אני עוד אתחיל להתרגל לשם הזה
C chen010189 New member 10/9/06 #134 טוב ביי יא סנובים../images/Emo11.gif שמישהו ימשיך לעדכן בשירים במקומי היום בחצות...
B b o n c h New member 10/9/06 #140 ביי ביי למה סנובים??? מגיבים זוכרת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דיי בסוף יהיו לי סיוטים בגללך! אני אתעורר כל יום בחצות בבהלה!
ביי ביי למה סנובים??? מגיבים זוכרת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דיי בסוף יהיו לי סיוטים בגללך! אני אתעורר כל יום בחצות בבהלה!
ח חרשני New member 10/9/06 #197 אני מודאג הדר לא נשמעת היום במיטבה. בדרך כלל היא הרבה יותר אנרגתית וסוערת (לחיוב כמובן). אני מקווה שהכל בסדר אצלך מותק נשיקות! חרשני ההורס (או שלא)
אני מודאג הדר לא נשמעת היום במיטבה. בדרך כלל היא הרבה יותר אנרגתית וסוערת (לחיוב כמובן). אני מקווה שהכל בסדר אצלך מותק נשיקות! חרשני ההורס (או שלא)
S ShukyD New member 10/9/06 #210 ../images/Emo6.gifאיך ידעתי שאתה "מאוהב בהדר מרקס" זה היה כל כך ברור
ח חרשני New member 10/9/06 #213 לא אני לא מאוהב בה וזה גם לא הכינוי שלי... למרות שמאיך שהיא נשמעת ומשיחה קצרצרה שהייתה לי איתה, עושה רושם שהיא בן אדם באמת מקסים...
לא אני לא מאוהב בה וזה גם לא הכינוי שלי... למרות שמאיך שהיא נשמעת ומשיחה קצרצרה שהייתה לי איתה, עושה רושם שהיא בן אדם באמת מקסים...