טוב, אני פה לבד גם חן אבל היא למעלה בשירים ב10 היא הולכת אז אני אמשיך לדבר לעצמי אני מתגעגע לנועם
S ShukyD New member 10/9/06 #56 טוב, אני פה לבד גם חן אבל היא למעלה בשירים ב10 היא הולכת אז אני אמשיך לדבר לעצמי אני מתגעגע לנועם
S ShukyD New member 10/9/06 #60 אני היום סיימתי לקרוא אותו ../images/Emo13.gif באמת ספר טוב לא ידעתי שהשיר קשור לספר אבל תמיד נזכרתי בספר כששמעתי את השיר
אני היום סיימתי לקרוא אותו ../images/Emo13.gif באמת ספר טוב לא ידעתי שהשיר קשור לספר אבל תמיד נזכרתי בספר כששמעתי את השיר
C chen010189 New member 10/9/06 #74 כשהשעון מראה חצות... נעמה זוכרת מה היא צריכה לעשות והכותרת זה בהשראת גלגל"צ, הג'ינגל שהם עשו נשמע כמו פרומו לסרט אימה
כשהשעון מראה חצות... נעמה זוכרת מה היא צריכה לעשות והכותרת זה בהשראת גלגל"צ, הג'ינגל שהם עשו נשמע כמו פרומו לסרט אימה
C chen010189 New member 10/9/06 #77 בקשר למה שאת צריכה לעשות הכוונה שאת זוכרת שזה גם בשמי! יאללה לכי תראי טלוויזיה
B b o n c h New member 10/9/06 #75 אני אחזור בפרסומות הבאות סורי!!!! אני אהיה פה כל כולי שלך כשזה יגמר
C chen010189 New member 10/9/06 #90 לא מחרימה! איפה לא עונה? תקשר אותי אם יש הודעות שלך שלא הגבתי עליהן כי עברתי עכשיו על השרשור ולא מצאתי
לא מחרימה! איפה לא עונה? תקשר אותי אם יש הודעות שלך שלא הגבתי עליהן כי עברתי עכשיו על השרשור ולא מצאתי