מי עפה היום?

צרצרה1

New member
לפי מה שאת ושאפולי אומרות, משתמע כאילו

בכל מקרה זה תלוי באיתן... כלומר שהאופציה כן אפשרית. או שהבנתי לא נכון.

easternstar

New member
האופציה אינה אפשרית כי

יש חוקים בלתי כתובים לתוכנית שכולם, כולל איתן וההפקה, מקבלים. זה לא במסגרת האפשרויות הבלתי כתובות. חוץ מזה איתן תמיד עשה מה שההפקה אמרה לו, במסגרת האפשרויות. אל תדאגי, איתן לא רוצה להתבזות עד כי כך, גם בעד 375,000. ש"ח. השם שלו חשוב לו. חוץ מזה לו היתה אפשרות כזאת היה מתבזה וגם לא זוכה בסכום. למה לו? בשביל מה? אין היגיון במהלך כזה.

צרצרה1

New member
האמת שאני לא בטוחה בהפקה ולכן יש מצב שהם

רוצים שאיתן יקבל חלק מהכסף..... במקרה כזה הם עלולים דווקא להציע לו את האופציה הזו.

ריף24

New member
צרצרה, ההפקה בקושי מראה את אורטל,ויש הוכחות ל

לזה שההפקה רוצה את דניאל ואיתן! שימי לב איך כל פריים זה או איתן שנזכר להכיר את המשתתפים ולהתעורר, או דניאל שמתנצלת בזמן מסך כמעט טוטאלי! שימי לב כמה מעט זמן מראים את השאר, וכמה זמן מסך נותנים לאיתן ודניאל! תזכרי מה אני אומרת-הם הזוכים, למרות שרוב הסימוסים הם לאורטל!!!! הזיוף הגדול, הנסיון לטשטש את האינטלגנציה של הצופים לקראת הסוף-זה נסיון עלוב, ומלמד להבא על ערוץ 10 ווואלה. הקהל לא רק שלא ישתוק- אלא גם לא יצפה בתכנית יותר. אנחנו מחויבים לכתוב את זה, כי זה מה שמסתמן, שימי לב טוב-זה או דניאל או איתן או שניהם יחד על המסך!!! ההפקה כבר קבעה-איתן ודניאל לוקחים את המיליון!

דיי3

New member
לא התוכן חשוב. לדעתי מה שחשוב זו האנטליגנציה

הרגשית הגבוהה של אורטל. היא הביעה את מה שרצתה לומר בצורה הכי ישירה, הכי לא פוגעת, הכי אפקטיבית.

ריף24

New member
דיי אורטל הבחורה הכי אמיתית שם-ולא מהיום!הכי

נאמנה לעצמה ולסביבה. באמת בחורה משכמה ומעלה, ואני עוד אכתוב את הפאנצ' שלי עליה:) אני מתה עליה

דינה122

New member
אני אסמס ל.....

אורטל!!! למרות שבהתחלה לא סבלתי אותה, אך היא הוכיחה שהיא בחורה אמיתית,ישרה וישירה וזה שילוב מנצח!!אני והבת שלי נסמס בשבילה!!! למרות שאני אוהבת גם את דניאל אך היום היא לא בסכנה!! הרי איתן יחזיר אותה! מחינתי כל אחת ממה שהיה ציר הרשע אתי, קרן וליהיא, יכולה לעוף יפה שעה אחת קודם, או יפה חודש אחד קודם!!!!אמן ואמן!!!!!!!

goodpink

New member
הצבעת הרווקים עם פתיחת הקווים- חשיפה בסגירת

הקווים. זו האופציה הכי נכונה לעשות ואם איתן או גב לוקחים סיכון ובוחרים מי שהם רוצים מבנות הגמר ובמקרה היא זוכה זכותם המלאה. זאת הדרך הטובה ביותר לעשות את הדברים איתן וגב מצביעים עם פתיחת הקווים מראש הקהל ידע מה הם הצביעו רק בסיום בסגירת הקווים ונראה אם יש התאמה. הסיכון הוא משהו שהם צריכים לקחת

24שעות1

New member
גב רצה את ליהי - איתן ויוני הפעילו לחצים על א

אתי כבר יומיים של סבב שיחות מי תהייה המודחת הבאה יוני הז.. עבד סביב השעון בהפעלת לחצים להשאיר את אתי גב רצה את ליהי - עשו עליו מכבש ואתי תשאר אפילו איתן רמז בשיחה שגב לא מעוניין באתי

24שעות1

New member
כתבתי שכבר אתמול בבוקר איתן סיפר ליוני

שגב רצה להדיח את אתי לא רצה את אתי -יוני הביע זעזוע ואמר לאיתן אמרתי לך שאני אדבר איתו ידעתי והמצלמה מיד זזה מהם זה היה אתמול בשעות הצהרים שהם קמו למטבח

goodpink

New member
דיברנו על הגמר. ובנוגע להדחה הקרובה ההפקה

רוצה את אתי בחוץ ראו את זה כבר בפרומו ששודר כשעה לאחר השידור ביום ראשון .

דיי3

New member
לדעתי כל זה דובר רק במקרה שאורטל לא מועמדת

כי אם אורטל מועמדת הבעיה שלהם נפתרת. היא הכבשה השחורה, אותה אין בעיה להדיח-מבחינתם.

סתיו7337

New member
עניתי לשאלה מלמעלה אם האופציה אפשרית ../images/Emo13.gif

אני עכשיו מתעדכנת בהכל אחרי יום עבודה

easternstar

New member
אתי. יוני כבר הכין אותה לאפשרות ואמר לה

שאם הצופים לא נותנים לה חסינות ההחלטה של הבנים היא: אתי.

למעלה