אז שהדר תבוא!!!!!!!!
C chen010189 New member 10/9/06 #93 לא ידעתי שנעמה חן לא חיילת הפעלתי עכשיו את המצלמה של גל"צ(כי את החדשות משדרים משם לשתי התחנות) כדי לראות מי זאת
לא ידעתי שנעמה חן לא חיילת הפעלתי עכשיו את המצלמה של גל"צ(כי את החדשות משדרים משם לשתי התחנות) כדי לראות מי זאת
B b o n c h New member 10/9/06 #119 גם לי ../images/Emo8.gif חחחחחחחח.... נגמר הסרט הדיי מפחיד הזה, מזעזע מה שהולך בעולם...... אני כל כולי שלכם!!!!!!
גם לי ../images/Emo8.gif חחחחחחחח.... נגמר הסרט הדיי מפחיד הזה, מזעזע מה שהולך בעולם...... אני כל כולי שלכם!!!!!!
C chen010189 New member 10/9/06 #126 אני הולכת לישון מחר מ6 בבוקר בית ספר עד 3, אחר כך רופאה, אחר כך צילומים(רגל) ואז אני נוסעת לקנות את המתנה לסינרגיה מכסף שנאסף מכל חברי הפורום שלהם אנחנו עושים את זה לכבוד ההשקה שלהם... בקיצור, אני אחזור כנראה לשעה השניה של סינגלס.
אני הולכת לישון מחר מ6 בבוקר בית ספר עד 3, אחר כך רופאה, אחר כך צילומים(רגל) ואז אני נוסעת לקנות את המתנה לסינרגיה מכסף שנאסף מכל חברי הפורום שלהם אנחנו עושים את זה לכבוד ההשקה שלהם... בקיצור, אני אחזור כנראה לשעה השניה של סינגלס.