליהיא לטובת אתי ויוני וגב מתעקש על ליהיא.

סתיו7337

New member
איתן הזה יוצא כזה דפוק

יש לו שבריר של שניה אחרונה לתקן את מה שלא עשה כל העונה וזה להעיף את אתי לפני הגמר. אין לדעת מה יקרה שם. אני מאאאאאד מקווה שגב נחוש להשאיר את ליהי ועוד לפני הכל, הכי חשוב שאורטל וקרן יקבלו חסינות (לא מאהבה אליהן, אלא מחוסר היכולת שלי לסבול עוד שניה מגברת טבריה)

לפי הנתונים של אגווזי זה מאוד צמוד

היתה מישהי בפורום שאמרה שהיא סימסה בטעות לקרן במקום לליהי ב200 ש"ח אני לא יודע אם זה באמת קרה לה או לא אבל אם כן, אז אולי זה מה שיכריע כי לפי אגווזי זה ממש צמוד יכול להיות גם שהיא סתם המציאה את זה

easternstar

New member
איפה הנתונים של אגוז? הוא פרסם משהו בבלוג?

ללכת לחפש פוסט חדש שלו בבלוג?

רינתי77

Active member
המצב שאת תהית אם הוא ייתכן לא אפשרי

כיוון שהקהל בוחר או באחד הזוגות או בבחורה לבד. איתן צריך להצהיר מראש שהוא בזוג עם אורטל כדי שהוא ייבחר איתה. זה לא יקרה כי: 1. אורטל לא תסכים. 2. איתן יודע שהקהל לא יבחר בו רק בגלל המהלך האופוטוניסטי הזה.

חני 57

New member
זה לא שיך במי היא תומכת

אני מכירה הרבה אנשים שבדרך כלל בחרו באורטל עברו לבחור בחן ועכשיו הם יחזרו לתמוך באורטל שוב!!!

goodpink

New member
אם יש מישהו שתומך באתי זה הזמן להשגיע בהשקעה

מינמלית אפשר לזכות במיליון. צריך להשקיע כרגע בערך 15K לדאוג שלא תיהיה מועמדת ותגיע לגמר. ובגמר כאמור השקעה של עד 100K יכולה להביא מיליון

דיי3

New member
למה שמישהו ירצה להשקיע באתי? בכלל חצי ממה

שאת כותבת לא מובן.

meytula

New member
../images/Emo6.gif גם אני תהיתי מה זה ה100K

אם תסבירי לנו אולי נבין למה את מתכוונת ?? חוץ מזה אף אחד לא יצביע לאתי בהשקעה

goodpink

New member
אבל מצביעים לה היא יחסית מאוד קרובה למובילות

עם כל מה שהראו עליה היא מאוד קרובה אליהם. מי יודע למה מצביעים לה אלו שמצבעים על פי הנתונים שפורסמו אם הם אמיתיים מישהו שקרוב אליה שווה לו להשקיע את הכסף הזה ולקבל מיליון .

meytula

New member
הייתי משקיעה 100 אלף אם הייתי יודעת שהבת

שלי \אחותי\אימא\חברה יזכו במליון.זאת השקעה מאוד משתלמת

למעלה